Főoldal » Fórumok » Debreceni VSC

Debreceni VSC

Ez a fórum a Debreceni VSC focicsapatról szól.

2014. ápr. 5. 11:10

Megnyertétek a rangadót vagy inkább paraszt háborút a két Magyarországi kirakatcsapat csatájában egy góllal idegenben ez aztán a teljesítmény:Vidi-Dvsc 1-2! Nektek az elmúlt meccseken most már sorozatban szerencsés picsa gyümölcs gólokkal nyertek ami azt bizonyítja a meccsek előtt törzsi táncot jártok,vagy megesztek fejenként egy vödör szart ami szerencsét hoz.És mégis ez a kutya ütő vad paraszt társaság vezeti a tabellát mely vidéki szinten a leggazdagabb a 2.számú kirakat csapat a Vidi előtt.Egyébként ez mutatja a magyar bajnokság mércéjét hogy két ilyen csapat magaslik ki ebből a mezőnyből!

Szégyen gyalázat!

Gondolom összeborultatok Nyíregyházi barátaitokkal annak örömére hogy a Spari múlt héten 3-0 arányba kiütötte a zte csapatát mert hát vér nem válik vízzé.Mert erkölcsi és morális értelemben ők is olyan romlott társaság mint ti vagytok.Alig várjátok hogy az NB2 legnagyobb királyai végre felkerüljenek a legjobbak közé és aztán szépen összeboruljatok.Az ellenségeskedés csak látszat puszta szemfényvesztés!

Mégis ennek ellenére Magyarország legőszintébb edzőjét akkor is Lendvai Miklósnak Hívják aki kemény kritikával illette a csapatát a szégyenteljes játéka láttán.Mert a következőket mondta :Ez a csapat már a pályára lépéskor a játékosok összecsinálták magukat.A játékosokból hiányzott a küzdeni tudás az alázat a harci szellem.A zte játékstílusa megvan de a középpályások és a védők olyan durva egyéni hibák sokaságát követték el amivel lehetetlen volt eredményesnek lenni.Ha ugyan is nincs nálad a labda nem birtoklod nem dolgozol ki helyzeteket nem rúgsz kapura nem lősz gólt nem tudsz mérkőzést nyerni.Magyarán a csapat egyetlen kaput menő lövése ami nem talált a 40.percben történt.Egyébként mind három gól durva hiba hibából született:az első középre kifejelt labda az ellenfélnek.A másik két esetben a középpályán eladott labda okozta a vesztet,de azt gyorsan hozzáteszem ha nincs Vlaszák három nagy védése plusz a bűntető hárítása fél tucat is lehetett volna a vége.Erre mondta Lendvai hogy a ezek a játékosok ezen a szinten csúfos kudarcot vall és az 1.helyzet otthonában tele lesz a gatya akkor ezek a játékosok nem csak ezen a szinten nem alkalmasak de az első osztály szintjéhez is fényévekre vannak.És persze méltatlanok arra hogy egy ilyen patinás klub mind a zte mezét viseljék mert ebben válogatottak egész sora szerepelt és ezek a játékosok csak szégyent hoznak a nagy elődökre!Végre egy olyan edző Magyarországon aki kimondja a problémákat és nem maszatol és másra keni a felelősséget.Sok ilyen ilyen edző kellene a mai magyar fociba aki megmondja a frankót és nem a mosakodással tőrödik mint a mennyei bajnokságban szereplő edzők többsége.

A másik elvitathatlan tény hogy a zte anyagi helyzete nem volt túl rózsás az elmúlt években sem de az elmúlt négy évben vált kritikussá.Miközben önkormányzatok milliós vagy klubok adósságát vállalta át az állam:PL Mtk 750 millió vagy civis város adóssága 200 millió a környékbeli települések 12.5 milliós támogatásából lenyúlva.Miközben adósság rendezésre nem szoruló önkormányzatok kapnak 50 milliót,míg a rá szoruló település csak 12,5 milliót kap kis falvak amit a nagy városok lenyúlnak abból rendezve milliós adósságát mint Debrecen városa.

Helyes ez így?Szerintem baromi igazságtalan!Ezért kell holnap mindenkinek elmenni szavazni hogy leváltsa ezt a mostani kormányt!Mert azzal hosszú távon nem csak politikai és gazdasági hanem sport politikailag átlátható viszonyok alakulnak ki.És megszűnik olyan városok indokolatlan állami fekete pénzelése mind Dvsc,Győr,Fehárvár és testvár falujának Felcsútnak a pumpálása,ja és akkor még a Dvtk is ebbe körbe tartozik!És remélem hogy két nap múlva új időszámitás kezdődik politikai értelemben és vele együtt a zalaegerszegi labdarúgás felemelkedése is elkezdődik majd!De hogy ez megtörténjen még előtte ma nyeri kell hazai pályán a Tatabánya ellen!

HAJRÁ ZTE,CSAK A KÉKEK!

Mert ez a kormány lökte a szakadék szélére majd a szakadékba a Zalai futballt ez nem vitás!

HAJRÁ KORMÁNYVÁLTÁS!

2014. márc. 31. 14:09

:D


woww! Ez nagyon kellett! Sajnos a meccsről nem tudok nyilatkozni, mert Jegesmedvék - Volán meccsen voltam, de neten közben követtem az eredményt, alig vártam hogy lefújják végre!

Ha legyőzzük a Győrt akkor az már odavezet amit még nem mondunk ki!Így tovább!!

2014. márc. 30. 18:45

Megnyertük a rangadót!

Az első félidőben jól játszottunk, a Vidi összeszedetlen volt, nem volt képes felvenni a versenyt, de a legügyetlenebb "játékos" a bíró volt...

A 2. félidőben beálltunk védekezni, ami egy részről jogos, a Vidi megint csak szenvedett.

8 pont az előny, ha legyőzzük a Győrt is 10 lesz!

Hajrá Loki!

2014. márc. 27. 16:46
Mutatós eredmény, grat a csapatnak, de azért ne feledjük a piros lapot.Remélem megfelelő lendületet vettünk a Vidi ellen még akkor is ha félig B csapattal álltunk fel! A lényeg most jön!
2014. márc. 26. 18:33

Vigasztalás, a rossz játék után!

Összesítésben 9:2-vel léptünk át a Szparin, de most inkább Spuri volt a neve! :) Tehát 6:1!

Hajrá Loki!

2014. márc. 23. 17:14
Sajnálom, hogy nem lehettem jelen az eseményen, de azért úgy gondolom, ha meglesz a bajnoki cím és kapunk egy nívósabb ellenfelet, akkor meglesz a teltház és akkor egész Debrecenben komoly zajhatás várható :)
2014. márc. 23. 17:11
Az tény, hogy egy jó Zte kellene az NB-1 nek, az is tény hogy 0 játékkal szereztünk 3 pontot, és a játék se megy a Lokinak.. De azt már tényleg nem értem mitől ez az irdatlan nagy harag a többi csapattal szemben? Mehetnénk itt politikai belharcba is, de mi lenne, ha mondjuk jövő héten bejelnetik, hogy építenek egy stadiont Zalaegerszegen? Akkor meg jönnek a kaposváriak? Gondolom nem az említett csapatok az egyetlenek. Valamiért most nagyban megy a stadionrekonstrukció, és kizártnak tartom, hogy ha Zalaegerszegnek lesz Nb-1 csapata kimaradjon a jóból...
2014. márc. 23. 13:18

Tankard, olyan hülye vagy, hogy már fáj. Egy rakás csődtömeg!

Akiket felsoroltàl (Loki, DVTK, Győr, Vidi, Haladás) a legjobb magyar csapatok. Kicsit fura, hogy ők a csalók... Az is jelzi értelmi szintedet, hogy egy jogos 11-est sem ismersz el. Voltunk már jobbak, de így is a legjobbak vagyunk (főleg a Zétée-hez képest)!

Hajrá Loki!

2014. márc. 23. 12:18

Azt gondolom hogy az aranylábú Debreceni csapat teljesítménye egy nagy nulla volt az elmúlt négy bajnoki fordulóban,nézzük a tényeket.Előbb Diósgyőrben egy semmit mutató játékkal sikerült egy pontot elhozni.Majd következett a Haladás elleni hazai meccs amit úgy sikerült lehozniuk az első félidőt hogy kapura tartó lövésük sem volt.Aztán a másodikban találtak két gól a semmiből egy kontra és egy ellenfél védőjén megpattant lövésből és vért izzadva 2-0 -ra nyerek.Ez már valami nem de?Aztán következett a Ferencváros elleni derbi amin egyszer rúgtak kapura és egy ponttal távoztak,pedig ha az első félidőben négyszer kellett volna a hálóból kiszedniük a labdát és akkor csak a fradi nagy helyzeteiről beszélek.Magyarán ezen a meccsen is bemutatták hogy csak nagy szájkarate van hogy mi vagyunk Magyarország a Vidék legjobb csapata.Bár ebből a tételből a pályán nem sok valósult meg amit volt szerencsém látni.És akkor beszéljünk egy kicsit a tegnapi retina kárósító meccsről amit a Debreceni fiúk mutattak be a Pécs ellen otthon.Enyhe mezőnyfölény az első félidőben,de egy épkézláb támadások helyzetek kaput eltaláló lövéseknek nyoma sem volt.Nagy a hasonlóság a Ferencvárosi meccshez nem de kedves vad paraszt barátaim?Aztán a 2.játékrész helyzetek itt is ott is,de a nagy Loki játéka még mindig egy nagy nulla ami a támadójátékot és a kapura lövéseket illeti.Magyarán az ilyen gyalázatos játékért nem hogy egy hanem nulla pont járna.Aztán tovább csordogál a meccs minden esemény nélkül már mindenki elkönyveli az ikszet.De aztán mit add isten a bíró befúj egy 11-est a Lokikának amivel végül megnyeri a meccset teljesen érdemtelenül.Magyarán ezt a győzelmet meg köszönhetitek a sporinak!Mennyit fizettek hány batyu pénzbe került a bíró kilóra való megvevése a győzelem érdekében.De nem számít nektek semmi se szent nálatok a hatalom pénz paripa fegyver a hatalom!Sebaj ha pályán nem megy akkor majd azon kívül vesszük meg a meccseket,oszt jó napot.

Hánynom kell tőletek!

Lehet azon poénkodni hogy a zte tegnap az utóbbi hetek leggyengébb játékával sima vereséget szenvedett a Vasastól otthon 1-0 arányban amit vajuk be férfiasan jobb vendég helyzetkihasználással mert két kapufát is szereztek egy sima ötös is benne lehetett volna.De mint már elmondtam amin az elmúlt években és az elmúlt két hónapon keresztül ment csak az tudja átérezni ennek jelentőségét akik benne vannak vagy voltak és személyesen átélték.De most tegnap a város polgármestere bejelentette hogy a klubnak sikerül egy szponzort találnia a Parhos kft személyében,és ezzel elkezdődhet a klub konszólidációja magyarán egy új klubmodell felépítése.Ennek elő jelei a klub teljes érdekeltsége az önkormányzat tulajdonába került ezt a megállapodást a klub ügyvezetője aláírásával szentesítette.A polgármester továbbá kijelentette hogy Zalában a ZTE nemzeti kincs.Ezt egyébként a Parhos cégcsoport vezetője is megerősítette de ő elsősorban az utánpótlás kérdését tartotta elsődleges célnak a klub jövője szempontjából.De szóba kerül hogy a cégcsoport beszállna a labdarúgó klubba mint támogató.De ezt az információt egyik nem erősítették meg.Magyarán a zte küzd a fennmaradásért a pályán és azon kívül is,magyarán ilyen előzmények után csoda nem jönnek a sikerek?Magyarán amikor a szakmai dolgok teljesen háttérbe szorulnak és minden erő a klub fennmaradásáért folytatott mindennapos harcokról szól?

Magyarán nem mindenhol működik a Vidék maffia PL:Fehárvár,Debrecen,Diósgyőr,Győr,Szombathely ahol átláthatatlan ofshore cégeken keresztül bele ezen csapatokba a fekete állami pénzeket zsákszámra öntik.

Magyarán a zte most szegény mint a templom egere de nem tapadnak a kezükhöz maffia milliók.Még akkor is ha azzal vádolhatják hogy ez a Pharos Kft kormány közeli építőipari cég.Sebaj hátha most végre eljön a zte ideje és ennek köszönhetően úgy megerősödik hogy jövőre már harcban lesz a bajnoki címért,netán bajnok lesz és két év múlva ne add isten a bajnoki címért fog csatázni a NB1-ben a kő gazdag vidékiekkel a Vidi,Győr,Diósgyőr,Fehérvár trióval.

De ne legyünk naivak egy olyan Magyarországon ahol Puskás akadémia-Honvéd meccsen a Felcsúti vezetők a rendezőkkel leszedetik a Honvéd drukkerek molinót mert a Kispest Hungary még mehet,de a Puskás Kispest Hungary már nem mert le van a név védetve és azt csak a Felcsút szurkolói használhatják.Pedig Puskás a Hovédban focizott a Felcsútiak mégis úgy tesznek minha az ő játékosuk lett volna.

Ezután már csak ki kell hirdetni hogy Magyarország Fővárosa Felcsút!

2014. márc. 23. 10:21

Európai porondon ez tényleg kevés. Mit lehetne csinálni? Nehéz, de talán nagyobb precizitás kéne a játékosoktól.

Voltam ma a stadionban, nagyon jól néz ki, de van még rajta mit csinálni. Kipróbáltuk az akusztikát is... :) 2000 ember üvöltötte, pl.:

EZ DEBRECEN!!!

Mi lesz, ha 20 020 ember lesz?!

Hajrá Loki!

2014. márc. 23. 09:31

Teljesen igazatok van, hisz tudtuk, hogy a Pécs egy jó csapat, de engem csak az zavar, hogy ez Európában édes kevés lesz. Tudom, hogy nem az NB-1 ben fogjuk felvenni a ritmust, de hát akkor mi lehet erre a megoldás?

Nyilván ez egy összetett kérdés, ami a vezetők dolga, de hát csak elgondokodik az ember...


A lényeg a lényeg: Idén is jól be akarok rúgni a főtéren! :)


Sajnos avatón nem tudok ott lenni mivel messzebbről járok meccsre, de már alig várom az új stadiont!

Az Oláh Gábor utcaihoz nagyon sok szép emlék fűződik, kicsit rossz érzés ez, de hát haladni kell a korral!

Na hajrá Nyíregy ellen is!

2014. márc. 22. 18:45
Mindkét dologban egyet értek.
62. Cr777
2014. márc. 22. 18:37

7 pont az előny,de azért tényleg ma nem voltak a toppon...

Vidi se olyan jó ám nem kell félni.

2014. márc. 22. 18:33

Hát tényleg nem volt erős, bár a Pécs is jó. Vidi ellen kemény lesz, de kezünkben a sorsunk (és a bajnoki cím)!

Ui.: Megyek a stadion beüzemelésére!

Hajrá Loki!

2014. márc. 22. 18:23
A mai játékunk lekvár volt, de szerencsére ezért is 3 pontot kaptunk! A Videoton ellen ez még tisztes zakóhoz is kevés lesz, szóval pörögjetek fel! Ilyen játékkal mit akarunk a BL-ben? Na reméljük ez volt az idei legrosszabb játékunk, hajrá LOKI!
2014. márc. 21. 19:33
Én debreceni vagyok, de nem tudom, hogy megyek-e.
58. Cr777
2014. márc. 21. 19:26
Én nem is tudnák menni,nem a környéken lakok..Amúgy kinéznék:D
2014. márc. 21. 19:23

Reggel 8-kor?! Hát ez nem igaz!

Mit fogunk (fogNÁnk) csinálni?

2014. márc. 21. 19:01
Lehet.
55. Cr777
2014. márc. 21. 18:59
Mész?
2014. márc. 21. 18:39

[link]

1. Lehet jönni!

2. Azt a .....! Hogy néz ki!

3. Nem vagyok stadionpárti, de nem lesz rossz

2014. márc. 15. 15:18

Tankard, nézd már meg mit îrtál, mert látnád, hogy SZÁNALMAS! A Videoton, a Győr és a LOKI a 3 legjobb csapat, nem érdekes, hogy őket tartod csalónak?! Jobbak! A Lokiba NEM ment semmi fekete pénz! Soha! Semmi!

Hajrá Loki!

2014. márc. 15. 11:25

Ha volna arról fogalmad hogy min ment keresztül zte csapata az elmúlt két hópapban akkor elismerés hangján beszélnél róluk.A csapat több mint fél éve az életben maradásért a csőd elkerüléséért küzdött emellett a meghatározó játékosainak a felét elvesztette.Most lehet arról vitázni hogy ki a felelős a csapat ilyen helyzetbe kerüléséért de mint zte drukker számomra az a legfontosabb hogy a csapat anyagi helyzete rendeződjön végre és csak a szakmai munkára kelljen koncentrálni.Így is a csapat teljes felkészülési időszakát felölelték a klub köröl kialakult helyzet és ez most sajnos az eredmények rovására megy.Elég ha csak az elmúlt három meccset veszem alapul hiszen két hete ajkán hat helyzetből két gól rúgtak,míg múlt héten a Dunaújváros elleni hazai rangadót szintén hasonló forgató könyv alapján simán nyerhették volna.Csak úgy mint a tegnapi Békéscsaba elleni derbit a végjátékba 80 és a 84.perben két nagy lehetősége volt a csapatnak de sajnos ez is kimaradt.Tehát hogy is fogalmazzak a pályán kívüli csaták előtt most a pályán is folyamatos csapások érik a zte csapatát.Magyarán a tavaszi megszerezhető 9 pont helyet csak hárommal bírnak pedig egyik meccsen sem játszott alárendelt szerepet a csapat!Sőt!De hát mit tegyünk úgy néz ki átok ül a csapaton!De nem csodálkozom azon amin ez a csapat keresztül ment főleg az elmúlt egy évben.De remélem ez a folyamat egyszer megszakadt mert a klub múltja sokkal többre hívatott mint a jelenlegi vergődés a másodosztály 6.helyén.De hát nem mindenki olyan szerencsés hogy állami pénzből 12 milliárdért új stadiont kap és akkor még a csapat körüli sötét fekete állami pénzek milliárdjairól még nem is beszéltem ami a csapat kasszájába vándorolnak.Magyarán nem minden csapat élete tejjel mézzel folyó kánaán mint a tietek vagy a Diósgyőri,Székesfehérvári illetve a Győri csapatot illeti.Remélem egyszer majd ti is megtapasztaljátok az élet keserű nem csak a napos hanem az árnyékos oldalát is mint ahogy most a zte csapata is teszi.Nem vagyok Fradista de remélem hogy jól elverik holnap a Ferencváros hazai pályán jól elveri azt a tirpák nagyképű önelégült pofátokat és vert seregként kullogtok haza a sötét erdő aljára ahová valójában valók vagytok!

HAJRÁ ZTE!CSAK A KÉKEK!

2014. márc. 14. 18:58
Megnèznék tétmeccsen egy Loki-ZÉTÉE találkozót...
2014. márc. 14. 18:47

Szeretnék gratulálni az eddigi két izzadság szagú meccshez,előbb a parasztok háborújában Diósgyőrben egy iksz ami még elfogadható.Aztán múlthéten hazai pályán sikerült azt a bravúrt bemutatni egy középcsapat Haladás ellen lejátszani egy félidőt kapura lövés nélkül ez már valami!De aztán mégis sikerült kétszer eltalálni a kaput amiből meglett a meccs még ha a második gólhoz az egyik vendég védő is kellett a 2.félidőben!Hát mit mondjak elég fos!Ja és akkor még nem beszéltem a másik topp csapatról a Vidiről aki Paksról nem tudta elhozni a 3 pontot a sereghajtótól!Gratulálok!Pedig e két együttest tartják az első osztály két topp csapatának ugye bár?Egyetlen sikeretek a szerdai magyar kupában elért diadal melyben Vad paraszt város legyőzte tirpák város csapatát:Nyíregyháza-Debrecen 1-3!Gratulálok!

Egyébként ezért a fantasztikus sikerért már valóban megérdemelnek egy vadi új stadiont a Debreceni Aranylabdás focisták!

Lehet hogy a Dvsc,és a Vidi a két legtetősebb magyar klub magyar mércével ezért aztán össze is borulhatok!De ettől még mindkettő egy nagy rakás szar együttvéve!

HAJRÁ ZTE!

49. Cr777
2014. márc. 12. 20:44

Igen láttam már képet,nem lesz semmi.


Tudom,hogy nem a klub állja,de akkor is fájni fog valakinek,mondjuk az már nem a szurkoló gondja. :)

2014. márc. 12. 20:23

Az a pláne, hogy nem mi álljuk! Fura, de nem rossz! Másra is mehetne, de már mindegy!

Láttad már hogy fog kinézni/néz ki?

47. Cr777
2014. márc. 12. 20:16
Sok pénzbe fáj az a stadion,de ha megtehetik. Csak legyen már egy "versenyképes" magyar csapat..
2014. márc. 12. 20:08

Nagy az esély egy újabb bajnoki címre, de nem kiabálom el. A Videoton néha összeomlik, a DVTK nem tudja mindig hozni, a Fradi nem elég ütőkèpes, a Győr botladozik!

2 hét és kész lesz Európa egyik legszebb stadionja , ahol szurkolhatunk!

Hajrá Loki!

2014. febr. 12. 19:32
Mindegy engem az érdekel hogy a jövõben jól szerepeljenek a magyar csapatok.