Főoldal » Fórumok » Debreceni VSC

Debreceni VSC

Ez a fórum a Debreceni VSC focicsapatról szól.

1 2 3 4 5 6 7
202. Pifti84 (válaszként erre: 201. - Damian72)
jún. 12. 19:32

Egy biztos!

Mi még nem vagyunk kupaérett csapat, így elsődleges kellene hogy legyen, a bajnokság.

Hogy meddig juthatunk az jó kérdés. Szerintem max 1-2 kört, többet nem várok el, de nyilván meglátjuk kit kapunk, hiszen nem vagyunk kiemeltek..

jún. 11. 14:04
Egy jó sorsolással, még harcban lehetnek ősszel a nemzetközi hadszíntérren, bár a kettős terhelés miatt, születhetnek majd "nemvárt" eredmények az NB1-ben.
máj. 31. 07:28
A nemzetközi porondon meddig juthat a DVSC?
199. Pifti84 (válaszként erre: 197. - Damian72)
máj. 24. 17:57

Azóta Avdiaj és Tabakovic is távozott..

Úgy tűnik légiós söprés zajlik. Tabakovicot a jók közé sorolnám, ahogy Jovanovicot is, a többiekért nem ejtek könnyet.

Így egyelőre eléggé magyaros csapat vagyunk, amivel gond épp nincs, de a támadósorunk megerősítésre szorul, valamint Ferenczi mellé szükségeltetne még egy balhátvéd.

198. Damian72 (válaszként erre: 197. - Damian72)
máj. 24. 06:53
Pontosabban: Jovanovics. Bocs, elírtam a nevét...
197. Damian72 (válaszként erre: 196. - Pifti84)
máj. 23. 11:23

A Debrecen megérdemelte a bajnoki bronzérmet, jó lenne ha a nemzetközi porondon is helytállna a DVSC. Bár a csoportkör nagyon messze van, de meg kell próbálni, fiatalok, tapasztalatlanok, de ahogy múlik az idő, belerázódnak majd a kettős terhelésbe! Új igazolások? Távozók?

Jokavonics távozásáról már hallottam.


196. Pifti84
máj. 19. 20:26

Debreceni VSC - Paks 4-1


A vége felé volt szerencsénk bőven a körbeverésekkel, de fiatal csapatunk megérdemelte a bronzérmet.

Szép volt Fiúk!

Irány az EL!

195. Pifti84 (válaszként erre: 194. - Damian72)
márc. 5. 20:02

Sajnos jól sejtetted, a Puskás győzött.

Egyszerűen veszélytelenek voltunk az ellenfél kapujára.

Kiábrándító volt ez a két idegenbeli vereség..

Hétvégén viszont megyek a Mezőkövesd elleni meccsre, remélem a srácok odateszik magukat!

194. Damian72 (válaszként erre: 191. - Pifti84)
márc. 4. 10:12

A Puskás sajnos most nem veszíthetett pontot...

A Honvéd-Haladás meccsen meg elsült a kapanyél! Mi történt, hogy győzött a szombathelyi alakulat?!

192. Damian72 (válaszként erre: 191. - Pifti84)
márc. 2. 11:08

Lehet hogy éppen most?! Bár a Puskás ellen nagyon nehéz lesz...

Remélem megcsal az előérzetem, de félek tőle, hogy a Puskás nem fog kikapni.

192. Damian72 (válaszként erre: 191. - Pifti84)
márc. 2. 11:08

Lehet hogy éppen most?! Bár a Puskás ellen nagyon nehéz lesz...

Remélem megcsal az előérzetem, de félek tőle, hogy a Puskás nem fog kikapni.

191. Pifti84 (válaszként erre: 190. - Damian72)
márc. 2. 09:13

Tyű, hát ide régen írtunk már!

Köszi, hogy előbányásztad :)


Nekem ugyanolyan érzésem van, mint a Paks meccs előtt. X szagú mérkőzés, ahol bármelyik csapat nyerhet. A Felcsútiak formája talán most gyengébb, így foghatóak, de hogy a Lokiban ki lesz a gólvágó, az egy rejtély..

Talán Takácsban lehet bízni, Avdijaj nagyon gyenge, Zsórinak idő kell, Szécsire meg már nem is emlékszem mikor lőtt gólt..

Reménykedek!

márc. 1. 07:32
Milyen eredmény fog születni Felcsúton, a Puskás Akadémia ellen? Remélem a debreceni fiatalok most is kitesznek magukért!
189. Pifti84
2015. jún. 2. 20:19

No, csak azért, hogy csapatom topicja ne a 7-ik oldalon sorvadozzon..


Gyenge szezonunk volt, ami köszönhető az őszi mélyrepélésünknek a BL kiesés után. Ám 4-ik helyünk EL-t ér, így nem olyan vészes a szezonunk.

Holnap Ligakupa döntő! Hajrá LOKI!!

188. Sió
2014. nov. 16. 20:43
JÉZUS MÁRIA! Istenem! Ez az ember már a VÉG!
187. Tankard
2014. nov. 16. 14:28

Szeretnék gratulálni a Debrecen csapatának ahhoz hogy a sereghajtó Pécs ellen elvérzett a 8 között a Magyar Kupában,ami elsősorban a Blama és a szégyen kategóriába tartozik leginkább!

Míg az Újpest csapata ha szenvedve vért izzadva is hosszabítás és 11-esek árán de sikerült legyűrni az Ajka csapatát amivel ott van a csapat a legjobb négy között.Nektek pedig a heten a Paraszt háború keretében sikerült a Harmatgyenge Békéscsaba csapatának egy hatost rúgva továbbjutni a Liga Kupa csoportból.Ezt egyébként az Újpest csapata is megtette az Ajka ellen egy 4-1-es sima győzelem keretében.Ha pedig jövő szerdán November 19.-én sikerül legyőzi a köcsög Vasas csapatát ők is továbbjutnak a csoportból úgy mint ti,csak egy sokkal nehezebb kartettből amelyben a Videoton is szerepel.Magyarán összegezve a kupaszereplést ti csúfos kudarcot értetek el még az Újpest csapata ha nehezen is de hozta a kötelezőt mind két hazai kupasorozatban,míg ti mindkettőben lebőgtetek elég szépen.Ezek után pedig jobban tennétek ha önvizsgálatot tartanátok saját házatok táján,és visszavennétek abból a nagy arcotokból amitek a rég múltban volt.Hiszen vegyétek már észre elmúltak a 2000-évek sikerei számotokra ahhoz hogy ezek visszatérjenek kő kemény munkára,de elsősorban csapatra és egységre van szükség.Ami most tetszik vagy nem Újpesten igenis megvan,hiszen ezt László Csaba az MTK szakmai igazgatója is elismerte hogy úgy szerepel jól eredményesen a lila fehér csapat hogy mindezt center nélkül teszi!Mert az edző mindenki számára megtalálta a megfelelő posztot,de evvel együtt az egész csapat nagyon egységes mert minden játékos besegít a másiknak.Mondhatnám a szélső embereket ,vadászt,és forrót,simont,Sztanisavijevicet,de az egész csapatot mindezt úgy hogy a csapat két centere hosszú hónapok óta harcképtelen.Bár OJO pályája lépett múlt vasárnap a Felcsút ellen és két nagy gólhelyzetet kihagyott.Az a múlt heti meccs idegtépő volt számomra,hiszen helyzet nélkül hozták le a 1.félidőt ami gyalázatos volt.Aztán a 2.részben az első Felcsúti helyzetből gól lett magyarán a semmiből,de a következő támadásból egy Stanisavijevic Forró összjáték után Simon rögtön egalizált.Az utolsó 20 perc két kapufa Bardhi és Balogh jóvoltából,valamint két hatalmas Sztanisavijevic helyzet aki öt méterről képtelen volt az üres kapuba helyezni.Magyarán újabb iksz már a sokadik pontosan a 7.aminek csak a fele megvan simán a dobógos lenne az Újpest.

Magyarán ahogy a közmondás tartja:Szegény embert az ág is húzza!

Magyarán a sokadik keserűség után aznap úgy berúgtam hogy a másnapot végig alvással töltöttem.

De ezek ellenére úgy gondolom hogy a kupaszereplés alkalmából kijár egy kis elismerés gratuláció az Újpest csapatának!

Már csak azért is mert fél távnál a bajnokságban 3.az Újpest amire 4,5 éve volt utoljára példa.Persze Október 24.én esedékes bajnokin a Nyíregyháza ellen a 68 éves Nagy László elmondta köszöntése alkalmából hogy számára a 70 évek csapata Göröccsel,Szuszával,Benével,Farkassal,Dunai Zámbó trióval nyertek hatszor zsínorban bajnokságot a csapat kilenc bajnoki címéből.Azt kell mondanom sajnos ezek a mostani két ballábas falábú játékosok az akkori klasszisok lába nyomába se érnek!

De ez azt gondolom a teljes magyar NB1 összes klubjára igaz!

De sajnos ez a felhozatal de komolyan mondom egy magyar bajnoki megnézése független mely csapatról van szó fizikai fájdalmat jelen.A sok botlábú játékos kettőt nem tud egymáshoz passzolni,szörnyű az egész úgy ahogy van.

De hát mit lehet tenni ilyen a csapat ezt kell elfogadni!

Marad a bosszankodás és az öröm együttvéve,igaz az előbbiből jut úgyis a legtöbb!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

186. Pifti84
2014. nov. 8. 17:47
A szezon végén nézzünk tabellát, mindig is az számít..
185. Tankard
2014. nov. 8. 16:42

Le a kalappal az Újpest csapata előtt Szeptember 27.én legyőzték a Zöld majmokat Vasiljevic és Simon Krisztián góljaival 2-1-re nyertünk,míg ti csak egy vérszegény ikszre voltatok jók hazai pályán a sötét erdő alján 2-2 formájában a Ferencváros ellen ennyit rólatok!Viszont amit az Újpest csapata az elmúlt 2,5 hónapban véghez vitt eredmények tekintetében mindezt csatár nélkül az ember feletti.Persze voltak értékes pontvesztések hazai pályán a DVTK ellen,vagy például Pécsen vagy Kispesten amely meccsek nyerhetők lettek volna és akkor simán 3.lenne a bajnokságban az Újpest csapata.De ugyan akkor nem szabad elmenni hogy a lila violák az elmúlt 3 meccsen 7 pontot szerezve így is ott állnak ami hatalmas bravúr.Kezdve egy vér szegény Győri vendégjátékkal borzalmas mérkőzéssel,de a hajrában ha Vasiljevic berúgja hatalmas helyzetét nyerhetett volna a csapat.Majd következett egy gyalázatosan gyenge hazai Dunaújvárosi 3-2-es győzelem,ahol Simon,és Bardhi góljával kettővel mentünk majd a semmiből találtak egy gólt a vendégek mellyel egy csapásra megváltozott minden az 1 félidő után.A 2.játékrész eleje teljesen a vendégeké volt atomjaira esett szét a csapat,és ha Nincsen Balajcza két nagy védése kellemetlen meglepetés érte volna a csapatot.Aztán jött Stanisavijevic kihagyott büntetője a 80.percben,majd jött a javítás Stanisavijevic akciógólja,majd Simon Krisztián akciógólja mellyel a végeredmény sima 4-1-es Újpest győzelem lett.Ezen a meccsen a játék katasztrofális játék volt az egyetlen pozitív csak a 3 pont megszerzése volt.Majd múlt hét Vasárnap következett az MTK elleni rangadó,sajnos az első félidő gyalázatos játékot hozott egyetlen valamire való Újpest helyzet kapura lövés vagy helyzet nélkül.A 2.részben szerencsére felpörgött a csapat és 10 perc alatt 3 helyzetett is kidolgozott a lila fehérek,de sajnos eredmény nélkül.Aztán jött a fekete leves Heris felesleges szabálytalansága miatt 11-es jutott az MTK amit Kanta kihagyott,és erre egy csapásra megváltozott a játék képe a 64.perctől.Aminek eredményeként az utolsó 20 perc egyértelműen az Újpesté volt ami egy 74 percben született gól is jelzett amit egy Simon Krisztián által elkövetett szabálytalanság miatt vett el a bíró jogosan.De aztán a sors igazságot szolgáltatott mert a sors azon csapat mellé állt aki a győzelmet megérdemli a 84.percben történt kavarodás után egy Simon,Vasiljevic akció után a játékvezetőről Balogh Balázs elé pattant a labda aki bevágta a bal alsó sarokba a labdát mivel az Újpest csapata hatalmas mázlival de megszerezte a 3 pontot.Gyakorlatilag a semmiből de ez nem von le semmit a csapat érdemeiből mely csapat a szezon kezdete óta Kabát és OJHO sérülése csatár nélkül játszotta le eddigi meccseit,és az eddig mutatott teljesítmény hatalmas teljesítménynek számít a 3.helyet is beleértve.Nem sok csapat lenne képes ekkora bravúrok sorozatára melyet ebben a szezonban az Újpest csapata véghez visz.

Ma sincsen más cél mind az eddigi meccseken vívott harc és küzdelem árán nyerni hazai pályán és megszerezni a 3 pontot a Felcsút ellen,és ha van ott fenn valaki és van igazság akkor nyerünk és megtörjük a Felcsúti átkot mely súlyt minket két éve.

Azt mondtátok a szezon végén úgyis a Dvsc az Újpest előtt végez,nos javaslom nézzetek rá a bajnokság állására,és vegyetek vissza abból a nagy arcotokból amitek van.Mert ez eddigi teljesítmény alapján a nagy Debrecen csak vergődik,míg az Újpest csapata igenis jobb.Ami remélem az egész így fólytatódik majd!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

184. Sofi
2014. nov. 1. 18:32
szerintem most kezd már jobban játszani a debrecen mert eddig nem úgy játszotak de most már jobban játszik a csapat hajrá loki
183. Pifti84
2014. okt. 19. 19:25

Jó meccs volt, de inkább küzdelem volt, mint játék és helyzetek. A lényeg, hogy nagyot harcoltunk és ha meg tudunk nyerni egy rangadót, akkor meg tudjuk a következőt is!

Szép estét szereztek ma a fiúk! A Mester pedig jól érezte, hogy le kell hozni Jovanovicsot.. Szerintem, ha elfingja magát már ki is nyomják...

Tény, kemények voltunk, de amit Kovács néha megint művelt..pfff... persze kapott is, de megint volt Oscar díjra esélyes mozdulat is.. Na mindegy..


Szép volt fiúk!!! Hajrá LOKI!!

2014. okt. 19. 18:54

A BAJNOK DEBRECEN (és én is) visszatért!!!

Kezdünk magunkra találni, ezt érezte is a Videoton...

Csak így tovább! Le kell győzni a Fradit!

HAJRÁ DEBRECEN!


181. Pifti84
2014. okt. 4. 17:56

Végre van okunk kicsit mosolyogni...

Talán pont erre a meccsre volt szükség a 2 rangadónk előtt!

Szép volt fiúk! Hajrá LOKI!!

180. Pifti84
2014. szept. 21. 20:55

Teljes a napom! A MU szenvedése után sikerült a Lokinak is gyengélkednie megint..

Kecskemét betolta a buszt, de ettől függetlenül néha csak bele kellett volna rúgni egy nagyot a labdába. Lám még ez sem sikerült..

A BL kiesés óta lejtőben vagyunk, de Prukner szavaival élve ki fogunk jönni ebből. Ha a Puskás ellen kiesünk a kupából akkor vége a szezonnak, ha győzünk életben tartjuk az európai kupaszereplés lehetőségét!

Ma minden mozgatható támadó játszott és egyiküknek sem ment.. Ez mindent elmond!

És azzal is egyetértek, hogy ilyenkor kell kiállni a csapat mellett és nem szidni őket!

Hajrá LOKI!!

179. Pifti84
2014. szept. 14. 13:57
Véber Nagyúr használta az erőt, nincs ezen mit meglepődni, majd a Kecskemét ellen feltámadunk! Hajrá LOKI!!
2014. szept. 14. 13:46
MINDÖRÖKKÉ HAJRÁ LOKI!
2014. szept. 14. 13:46

Legalább nézd meg a meccset te szerencsétlen, hogy tudjad miről van szó!

Nem játszottunk jól, elég tompák voltunk, de az eredmény nem tükrözi a valóságot.

Várhidi megmondta?! A nagy mágnestáblájával mi? Ő is csak az előtt tud magyarázni.

176. Tankard
2014. szept. 14. 12:45

Szeretnék gratulálni a Debreceni csapat előbb Diósgyőrben nyújtott teljesítményéhez amikor is vezetést szereztek,majd egy Debreceni agydonor hogy Horti Gábort idézzem aki szépen kivonja magát a forgalomból emberhátrányba hozva saját csapatát,és ezek után a Kojak fejű Kondás Elemér vezette csoda csapat ne csodálkozzon hogy nem tud nyeri!Majd a Debreceni aranycsapat tegnap újabb fejezetet mutat be fantasztikus csapat játékáról is a sereghajtó közé tartozó Pécs ellen az 1.félidőben egyetlen kapura lövést képes csak összehozni.Majd a 2.játékrészben mezőnyfölényen kívül nem sikerül nem hogy gólt,de még helyzeteket sem teremteni.Ezek aztán a Debreceni nagymenők!Majd a Pécs egy ellentámadásból megszerzi a vezetést,de a Debreceni nagymenők képtelenek felébredni az állom kórból amiben szenvednek.Továbbra is csak mezőnyfölény van ami hogy ismét Horti Gábort idézzem egyszerű színes kavics semmi több,azért még nem jár győzelem,és három pont.A Debreceni nagymenők játéka,de még arról sem beszélnék,de még úgy sem vehemens támadójátékról amely csapat megtenne mindent az egyenlítés értekében.Magyarán a Debreceni nagymenők játéka a szerény Pécs ellen egy hatalmas nagy nulla!Aztán jön a kegyelem döfés egy kosza Pécsi kontra az utolsó percekben 11-esből végképp eldönti a találkozót és 2-0 megnyeri a meccset.Egyébként teljesen megérdemelten a roppant enervált szürke Debrecen ellen jogos Pécsi bravúr győzelem.Szeretnék gratulálni Véber György edzőnek akinek tökéletes taktikája érvényesült aminek a gyors kontrák voltak a lényege.Ami is végül bejött hiszen két helyzetből két gólt szerezve a Pécs elvitte a sötét erdő aljáról a 3 pontot.

Ezek után a ti játékotokra még inkább igaz a nagy nulla jelző,de ezzel együtt egy tökéletes kikapcsolodás volt a meccs megnézése ez eredmény után meg pláne.

Ahogy az Újpest ultrák mondják:Szarházi Debrecen!De nincs igazuk?!Szerintem nagyon is!

Ha tudni szeretnétek hogy egy igazi nagy csapat rangadót,akkor nézzétek ma meg a kora délutáni Vidi-Újpest derbit!

Nem mi vagyunk az esélyesek ahogy Vigjesevic is mondta,mert a Vidi erősebb jobb formában van ráadásul veretlen is.Ráadásul a hétközi MK meccsen megsérült a kínai Jojo,tehát továbbra is csatár nélkül vagyünk kénytelenek harcba menni,de nem adjuk fel nem feltett kézzel megyünk Fehérvárra.Vannak nekünk is jó játékosaink Suljic,Vasiljevic,Balogh,Simon akik egyéni megoldásaikkal képesek meccseket eldönteni.Egyébként Várhidi Péter akit a legjobb magyar edzőnek tartok felvázolta ez a mérkőzés a széleken fog eldőlni.Ha sikerül az imént emlitett játékosokat helyzetbe kerülniük a fehérvári védelmet megbontva akkor nyerhetünk!

Hogy ebből mennyi valósul meg a pályán majd meglátjuk!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

175. Pifti84
2014. szept. 6. 15:42

Érdekes amit írsz!


Ha bírók/mlsz nyomnák a Debrecent, akkor miért van az, hogy folyamatosan 10 emberrel kell játszanunk és a végén pontokat veszítenünk? Ránk nézve ez a kijelentés nem igazán helytálló.

Egyéb iránt gondoltam teszek egy ezrest a csapatodra, hát nem cserben hagyott a Honvéd ellen?


Egyébként továbbra sem vagyok személy szerint megijedve a jelenlegi helyezésünk miatt, jön a pihi a válogatott meccsek miatt, sérültjeink felépülnek, összeszedjük magunkat, és Feltámadunk! Top 3-ban ott leszünk! Hajrá LOKI!!!

174. FriPa94
2014. szept. 6. 14:23
Ez a fasz még mindig itt van?
173. Tankard
2014. szept. 6. 12:46

Sajnos nem sikerült nyerni a Honvéd ellen hazai pályán,pedig az Újpest végig mezőnyfölényben játszott.A 39.percen Suljic egyéni akciója hatalmas helyzetben a vendég védő az utolsó pillanatban bevetődött,így sajnos oda lett a nagy helyzet.Ráadásul a 44.percen Vasiljevic nagy jobb alsó sarokba tartó lövését fejjel védte egy köcsög Kispesti védő.Magyarán ha két gólos Újpest vezetéssel megyünk a szünetre a vendégek ahogy az Újpest ultrák mondani szokták a Szar Kispestiek egy szót sem szólhattak volna hogy két bekapott góllal mennek szünetre.A második játékrész már jóval kiegyelítetebbb volt de továbbra is Újpest mezőnyfölénnyel de a mérkőzés egyértelmű kulcs jelenete az volt amikor az új szerzemény a Spanyol Perine egyértelmű akasztása miatt a 16-oson belül amikor is a vendég kapus nem a labdát,hanem a csatár lábát találta el egyértelműen jogos 11-estől ,és a vele járó győzelemtől és a 3 ponttól fosztotta meg a bíró.Magyarán a jogos 3 pont birtokában ott lennénk a 4.helyen,ehelyett a 6.helyen állunk.Magyarán nyomják a bírok a Vidit,a Paksot,a Dvtk ,és a köcsög Debrecent!Éljen és virágozzék a Vidék!Az egyetlen pozitív élmény a Szerdai ligakupa siker,2-1 győzelem a másodosztály egyik nagy bajnok aspiránsa a Vasas ellen.Még ha nem is szerepelt magyar játékos az Újpestben csak légiósok,de ahogy Vigjesevic edző fogalmazott egy a sorozat a kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokról szól akik bizonyíthatnak teljesítményükkel hogy esély lehet számukra az első csapatba kerülni.Amely teljesítményhez a csapat edzője gratulált,mely megoldhatja a csatárínséget amiben a csapat szenved.Ott van a Preince,Jojo .és most érkezett egy Kínai csatár,meg valaki Belgiumból.Tehát hogy is fogalmazzak elég nagy káosz van a csapat körül,nagyon jól jön az egy hetes szünet legalább valamelyest tisztul a kép a csapat körül,legalább is remélem.Mert nagy falat vár ránk jövő héten az 1.helyezett Videoton otthonában.

Rólatok meg annyit hogy a tudásotok a valós teljesítményetek az amit a nemzetközi illetve a hazai porondon nyújtotatok.

Magyarán egy nagy nulla,egy kupac szar az egész társaság ahogy van!

Vagy ahogy az Újpest ultrák mondják:Szarházi Debrecen

1 2 3 4 5 6 7