Főoldal » Fórumok » Debreceni VSC

Debreceni VSC

Ez a fórum a Debreceni VSC focicsapatról szól.

2014. jún. 22. 16:01

Elkezdődött a felkészülés, a Tiszaújvárost 11:2-re vertük. Jön a Fradi ÉÉÉS egy igazi sztár csapat, FRANCIA sztár csapat, a LYON látogat a csodálatos Nagyerdei Stadionba, július 5.-én, 20 órakor! Igen Tankard, nem a P$$$G, hanem egy igazi francia sztár csapat, a Lyon!

Majd BL!!!

103. Tankard
2014. jún. 15. 12:51

Debrecen városa nem csak a büdös bunkó vad paraszt köcsög gyökér futballistákat képes kinevelni mint Dzsudzsák Balázsokig hanem igazi kurvákat is olyanokat mit Bodi Sylvi aki a 2000 évek elején Magyarország 1 playmateként kezdőrúgást végzett el egy Dvsc meccs előtt kirakott seggel mellekkel mint egy igazi prosti kurva.Aki aztán Dubayizott egy kicsit,magyarán Debrecen városa sport múltjából semmi celebritásból egy igazi nagy hal akadt,ezért aztán jobban tennétek szépen a leszállnátok az Újpest csapatáról!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. jún. 12. 18:35

Szerintem költözz az Antarktiszra, mert rontod Magyarország átlág IQ szintjét. Bár lehet, hogy az ott élő fókák és pingvinek is megsértődnének, mert akkor náluk esne a az átlag IQ szint. Sebaj, mehetsz Hortobágyra, ott nem sokkal okosabb élőlények élnek, mint te (szürke marha). Vagy "maradj" Budapesten és mehetsz az MTA-ba (Magy. Tud. Ak.), persze mint vizsgálandó parazita; ott oszályelső is lehetsz.

HAJRÁ LOKI! Irány a BL!

101. Tankard
2014. jún. 12. 17:02

Gondolom vérzik a szívetek ti civis városi büdös köcsög vad parasztok,hogy nem tudtok a ma rajtoló foci VB-n kinek drukkolni!Tudom hogy nektek az lenne a legjobb ha ez egy klub VB lenne,és meghívást kapnátok mind Magyarország legnagyobb legfaszább legtökösebb csapata,így legalább lenne kinek drukkolni.Mert ott a sötét erdő alján fingotok sincsen arról,hogy ki is játssza az igazi focit,mert ott a szentül meg vagytok arról győződve hogy ti vagytok azok!

Na de kérem!Még ha ez egy klub VB is lenne az UEFA sosem hívna meg egy olyan csapatot akinek olyan tapló gyökér semmirekellő játékosai voltak mind Sándor Tamás,Dzsudzsák Balázs vagy éppen Dombi Tibor!Ezért ezeknek a játékosoknak inkább a szántóföldön kellett volna kapálni kaszálni,hogy méltóak legyenek legyenek a klub hírnevéhez:PARASZTOK!

Mert bárki is játszott ebben nem is klubról beszélnék hanem egy falusi gitt egyletről,és magára húzta ennek a csapatnak sem nevezhető senkiháziak mezét egy életre elásta magát.

A paraszt szó eredetéhez visszatérve ez a jelző valóban egy tisztességes becsületes embereket jelent,mely fogalmat sohasem értette a szó fogalmát ez a semmirekellő társaság.

Magyarán ebben a társaságban amit nevezzünk gitt egyletnek egyetlen játékos sem akadt aki gerinceses jött volna világra ennek a senki gitt egylet társaság történetében.Tehát ha egyszer valaha magyar csapatot külföldi túrára meghívnak az csak egy csapat lehet természetesen ez pedig az Újpest csapata,mert ő Magyarország legpatinásabb sport egyesülete nem pedig gitt egylet mind a tietek!Mert ha azt a nevet kiejtik hogy Újpest illetve előde az Újpesti Dózsa mely csapat nevét az egész világon ismerik.Míg ha azt a nevet kiejtik hogy Debrecen egész Európai futball a hasát fogva röhög,mert nem tudják mi az eszik vagy isszák!

Ennyit rólatok ti civis városi gyökér majom társaság!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

100. Pifti84
2014. jún. 1. 17:37

Szép volt fiúk!!! A tegnapi meccs nem számít..

Én sem emlékszem 11-esre az Újpest ellen....

A Tirpákok meg nem mi vagyunk, azok a Nyíregyháziak :D

7!!!!!!

2014. jún. 1. 09:01
Amúgy milyen Újpest elleni 11-esről beszélsz!? Szerintem életedbe nem láttál Újpest meccset...
2014. jún. 1. 08:59

A DEBRECENI VASUTAS SPORT CLUB HETEDSZER BAJNOK!!!

A bíró majdnem elrontotta az örömöt, de nem sikerült! Messze a legsikeresebb vidéki csapat vagyunk!

Tankard: a Loki a tegnapi meccsen annyi helyzetet dolgozott ki, mint amennyit az Újpest 7 meccs alatt!!! A helyesírás és a fogalmazás továbbra sem az erősséged, biztosan fogalmazás gátlót szedsz!

HAJRÁ DEBRECEN!!!

2014. máj. 31. 13:40

Lehet hogy meglesz a 6.bajnoki címetek,de amit játékban produkált a Debreceni társaság az Újpest ellen az nagyon gáz volt,ha a vendégek jobban használják ki a helyzeteiket simán nyerhettek volna.Hiszen az első játékrészben két hatalmas helyzetet rontottak el,ha az bemegy minden másként alakul.A 2.játékrészben sajnos teljesen szétesett az Újpest főleg a közepén és innen a Tirpákok sajnos bedarálták a vendégeket.De azt hozzá tenném hogy az első hazai 11-es jogtalan volt Balajcza hozzá a tirpák debecenihez csak eljátszotta a nagy halált.

Engem mint Újpest drukker a buta majd meg ütött mert nem érdemeltek vereséget a vendégek teljesen egyenrangú partnerek voltak végig.Lehet hogy ez a gyökér társaság bajnok lesz mert az diktálja a politikai nyomás,de ez a bagázs sohasem érhet a dicső Újpest nyomába ahol olyan klasszisok játszottak lila fehérben mind Dunai 1,illetve 2,Szusza,Bene,Bácsi,Tőrőcsik,Véber,Kováccs soroljam tovább!Válogatott klasszisok egész sora.Magyarán az egész Debreceni futball két korszakos játékosból áll Dombi és Dzsuzsák a két legnagyobb tirpák oszt jó napot!Magyarán a nagy előd Újpesti Dózsa,Illetve az anyaklub az UTE több bajnoki és kupa győzelmet aratott mind a tirpák város csapata együttvéve.

Örölök hogy már a zte és a Csaba is kedvenceitek közé tartozik,bár ha jól tudom utóbbi közellenség nálatok!

Nekem soha semmilyen közöm nem volt ezen gyökér bagázshoz csak elkeseredés és poén volt ez hogy megszívassalak benneteket amit jól bevetetek mind csecsemő a cumit.Amióta az eszemet tudom 16 éve Budapesti vagyok és Újpest drukker ami a klub mostani helyzetét tekintve is nagy dicsőség rang.Utálom a felkapaszkodott vidéki suttyó tirpák csapatokat mind ti is vagytok akik csak a pénz a politikai állami milliárdokból tud bajnokságot nyeri amit fekete pénzeknek hívnak.

Ezek vagytok ti egy felfújt lufi semmi több,egy nagy senkik!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. máj. 27. 19:38
Szép kis meccs lesz otthon a Honvéd ellen, aztán gondolom irány a jól megérdemelt főtér! :)
2014. máj. 27. 19:36

Tankardnak: [link]


Akkor most mivan?

:)

2014. máj. 26. 15:33

Legyőztük a Felcsútot... Nem mondom, hogy bajnokok vagyunk, DEEEE...

Mondjuk lőhet a Győr 14 gólt a Mezőkövesdnek, csak le kell gyorsan igazolniuk a fél Barcát, Realt, Bayernt... Valószînű???!!!

Sajnos nem biztos, hogy ott leszek a bajnokavatón, de remélem!

Hajrá Debrecen! HAJRÁ LOKI!

2014. máj. 1. 08:43

Az irónia az a történetben, hogy rengeteg barátom van Békéscsabán... :D

Nem mondtuk, hogy bajnokok vagyunk, azt mondtuk, hogy ha győzünk a Győr ellen akkor meglesz, de nem nyertünk!

Beképzeltek? Nagyképűek? Miért? Mert szívvel szurkolunk a csapatunknak és mert vezetjük a bajnokságot? Hát akkor sok embert utálhatsz. Nem lennék most Liverpool, Atletico, Bayern, Nyíregyháza, de még PSG szurkoló se az biztos...

2014. ápr. 30. 17:39

Nagyon jól játszottunk a KTE ellen, méltó volt a stadionbúcsúztatóhoz! Meg merem kockáztatni, így bejutunk a Bl-be is! A Vidi elleni vereségek kijózanodva már nem olyan vészesek. B-kerettel...

Holnap stadionavató! Kész az aréna!

Sztárfellépők (pl.: Bikini, Tóth Gabi & Vera, Keresztes Ildikó, Lou Bega, stb...), tűzijáték, gálameccsek (DVSC Allstar - DVSC, DVSC Allstar - Válogatott Allstar, Détári Lajos, Pintér Attila, Sándor Tamás, stb...) és valószínűleg teltház!

Hajrá Loki! Hajrá Nagyerdő!

2014. ápr. 25. 20:12
Ja.
90. Cr777
2014. ápr. 25. 20:01
Most a Csaba létezik..
2014. ápr. 25. 19:01

Nem vagy túlinformált... Mindegy!

Létezik még ZTE?!

2014. ápr. 25. 18:32

Szeretnék gratulálni a Debreceni nagymenők Paksi lebőgéséhez ahol csak egy vérszegény döntetlenre voltak képesek a sereghajtó otthonában valamire való helyzet és ami a legnagyobb blama kapura tartó vagy eltaláló lövés nélkül!Gratulálok kedves Debreceni barátaim ahogy mondani szokták mondani ez már valami!Vigyázzatok mert ha tovább tart lendületes szemkápráztató de semmire kellő impotens játékotok amit az elmúlt meccseken az könnyen a bajnoki címetekbe kerülhet.Mert bár még ha jól tudom van öt pont előnyötök de a Győr csapata lendületbe jött és jól is játszanak és ha nem keltek fel csipke rózsika álmából könnyen elúszhat amit már annyira biztosra vetetek hogy már megvan.Én mint Békéscsaba drukker aki úgy utál benneteket mint nyű természetesen a legjobban annak örülnék ha a végén szívnátok egy jó nagyot és a végén a Győr kiénekelné a sajtot abból az önelégült nagyképű beképzelt pofátokból.Mert bár 6 éve a Csaba is csak vegetál szenved és képtelen vagy fogalmazzunk úgy az elmúlt két évben igen gyanús furcsa bunda szerű meccsekkel jelezték sajnos nincs igény vagy inkább lehetőség az NB1-re.És ez nekem Csaba szurkolóként iszonyatos fájdalmat és keserűséget jelent,mert ennek a patinás 102 éves klubnak a múltja alapján az NB1-ben lenne a helye.De sajnos nincs mit tenni a dicső múltból kell megélni ha az ember a szépre akar emlékezni,és a jelen a nagy sötétség.Magyarán a mi szopunk akkor szopjatok ti is legalább ez enyhíti iszonyatos lelki fájdalmamat ami bennem lakozik.

CSAK A BÉKÉSCSABA,HAJRÁ LILÁK!

2014. ápr. 16. 14:47
Semmi baj.
86. Cr777
2014. ápr. 16. 13:45
ja bocs most olvastam el mégegyszer a kristályrács a bátyja ... OFF.
85. Cr777
2014. ápr. 16. 13:43
amúgy te bestbarcának a kije vagy mije vagy?
2014. ápr. 16. 13:27

Sikerült földbe döngölni a Diósgyőrt, van némi előny, de nem szabad elbízni magunkat! Most ment a játék, a Paksot LE KELL GYŐZNI!!!!

Hajrá Loki!

2014. ápr. 14. 19:01
Hát ez valóban gyér volt. De van 5 pont előny, és ezt meg kell tartani. Feltételezem a Győr is fog még bukni. Sajnos az MTK megérdemelte, pedig 2-2 nél azt gondoltam túl vagyunk a nehezén. Hát nem, holnap megyek a Dósgyőr elleni meccsre, aztán remélem Pakn végre győzni tudunk! Hajrá fiúk!
2014. ápr. 14. 17:56

Szeretnék gratulálni a Debreceni nagy csapat 5 góljához amit becumiztak az mtk ellen.A hazaiak az egész meccsen a Vad parasztoknál nem véletlen szereztek két gólos vezetést különösen az első tetszett nagyon,de a másik sem volt csúnya.A hogy sikerült kiegyenlítenetek az annak volt az eredménye hogy a hazaiak kicsit visszavettek mert azt hitték megvan a meccs.De aztán kijöttek a második félidőre és hála égnek még három nem is akármilyen gombóccal földbe dögölték azt a hülye nagyképű tirpák fejeteket.Nagyon tetszett hát mit mondják!Négy kör még hátra van az előny hát pont a Győr előtt nincsen ez még lefutva!Vagy a sötét erdő alján már azt gondoltátok hogy a bajnoki cím már zsebben van?Nehogy a végén kiénekeljék a sajtot végén a túl nagyra nyílt szátokból!Vigyázzatok nehogy végül a Győr legyen a bajnok aminek én nagyon örülnék,hiszen a legnagyobb öröm ha a legnagyobb 2.számú gyökér csapat is szív.Hiszen a Vidi már elszállt és már nem lehet bajnok,remélem a következő tik lesztek.Itt a van két legszarabb vidéki csapat mely a leggazdagabb a játékuk mégis egy nagy rakás szar,független attól hogy valahogy úgy is kiszenveditek és bajnokok lesztek.De ettől még ez akkor is baromira gáz,és hatalmas szégyen.Miközben olyan patinás vidéki klubok mint Zalaegerszeg,vagy Békéscsaba a másodosztályban senyvednek,miközben a múltjuk alapján simán az NB1-ben lenne a helyük.Helyette olyan falusi csapatok szerepelnek a mennyei bajnokságban mind Felcsút és Mezőkövesd akiknek se múltjuk nem volt,de hosszú jelenük sem jövőjük nem lesz ebben egészen biztos vagyok.De ez a magyar foci és a magyar labdarúgás érdeke hiszen ettől fog a színvonal emelkedni,és ettől lesz sikeres a nemzeti válogatott ugye bár?

KÉSZ RÖHEJ!

Alig várom hogy a Békéscsaba feljusson végre és visszaadja azt a 0-8-at ami az ő legnagyobb kudarcuk,ami a ti legnagyobb győzelmetek.Mert ilyen derbikért érdemes élni,és ez emeli csak igazán a magyar foci színvonalát.

Egyszerűen senkik vagytok hej-hej.

CSAK A BÉKÉSCSABA,HAJRÁ LILÁK MINDÖRÖKKÉ!

2014. ápr. 14. 14:23
Na, még csak az kellett volna!
80. Cr777
2014. ápr. 14. 12:58
A Sanyi nem talált csak be :D
2014. ápr. 14. 12:00

Nem jutok szóhoz...!

5 gólt kapni... Nem érdemeltünk ennyit, de nem ment fel a sikertelen játék alól. 5 pont az előny... Már nem akkora! Minden meccset MEG KELL NYERNI!!!!

Hajrá Loki!

2014. ápr. 6. 14:40

Hmm..

Érdekes meccs volt ám a tegnapi. Majdnem teltház volt, és a kezdés nem is volt rossz, de kihagytuk a helyzeteket és büntetett a Győr! Nem volt rossz meccs, de amit a második félidőben csináltunk az elég gyenge. Legalább a hangulat király volt! És megmaradt az előny, meg szarrá sem áztunk! :)

2014. ápr. 5. 13:12
Há' kössz... :)
76. Cr777
2014. ápr. 5. 12:54
Választanod kell. Vagy ez a meccs,vagy a Real X-e .. nem lesz Cr.. :)
2014. ápr. 5. 12:17

Ha nyerünk a Győr ellen, már végképp borítékolható a bajnoki cím, de azért csak óvatosan!

Hajrá Loki!