Főoldal » Fórumok » Debreceni VSC

Debreceni VSC

Ez a fórum a Debreceni VSC focicsapatról szól.

134. Tankard
2014. júl. 19. 12:26

Nem tudom miért nem lehet elismerni ha egy csapat szar napot fog ki,és úgy játszik az egész csapat mint akik nem emlékeztetnek saját önmagukra,és elfelejtettek focizni.Ami önmagában még nem lenne nagy gond hiszen ismerjük a nagy arcotokat ami csak itthon van meg,mert amit kilépnek a Debreceni nagymenők a nemzetközi piacra rögtön összecsinálják magukat.Csak ezzel az a nagy gond hogy csorbát ejtenek a magyar klubcsapatokon melynek köszönhetően Európa már így is rajtuk röhög,és itt nem csak a civis városi majmokra gondolok hanem a másik két nagymenő csapatra amely közül a Győr sima hármat kapott otthon a Göteborg csapatától,a másik pedig a 9.kerületi zöld majmok csapata amely kapura lövés nélkül hozta le a 90 percet,és a nincsen a kapusa három kapott góllal a zsákban térnek haza erről ennyit.Egyedül a Diósgyőr csapata előtt illik kalapot emelni mely bravúros 2 gólos sikert ért el a bolgár Litesz csapatának otthonában.Bár amióta ezek a gyökerek jogtalanul indultak az Újpest csapatának kárára az EL-ben kezdettől a kiesésükért drukkoltam ,de az eredményt nem lehet elvitatni.Ők az egyetlen magyar csapat mely győzött a többi pedig csúnyán kilátástalan játékkal lebőgött erről ennyit oszt jó napot!Evvel az erővel az Újpest csapata is elindulhatott volna ennyit ő is lerakott volna mind az imént említett csapatok.A leggazdagabb vidéki csapatként nálatok csak a Vidi és az előbb említett csapatok gazdagabbak,szégyen és gyalázat ez a teljesítmény ennyi állami milliárdokból amennyit ezen csapatok kapnak.És a jól megnézzük a teljesítmény egy nagy nulla,ezek után ha megkérhetem legyetek oly drágák és fejzzétek be az Újpest csapatának a szapulását.Inkább söprögessetek a saját portátokon gondolom akad ott is elég szar bőven!Innen is jól látszik hogy a magyar fociban csak egyetlen klub képes a magyar bajnokság színvonalát emelni és méltóan képviselni a nemzetközi színeket az Európai kupaporondon ez csapat pedig nem más mind az Újpest!Ezek után javasolnák valamit fogatják meg Nyilasi Tibor gondolatait aki azt mondta zárjuk be a határokat,és a magyar klubcsapatok játszanak egymás között addig sem ássák alá a föld saját magukat,és égetik szénné ronggyá mid a már felsoroltak fényesen bizonyítják állítást.Éppen ezért szükség van egy erős Újpestre mely harcban áll a bajnoki címért ahogy a klub dicső fényes múltja hirdeti,éppen ezért remélem hogy Kovács Zoltán visszatérésével sportigazgatóként sikerül megerősíteni ebben a szezonban az Újpestet hogy jövőre bajnoki címet fog ünnepelni 16 év után.És Magyarország legpatinásabb

Fővárosi klubjaként kiküszöböli azokat a csorbákat mely szégyeneket az ilyen Debrecen,Ferencváros,Videoton,Győr,Diósgyőr szintű semmirekellő csapatok okoztak Magyarországnak,de elsősorban a magyar klub futballnak együttvéve!

CSAK ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK MINDÖRÖKKÉ!

2014. júl. 17. 18:18
Láttad te a lósz.art!!! Néha kételkedek, hogy 3-nál több focimeccset láttál életedben. Szóval, ha ilyen szánalmas senki vagy, inkább ne nézz focit... Ajánlom!
132. Tankard
2014. júl. 17. 17:49

Keddi Debreceni csapat BL teljesítménye retina károsító volt,hol volt gála játék amit ti annak neveztek amikor is 5-öt rúgtak a Debreceni nagymenők a Lyon tartaléknak a sötét erdei stadion avató ünnepségén?Már a Szuperkupa meccsen is láttam hát hogy fogalmazzak igencsak recsegett ropogott civis városi majmok támadójátéka,hiszen 90 perc alatt képtelenek voltak nemcsak hogy kapura tartó vagy eltaláló lövést felmutatni,de még gólhelyzetük sem nagyon akadt!Kivéve akkor amikor az Újpesti védelem bénázása közepette lehetőséget kaptak,de ezekkel akkor sem tudtak élni.Ugyan ez zajlott le kedden ahol megvolt a mezőnyfölény náluk volt többet a labda amit tucatszor el is adtak.Magyarán egy teljesen szétesett csapatot láttam aki nem tudta mit is akar játszani,tehát hiába volt meddő mezőnyfölényben náluk a labda látszott rajtuk hogy zavarban vannak mert halvány lila gőzük sem volt róla hogyan tudnák feltörni a Masszív Cliftonville csapatának védelmet 90 perc alatt.Magyarán az egész meccsen a Debreceni nagymenők képtelenek voltak egy valamire való helyzetet kidolgozni!Ja egy kapufájuk Silibe révén bocs,de ennyiben ki is merült a lokika frenetikus játéka!Magyarán lehet itt giga stadion meg giga csapat meg hazai viszonylatban a legnagyobb királyok,de attól még nemzetközi szinten ez a csapat egy nagy fos talicska erről ennyit!Magyarán lehet hogy a visszavágon kiszenvedik a Debreceni nagymenők a továbbjutást,de aztán úgy is jön a fájdalmas 2.körös búcsú!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

131. Pifti84
2014. júl. 17. 16:14

Ami Mihelicet illeti fogalmam sincs miért nem játszik, nekem ő az egyik kedvencem, de szerintem maga Elemér se, mert egy ilyen tudású játékosnak pályán kell lennie. bár tény, középen hatalmas a tolongás, Szakály, Varga, Mihelic és Zsidai. Én minda négyüket játszatnám,de sajnos nem lehet, mert nem szélsők és így már be kell tenni Boudlát meg Bódit is a csapatba, pedig egyikük sem húzóember mostanság.. De hát e van...

Hajrá LOKI, Hajrá MAGYAROK!!

2014. júl. 17. 15:55

Ja és ma:

Hajrá MAGYAROK!!!

Hajrá Győr!

Hajrá Fradi (nem gyakran mondok ilyet! :D

2014. júl. 17. 15:53

Én is egyet értek! Veszélyes kis csapat a Cliftonville (a semmiből támad), de simán nyerhettünk volna... Mihelic amúgy miért nem kezdő alapból!? Hazai pályán viszont nyerni kell!

Egyéb: Érdeklődünk Saláta Kornél iránt, aki szlovák válogatott védő és 4 éve a VB-n is kint volt. OK, miénk lenne az egyik legerősebb védő az NB1-be, de szerintem kéne egy jó támadó, mert Tisza, Seydi gyenge, Volas alig játszik, de ő se egy Ibra, Kulcsár és Sidibe meg kevés és már nem sok évük van. De az lenne a legjobb, ha a DLA (Debreceni Labdarúgó Akadémia) megoldaná ezt is!

128. Pifti84
2014. júl. 16. 18:09

Szia kutyuuuuska!


Minden szavaddal egyetértek, bár nekem egyedül Bódi játéka nem tetszett egyedül, és Mihelicet eleve kezdőbe kellett volna tenni! De már mindegy. A problémám hogy bíztam a győzelemben és rámertem tolni egy tízezredest, de kár volt... Seydi uccsó helyzeténél már a maradék hajam is kitéptem!


A visszavágót nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjük meg, de az szent, hogy Magyar meccsre nem fogadok többet...


A 2-ik félidőben legalább jók voltunk, összvissz 10 perc rövidzárlatunk volt.


Na de legjobbakat, és hajrá Diósgyőr, Győr és Fradi holnap!

2014. júl. 15. 22:53

Szép jó estét Loki drukkerek !


Ritkán nézek magyar mérkőzést, de most végig néztem a Cliftonville elleni idegen béli mérkőzést.

Nem volt egy túl nívós mérkőzés, de a 2. félidőben rengeteg helyzetet hagyott ki a Loki !


"Ajtó-ablak nyitva" és fölé, mellé lőtt labdák.


Talán a műfüves pálya nem feküdt annyira nekünk ?? Ami ráadásul a képek alapján a pálya középső részén igen silány, laza minőségű volt. A labda pattanásból is lehetett látni, hogy lestrapált a műfű.

Aki focizott már ilyen pályán tudja miről beszélek.Szarrá megy a bokája az embernek rajta.


A Magyar csapatból is talán két játékost lehetne kiemelni.

Sidibe játéka egész jó volt és Novakovic a kapus nagyon jól védett...bár nem sok dolga volt, de azokat szépen oldotta meg.


A hazai csapatból is a kapus teljesítménye volt elfogadható.

Szépeket védett meg a szerencse is mellette volt !


Bízzunk benne, hogy a vissza vágón az új pályán Debrecen siker fog születni !


Hajrá Magyarország...mindegy, hogy Loki vagy Győr csak győzzenek !

2014. júl. 15. 18:31

Rossz hír, hogy 2 kulcsjátékosunk hiányzik (Szakály, Kulcsár), de remélem összejön egy győzelem, legalább egy X.

HAJRÁ LOKI!!!

125. Pifti84
2014. júl. 15. 17:27
Eljött az idő! Megnyugtató eredményt kell ma elérnünk, akkor lenne nagyszerű a helyzet ha nem csak 1 gólt rúgnánk, de nem lesz könnyű meccs! Hajrá LOKI!!
124. Tankard
2014. júl. 13. 09:11

Azt gondolom nem kérdéses az Újpest Szuperkupa győzelme teljesen megérdemelt,mert az első félidőben is két nagy helyzetet puskáztak el Simon,és Suljic révén no meg Tipsarevicnek hála.

A Debreceni nagymenőknek nemhogy kaput eltaláló lövésük,de még gólhelyzetük sem akadt,magyarán simán lehetett volna 3-0 is a liláknak a félidőben.A 2.játékrészben sajnos nagyon visszaesett az Újpesti csapat addig sem az egeket verdeső támadójátéka,de legalább voltak helyzeteik ami a folytatásban elmaradtak.Pedig a színvonal a játék minősége hagyott kívánni valót maga,mert minkét csapat sok hibával játszott.De a 2.játékrész egyértelműen a Debreceni csapat mezőnyfölényét hozta benyomták az Újpestet,és olykor csak a szerencse mentette meg a bekapott góltól.Akik számomra érthetetlen módon arra játszottak hogy valahogy kibekkeljék a meccs hátralévő részét,mely játék komoly kockázatokat rejtet volna magában mert ez a csapat ha gólt kapott volna biztos vagyok benne hogy nem tudott volna fordítani.

De ennek ellenére így is meg nyerhette volna a rendes játékidőben a meccset az Újpest ha Heris a 79.percben 5 méterről eltalálja a kaput,vagy Simon a 90.percben nem veszi át hosszan a labdát.

A 11-es rúgás meg maga a lutri amely csapat játékosainak rendben vannak az idegei az nyer,ebben a Újpest volt jobb 5-ből 4 berúgott a Debrecennél 5-ből 3 ez a arány!

Magyarán nem játszott jól az Újpest csapata sok hibával tette ezt,de övék lett a kupa és csak ez számít a többi nem érdekes!

HAJRÁ LILÁK,CSAK AZ ÚJPEST!

2014. júl. 12. 15:53

Gratulálok az Újpestnek! Nagyobb szükségük volt rá és inkább ők èrdemelték meg.

Nem igazán zavar ez a meccs, mi ennél jobbak vagyunk, kedden kell ezt megmutatni.

Hajrá Loki!

122. Csmark
2014. júl. 12. 14:03
mecsek:P ..megyek
121. Csmark
2014. júl. 12. 14:02
A vb kezdete ota 35 nyeroben voltam...most egy picit mecsek lefele:( olyan 7 ezer buko kb egy het alatt...no de visszavesszuk!:P
120. Pifti84
2014. júl. 12. 13:17

Köszi, de tényleg el kell ismerni, ezt nem érdemeltük meg! Jóllakott csapat benyomását keltettük, míg az Újpestnek több veszélyes helyzete volt, így megérdemelt a szuperkupa.

Igaz, ha vérmes reményeket szeretnénk esetleges BL vagy EL csop körre, akkor jó adag szerencsére lesz szükségünk, legfőképp a sorsolásnál, mert ha sikerül túljutni a Cliftonville ellen, önerőből nyilván nehéz lesz, de egy jó párosítással legalább az EL csop kör meglehet! A Fradi nagyon megszívta, a Diósgyőr talán nem reménytelen, a Győrben látok fantáziát!

Visszatérve Újpestre: Igazi kupacsapat szóval nem félteném az EL-ben sem ha a Diósgyőr helyett sikeres fellebbezéssel indult volna, csak a bajnokság az ami méltatlanul alakult.

Meglátjuk az idei szezont, remélem csapataink pedig eljutnak ameddig csak lehet!


Tényleg, hogy megy a mixi? Sikeres a VB?

Nekem nagyon nem jött össze, szóval már várom a bajnoki meccseket, természetesen legfőképp a Premier League-t!


No, hajrá LOKI!!

119. Csmark
2014. júl. 12. 12:30

Pifti! Igazi uriember vagy.


Drukkolok a lokinak,de sajna sem a bl sem az el nem a mi palyank.:(

118. Pifti84
2014. júl. 12. 09:33

Volt vagy 2 helyzet összesen a meccsen, magam is inkább a sörömmel voltam elfoglalva, Kulcsár sérüléséig legalább volt néhány szélső elfutásunk, utána már az se... Tizenegyest rúgatni meg Mátéval? Inkább hagyjuk....

Gratulálok az Újpestnek!

Nekünk kedden kell igazán jó eredményt elérni, Hajrá LOKI!!

117. Csmark
2014. júl. 11. 22:31
Szep jatek volt ma....nagy nulla. Remelem az ujpest nyer. Jobban megerdemelnek.
2014. júl. 11. 18:28

Tényleg nem kell elájulni a Lyon meccs eredményétől, de a mutatott játék elég bíztató. Technikás megoldások, labdatartás, kíméletlen helyzetkihasználás...

Ma Szuperkupa! Nem ezt kell megnyerni, de jó felkészülésnek!

Hajrá Loki!

115. Tankard
2014. júl. 10. 17:54

Egyébként én nem lennék a helyetekben annyira elszállva a Lyon legyőzésétől mert ha jól megnézzük a Francia csapat a B csapatát vagyis a tartalékcsapatával érkezett!

Magyarán nem nagy kunszt egy Lyon serdülőnek négyet rúgni.

Ami a holnapi meccset sajnos Kabát Péter játéka ínhüvelygyulladás miatt kérdéses így a csapat győzelmi esélyei jelentősen csökkentek,de a két csapat jelenlegi formája alapján és a két csapat állománya közötti színt miatt egyértelműen a Debreceni csapat a mérkőzés esélyese sajnos!

Kíváncsian várom hogy vajon lehetőséget kap e a friss igazolás a zte csapatától Holdamp Gergő?Egyébként sikerült megtartani a Szerb U-19 Nebojsa Koszticsot így további egy évig kölcsönben marad Újpesten a Belga Standard Líge jóvoltából!

Ti vagytok a toronymagas esélyesek,de azért ne gondoljátok hogy olcsón adjuk óda a bőrünket megteszünk mindent a siker érdekében csúszni mászni foguk az utolsó percig!

Abban bízok hogy a Debreceni nagymenők eggyel nagyobb mellénnyel mennek ki a pályára és akkor talán lehet némi esélyünk.

Mert az Újpest csapata bármely csapat ellen lép pályára számára egyetlen elfogatható eredmény van csak a győzelem!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

114. Pifti84
2014. júl. 7. 17:09

Tetszett a támadójátékunk a Lyon ellen, erős volt a középpályánk, de a védelmünk még mindig sebezhető. Ám még van idő csiszolni..

Bernáth miért csak 10 percet kapott? Simán lenyomhatott volna egy félidőt...

2014. jún. 29. 14:46
Amúgy legyőztük a Fradit!
2014. jún. 29. 14:44

Engem túlságosan nem izgat a Szuperkupa, de tudom az Újpestnek fontos, mert nekik nem maradt SEMMI! Ez egy nulla kupa, ezért megnyerhetné az Újpest, mert nulla a csapat!!!

Ej, ej! Saját kardodba dőltél... Nem te dobálóztál a fekete pénzekkel? Na, ezek szerint az Újpestbe megy? De a DEBRECEN, miért menne ilyen edzőtàborba!!?? Közép-Kelet Európa legmodernebb stadionjában fogad egy igazi sztárcsapatot (ti meg egy nevesincs belga csapattal meccseltek)! Majd BL!!!! Az Újpest meg ül a seggén!!!!!!

CSAK A LOKI!

HAJRÁ CÍVISVÁROS!

111. Tankard
2014. jún. 29. 10:00

Nem hallottam külföldi edzőtáborba mennének felkészülni a civis városi majmok úgy tudom végig a sötét erdei katlanban készülnek a szezonra?Mi van nem tudott a csapat pénzt kunyerálni Szima elnök úrtól vagy Kósa úrtól,ilyen hamar elfogytak a súlyos milliók,milliárdok ami a debreceni nagymenők éves szinten kapnak?

Az Újpesti csapat szokásához híven Belgiumban edzőtáborozik tökéletes körülmények között!

Már el is utazott a csapat ahol július 2.-án a Mechelen csapatával,és még egy helyi csapattal mérkőzik meg 5.-én.

Majd egy Belga felkészülési kupán a csapat megmérkőzik Kotrejk,valamint a német Jéna csapataival.

Ennyit arról hogy készül egy igazi nagy csapat a szezonra,ahelyett hogy neve sincs ellenfelek ellen készülnének mint ti két tirpák meccs a Nyíregyházi barátokkal ami egyébként egy falusi sörmeccsel érnek nem beszélve a többiről beleértve egy Francia mini állam csapatáról akik Lyonnak hívnak.

Ha össze szeretnétek tenni egy tökéltes felkészülési programot szívesen segítünk csak kérnetek kell.

Nem szégyen Magyarország legnagyobb legpatinásabb klubjától tanulni!

De mit is várhatnánk a civis Városi majmok csapatától egy szerény IQ szintű csapattól csak ennyire telik.De ennek ellenére alig várom július 11.napját ami az igazság napja lesz mert lehet hogy ti vagytok a legnagyobb maffizó csapat Szima úrral az élen beleértve a Vidis Garancsit illetve a Felcsúti Mészárost.De a pályán nem a maffia módszerek hanem a teljesítmény számít csak ezért harcolni fog az Újpest csapata mind az oroszlánok és tök mindegy hogy milyen játékkal de akkor is mi leszünk a Szuperkupa győztesek,ha csak kilóra nem veszitek meg a bíróval együtt a meccset is.Mert a ti véretekben bele van a csalás zsiványkodás bármi áron!

De akkor is mi leszünk a Szuperkupa győztesek!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. jún. 28. 16:01

Elfelejtettem:

HAJRÁ LOKI!

CSAK A LOKI!

2014. jún. 28. 16:00

A BL-ről:

A Cliftonville abszolút legyőzhető ellenfél, de vegyük komolyan. Azt nyilatkozták, félnek a Lokitól, akárcsak az időjárástól, mert ilyenkor nálunk nagy a hőség.

Itt láthatunk néhány dolgot, például a "stadionjukat":

[link]

6000 férőhelyes, de csak 2350 hely használható... Hogy is mondjam, nem mi, hanem ők jönnek a (debreceni) pokolba!!! :D

Ma Fradi!!!

Aztán Lyon, Újpest és a BL!

2014. jún. 28. 14:17
Van igazolás! Mint mondtad Varga Józsi visszatér és leigazoltuk Jovanovicot. A Fraditól... :)
107. Tankard
2014. jún. 28. 12:05

Ciftonville nevű északír csapat talán megoldható a Debrecen számára,de a mostani viszonylatban egyetlen kis csapatot sem szabad lebecsülni mert akkor könnyen úgy járhatok mint az Újpest csapata akit egy teljesen amatőr csapat a Vaduz ejtett ki anno 2002-ben az UEFA kupa selejtezőjében.Mert tudom hogy ti vagytok a legnagyobb királyok magyar szinten legalább is ezt gondoljátok magatokról,azért nem ártana vissza venni abból a nagy arcotokból ami van,mert különben csúnyán pofára eshettek már a legelején.Bár a Magyarország leggazdagabb vidéki csapatának amely a legtöbb állami támogatást kapja a Vidi Felcsút trió mellett illene simán továbbjutnia az első BL selejtezős körből.Majd átugorhattok Diósgyőrbe szurkolni a nagy Miskolci aranycsapat sikeréért,és egymás nyakába omlanotok és azt ünnepelnetek hogy bár a Pályán az Újpest csapata vívta ki az EL szereplést jogosságát mégis ezek a cigányok szerepelnek itt.De ezzel együtt mind a két csapat egy nagy gyökér buzi,köcsög társaság,ezért remélem már az első körben mint menne oda ahová valók a süllyesztőbe.Majd ezek után lesz még egy nagy ünnep sötét erdő alján hiszen július 26-án fogadjátok a másik nagy puszi barátaitokat a Nyíregyháziakat az első bajnoki körben a Kelet-Magyarországi gyökér háború alkalmából hogy eldöntsétek hogy ki nagyobb buzi majom a másiknál.Egyébként hogy csak egy ilyen relatív kis csapatot tudtatok mint a Lyon mely a 2000-es években a Francia bajnokság topp csapata akkoriban de azóta különösen az elmúlt 4-5 évben csak árnyéka önmagának,magyarán egy középcsapat nemcsak hazájában hanem Európában is.Erről ennyit!Pedig ha egy kicsit hozzá tettek volna a nektek adott már mint a csapatnak a kasszába kerülő milliárdokból akkor talán egy igazi nagy csapatot mondjuk a Psg is ide lehetett volna hozni.Ha díjtalan lenne a belépő akkor sem utaznék le két ilyen gyökér sóher csapat kedvéért.Erre mondják azt amilyen a csapat maga olyan az új arénája is és a meghívott gálaellenfele is Szánalmas!De olyan sötét erdő alján lévő embereknek ahol ti laktok nyilván nagy élmény lesz végig tombolni olyan ellenfelek ellen vívott meccseket mint az imént felsoroltak,akik csak a tévében láttak igazi nagy csapatot már ha van ott egyáltalán Kábel Tévé vagy Áram.

Jó Szórakozást Kívánok!

Egyébként meg Bodi Szilvire visszatérve nem szeretem az olyan nőket akik egy percet nem dolgoztak életükben csak Prostiként Dubayiztak és csak kitartatták magukat.Mert a jó Szilvike akire Debreceni kurva létére büszkék vagytok csak tudnám miért,a mai napig pér éves Magyarországi tartózkodás létére a mai napig külföldön él,mert ennyire nagyon magyar ugye bár.Mert ez a nő testileg ugyan olyan koszos velejéig romlott akár csak egész Debrecen Városa némely embertől eltekintve és itt elsősorban a tisztességesen dolgozó színészekre művészre gondolok elsősorban!

Ettől eltekintve ez a Város csak köcsögök,buzik a majmok és a ribanc-kurvák népesítik csak be,erről ennyit.

Egyébként ha tudni akarjátok hogy nekem kinél kezdődik az istenn ő az igazi nő akkor sorlom:Michelle Wild alias Vad Kati,Maya Gold,na és Persze az isteni Vikoria SWinger:És vége!

Kedves kis Szilvikétek sehol sincsen legalább is az én listámon!

Ja és készüljetek a Július 11.-ei Szuperkupa és gondoskodjatok elég papír zsebkendőről hogy legyen mibe a könnyeiteket felitatni,mert legyen bármilyen gyenge vihar vert az Újpest csapata akkor is visszavágunk a Debrecenben elszenvedett bajnoki vereségért ami a játék képe alapján minimum ikszet érdemeltünk volna nem pedig 3-1-es zakót ami végül is lett.Ami csak a csapat rossz helyzet kihasználásának köszönhetően alakult így,mer ha Kabát,és Vasiljevic bevágja két hatalmas helyzetét egy szót sem érhette volna a ház elejét.

De sebaj a Július 11.-ei szuperkupa döntőn úgy is eljön a a visszavágás és az igazságszolgáltatás ideje!

Buzi civis városi majmok!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

106. Pifti84
2014. jún. 28. 09:48

Tankard!

Azért ne mondd hogy nem töltenél el néhány laza órát Bódy Szilvivel... :D

105. Pifti84
2014. jún. 28. 09:44

Jó a BL sorsolás! Ezt a lehetőséget meg kell ragadni! Remélem a fiúk odateszik magukat, mert lehetett volna rosszabb sorsolásunk is. Van esélyünk valamelyik csoportkörre.

Igazolásról van hír? Nem sokat voltam mostanában, de azt tudom, hogy Józsink visszatért a MIddlesbrough-ból ennek személy szerint én kifejezetten örülök!

Hajrá Loki!!