Főoldal » Fórumok » Debreceni VSC

Debreceni VSC

Ez a fórum a Debreceni VSC focicsapatról szól.

2014. aug. 28. 21:25

Egy félidő van, meg kell próbálni!

HAJRÁ LOKI!

163. Cr777
2014. aug. 28. 20:23
Remelem tofabbmenek.
2014. aug. 28. 18:04
Az esélytelen nyugalmával kell pályára lépni,aután ahogy esik úgy puffan.
2014. aug. 28. 09:09

Nem megyek sajnos, mert elutaztam, de a lelkem ott lesz és, ha kell kiabálom a szobában: HAJRÁ LOKI! :-)

Egyébként mindenben egyet értek!

160. Pifti84
2014. aug. 27. 19:49

Csao!


Mész ki holnap?

Azt gondolom, hogy ha mi rúgjuk az elsőt van esély, ha kapjuk akkor zacskó..

És szerintem a két rúgott gól sem lesz elég, talán ha 3 rúgott és hosszabbítással vagy tizivel. 2-0? Hát nem tudom! Kaparni kell aztán meglátjuk mi lesz! Hajrá LOKI!!!

2014. aug. 27. 17:30

Az első meccs alapján (eredmény) nem elveszett a dolog, de nehéz lesz. Nagyon nehéz. Nagyon nagyon nehéz. Remélem sokan bíztatják a csapatot!

HAJRÁ DEBRECEN!

2014. aug. 20. 16:13

Én is Gratulálok az Újpestnek!

Semmi kifogás nem lehet, nem B csapattal játszottunk.

Köszönjük Tankard a bíztatást!

Nehéz lesz a Young Boys ellen, főleg ilyen ötlettelen játékkal, de megpróbáljuk a csodát!

HAJRÁ LOKI!!!

Ui.: Remélem nem mossa el az eső a mai napot (Virágkarnevál, tűzijáték...)! :-)

157. Tankard
2014. aug. 20. 12:39

Köszönöm nem hittem volna soha hogy tudtok gratulálni egy Újpest győzelemhez,mert az eddigi szavaitokból az tűnt ki számomra hogy úgy utáljátok őket mit a szart.

Bár azért az Újpest játékától sem kell elájulni,mert 40 percig Suljic egyéni megindulásáig amikor is Stanisavijevic centikkel maradt le a labdáról semmi veszélyt nem jelentett a Debrecen kapujára addig.A kiállítás valóban véleményes volt,de ami ennél is nagyobb gond volt hogy ennek ellenére is milyen nehézkes volt az előny birtokában a csapat támadójátéka.Mindent középen erőltettek,ha pedig kijutott a szélre a játék Forró,Vadász,vagy Nagy elé képtelenek normálisan egyszer is beadni a labdát.Emiatt aztán a Suljic,Vasiljevic,Tasisevijevic támadó trió teljesen veszélytelen volt a kapura ami nagyban meghatározta az eredménytelenséget,de igazából a Simon,Balogh triónak sem ment akiknek a játékszervezés a feladata.Magyarán rendesen recsegett ropogott a fogaskerék ahogy mondani szokták,de a lényeg hogy Simon K-nak elsült a lába és szerintem egy szép góllal sikerült nyeri.

De mindent összevetve egy nyögve nyelős meccsen kiszenvedtük a győzelmet,de most meg verem a fejem a falba mert a DVTK ellen hasonló módon elment két pont,és Pécsen teljes létszámban de szintén elment két pont.Most ha az a négy pont meglenne a 2.helyen állna az Újpest a tabellán.

De ezért egyedül saját magunkat okolhatjuk csak,de volt valami ami a győzelem mellett a legédesebb volt amikor az Újpest ultrák rákezdtek a Szarházi Debrecen rigmusra!

Visszatérve rátok én sikert és győzelmet és továbbjutást kívánok,de ilyen játékkal nem sok esélyt adok nektek!

Emlékezzetek csak amikor találkozott a két csapat 2008-ban simán 7-2-es összesítéssel a Svájci csapat ment tovább!

Most pedig meg ne haragudjatok a Debrecen állománya az akkorihoz képest semmivel sem gyengébb,de nem is erősebb.

CSAK AZ ÚJPEST!

156. Pifti84
2014. aug. 17. 11:54

Gratulálok Tankard a csapatodnak!

Megjegyezném, hogy a piros lapig (amit erősen túlzok) a két csapat teljesen egyenrangú ellenfélként küzdött a pályán, de második félidőben érthetetlen, hogy feladtuk a támadójátékot és beálltunk védekezni, természetesen jött is a gól ahogy nálunk lassan már rendszeressé válik a 90p után...

Végtelenül rossz érzés volt! Most nem azért, mert nyert az Újpest, vagy mert már alig várom, hogy Tankard szétszedje a csapatunkat, de ez a kilátástalan semmire való játék sehova nem elég. Veszélytelenek voltunk az Újpest kapujára, és ez a bántó..

Csoda kellene a Young Boys ellen.

Ám az igaz szurkoló a bajban is csapata mellett áll és ez így is marad! Irány előre: Hajrá LOKI!!!

2014. aug. 12. 18:27

Na, itt vagyok végre...

Továbbra is bánt a kiesés, de fel a fejjel, van esély, nem sok, de annyit kérek a csapattól, hogy mindent tegyenek meg, amit csak tudnak.

HAJRÁ LOKI!!!

154. Tankard
2014. aug. 10. 11:31

Sajnos nem sikerült nyerni Pécsen mégpedig azért mert a védelem az agydonor védő a belga Heris összehozott egy teljesen felesleges 11-est a 44.percben,addig ugyan is teljes egészében az Újpest csapata játszott mezőnyfölényben ők náluk volt többet a labda.Hazaiak csak úgy nyomozták a labdát addig mint Columbo hadnagy az más kérdés hogy egyetlen árva kapura lövést leszámítva a vendégeknek nem volt egy épkézláb helyzetük sem.A 2.félidőben nyomás alá helyeztük a pécsi kaput aminek köszönhetően a 61.percben suljic gyönyörű gólpasszából Simon Krisztián egalizált.Aztán rendesen megnyomtuk az utána következő tíz percet,de sajnos a pontatlan passzok valamit a rengeteg elszórt labda miatt,valamit a pontatlan beadások miatt ttképtelen igazi gólhelyzetet kialakítani.De így is a 94 percben Nagy G.szöglete után simon, vasiljeevic helyére beálló Kosztic előtt centikkel ment el a labda.Magyarán ugyan ez a drámai kronológia zajlott le a Dvtk elleni hazai meccsen mégsem sikerült nyernünk.Tehát mondhatnám némi közhellyel szegény embert még az ág is húzza,magyarán némi szerencsével ha az égiek velünk lenének akkor az Újpest dobógon állna.

Míg ti tegnap legyőztétek a Felcsútot amihez gratulálok,de rátok fért egy kis sikerélmény a drámai BL kudarc után amit nem vernék túl nagy dobra egy falusi csapat ellen.

Egyébként nagyon várom a szombaton esedékes vendég játékotokat amiben szintén van pozitív élmény amikor is 2006 tavaszán Rajczi duplájának hála 3-0-ás csomaggal és veréssel tértetek haza.De a legelső feladat ma a Szerdai Budaörs elleni mk selejtező megoldása amelyen csak is a győzelem elfogadható!

Csak semmi kapkodás mindig az soron következő feladat a cél megoldása a többi csak utána következik ahogy a legnagyobbak szokták!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

153. Pifti84
2014. aug. 9. 14:39

Na valami ilyesmire vártam... :D

A szezon végén úgy is mögöttünk lesztek!!


Tudom, hogy fontos a Young Boys elleni meccs, de most már menni kell a bajnokságban is, szóval nincs kifogás ma győzni kell a Puskás ellen!!

152. Tankard
2014. aug. 9. 12:53

Kedves civis város majmú barátaim sokkoló hét áll utánatok előbb szopás az mtk ellen a bajnokságban,majd biztatóan induló BL vísszavágó egy talált Silibe 11-es góllal csakúgy mint az első meccsen.Aztán jött az agydonor Buadla aki már egy sárga lap birtokában 2.szór is szabálytalankodik ezzel pedig kiállítatja és lefőzi a kávát saját csapata számára,és egalizálnak a fehéroroszok lefőzve a kávát saját csapata számára.Innen pedig egyértelmű volt számomra hogy a nagy Lokikát a 2.félidőben bedarálja szépen a BATE csak idő kérdése.Aztán úgy mint tavaly elérkezett az utolsó percben bekapott gól hála égnek elszálltak a civis városi majom hihetetlen öröm és boldogság lett rajtam úrrá csak kiszurkoltam.!

De persze Újpest csapata teljesítménye mellett sem szabad elmenni akik a Dvtk ellen két árva lövést eresztették meg az sem talált kaput.Aztán jött a 2.játékrész közepén egy jogos kiállítás és Suljic révén sikerült Balogh B. mintaszerű beadásából egalizálni 10 perccel a utána.Aztán egy hatalmas lehetőség nyílt a csapat előtt 25 perccel kettős emberelőnyben támadott az Újpest a győzelemért,de sajnos a roppant körülményes középpályás játék miatt Vasiljevic és a szélső játék Balogh,és Simon Krisztián akik képtelenek voltak egy normális labdát egyszer amiből valódi gólhelyzetet kialakítani sikerült volna kiharcolni a győzelmet.De a mérkőzés összképe alapján Újpest csapatának be kellett volna húzni a győzelmet kőtelezően de hogy ez mégsem sikerül az egy szegénységi bizonyítvány főleg kettős fórból.

Ezért az ott elszórt pontokat ma Pécsen kell megszerezni ami természetesen csak három pont lehet.A helyzetet persze nehezíti hogy a hazai csapat padján az ős Újpesti Véber György ül majd akik sohasem tudta és nem is kell mennyire kötődik a Lila-Fehérekhez.Ő pedig egy nagyszerű edző aki kvalitását már pápán is megmutatta ezért biztos keményen feltüzeli csapatát függetlenül a érzelmi dogoktól.Éppen ezért egy baromi nehéz és kő kemény meccsre számítok,de a két csapat közti minőséget amit a Sztanisavijevic,Vasiljevic,Suljic trió jelent főleg ha Kabát Peti is játszhat.Hacsak 20-30 percre is beszállhat az ő jelenléte feltüzeli és lökést ad a társaságnak a támadójátékot figyelembe véve.

Mi mindenesetre javítjuk botlásunk és Pécsen nyerni fogunk a pozitív impulzust nem más mint az MK negyeddöntő jeleni ahol egy sima négyest rúgtunk.

Ti pedig óvatosan csak a hurrá hangulattal,vajon sikerült kiheverni a BL okozta sokkot,nem beszélve azon sztár játékosoktól akik ebbe belesérültek amilyen fergeteges iramot diktáltak!

A Debreceni csapat játéka abból állt hogy felrúgták a két ember evő kinibálnak a labát Silibe,és Seydi irányába a két néger jól futott ugyan de haszon nélkül, erről ennyit.

Visszatérve a Bajnokságra jól felkötitek a gatyátokat mert ilyen játékkal könnyen leeshet rólatok és csúfos vereségbe futhattok bele az új sötét erdei stadionban otthon a Vidi ellen a BATE elleni formával.

Magyarán egy pécsi sikerrel 7 pontos lesz az újpest,míg egy esetleges kiszenvedett Dvsc siker esetén is csak négy pontotok lesz,magyarán még mindig előtetek vagyunk a tabellán és csak ez számít!

Csak az Újpest,Hajrá lilák!

2014. aug. 6. 07:48

Kondás "csühéje" fegyelmezetlen volt.

A két meccs alapján nem éremelte meg a kiesést.

A foci márcsak ilyen.

150. Pifti84
2014. aug. 5. 22:04

Sokkoló volt, kellemes hazautat Bouadlának!

Tessék Tankard, ne fogd vissza magad...

2014. aug. 5. 21:32
B@sszameg... Holnap bővebben, mert most nincs hangulatom hosszabban írni.
148. Cr777
2014. aug. 5. 21:24

Ilyen,nincs baszki. Ekkora fasz csapatot mint ez a Bate. Mázlisták.


Meg a kiállítás.. mit kell elveszíteni a fejét ?

147. Pifti84
2014. aug. 3. 22:29

Mi B csapattal játszottunk ha nem tűnt fel, ám úgy látom, ha a nagy Újpest a Diósgyőrrel játszik, nem hogy egy kiállítás, de még két emberelőny sem elég...

Szép volt DVTK!!

146. Tankard
2014. aug. 3. 12:00

Jó nagy szopás kilátástalan helyzet nélküli játékkal apró gólhelyzetekkel kapura lövés,vagy annak legalább eltalálása.Sebaj az Újpest csapata ma begyűjti a 3 pontot tök mindegy milyen játékkal akár olyannal mint a szombathelyi de akkor is csak a győzelem elfogadható hazai pályán a dvtk ellen ami természetesen nagyon kemény dió lesz.Természetesen mi is játszhatunk olyan kutyán mint ti az mtk ellen,csak legyen meg a győzelem ami ugyebár nektek nem jött össze.Az újpest csapata pedig próbál tapadni az élmezőnyre ezzel is nyomást helyezni olyan nagy halakra mind ti vagytok.Bár a pénteki játékotok inkább egy gyenge középcsapat mind sem a bajnoki címvédő játékát idézte.Jobban teszitek ha összeszeditek magatokat mert ilyen játékkal a jövő heti BL visszavágon a BATE Boriszov simán bedarál benneteket idegenben,és máris ködbe vész a csoportkörös álom.

Ébresztő civis városi majom barátaim!

Csak az Újpest,hajrá lilák!

145. Pifti84
2014. aug. 1. 20:29

Elég tartalékosan állunk fel, úgyhogy talán még szép estéd is lehet!

Hajrá LOKI!!

144. Tankard
2014. aug. 1. 17:49

Azt gondolom legnagyobb bravúr győzelmét az nb1 nyitányaként az Újpest csapata aratta mely Haladás otthonából távozott három ponttal 6 nappal ami a forduló legnagyobb teljesítménye és eredményét produkálta.Ti pedig csak egy vérszegény ikszre voltatok csak képesek a Kelet-Magyarországi paraszt háborún a Nyíregyháza ellen,és most ne gyertek azzal gólokkal mehettek volna a Debreceni nagymenők!Miért nem rúgták be a helyzeteket?Megmondom én azért mert béna faszkalap az egész csapat ahogy van,és a meccs első feléről beszélek.A 2.rész egál volt minkét csapat nyerhetett volna,de összeségében nagy blama volt szégyen volt a Lokika játéka szenvedés agonizálás gyötrelem semmi több!

Persze az Újpest csapatának a Haladás otthonában nyújtott meccse felért egy önkínzással hiszen 68 percig kapura tartó lövés nélkül hozták le a csapatok,de aztán simon krisztián szabadrúgásával hirtelen feltámadt az Újpest csapata.Aztán jött egy simon krisztián helyzet aki a mezőny legjobbja volt,majd egy Balogh B.,valamint vasiljevic,sztanisevijevic helyzet,magyarán ekkor már a vendégek domináltak sajnos gól nélkül.Már majdnem kitépem az összes hajam amikor is jött a csoda csere suljic aki a 88 percen köténygólt adva a kapusnak beverte a lába között.Ebben a pillanatban olyan feszültség szabadult fel hogy öklöt rázva 3 kört futottam a szobámban,hihetetlen és leírhatatlan érzés volt!Ahhoz képest hogy ti azt mondtátok simán kikapunk kicsit más eredmény lett,de sebaj tévedni emberi dolog!Mondom még egyszer bűn rossz meccs akár csak az Újpest játéka,de van egy mondás a győzelmet sosem kell magyarázni.Tudjátok mit játszanak így az egész szezonban ha ez kell ahhoz hogy minden meccset nyerjenek!Ti meg inkább azon kaparjatok ma nehogy megfázzatok az mtk ellen idegenben egy zakó formájában!Mert tudjátok ahogy a Lokika elhadja Debrecen város táblát elfogy a nagy tudomány,ennyit rólatok.Azt gondolom egy bravúros szombathelyi győzelem után kijárna a gratuláció az Újpest csapatának,bár paraszt falván nálatok ez ismeretlen fogalom!

Az Újpest csapata készül a vasárnapi Diósgyőr elleni hazai rangadóra,és a hírek szerint a 4 hónapos sérült Kabát Peti talán 20-30 percnyi játékot talán válalhat hiszen a csapat támadójátéka igen gyenge elöl.Bár ott vannak a már korábban felsoroltak bár sztanisavijevic nem csatár hanem védő,de egész ügyes a kapu előtt is.Megtörte a 6 éves nyeretlen szezonrajt átok beleértve a 3 éves szombathelyi kudarcsorozatot,remélem a múlt heti sikert egy újabb követi a Miskolci gyökerek ellen.Bennük van még a nagy pofon orosz módra itt az EL kudarcra gondolok,ha az ott mutatott formát hozzák nyerhet az Újpest!Lehet hogy hasonló lesz játék de nem számít hazai pályán nyerni kell mindegy hogyan csak ez a lényeg!

Ti meg remélem szoptok ma egy jó nagyot civis városi majmok!

Csak az Újpest,Hajrá Lilák!

143. Pifti84
2014. júl. 30. 18:47

:)

Jaja, van igazság bőven abban, hogy nem volt jó a játék, de most a győzelem volt a lényeg és az hogy nem kaptunk gólt.

Mindegy milyen játékkal, csak legyen meg a csoportkör, aztán már lehet javítani a játékon is..

Tényleg Jovanovic volt a meccs embere, de ezúttal Varga is jó volt, sok fontos támadást akasztott meg és szerzett labdát.

Való igaz, csatár kell, mégpedig gólérzékeny, mert ami itt megy az nulla...

Odakint úgy tippelem, hogy kapunk gólt, szóval lőni is kell, márpedig Tisza,Seydi szintű játékosokkal ez nem fog menni, Volas amúgy pályán volt? Egyedül Sidibe próbált harcolni, de ő is megficcent a labdák lefejelésében.. Ilyenkor jönne jól Kulabá...

Na de előnnyel megyünk, és most ennek örüljünk ,holnap hajrá Diósgyőr!

Jövő héten meg kibrusztoljuk Fehérorsozországban!

Hajrá LOKI!!

2014. júl. 30. 17:32
Elnézést, elragadtattam magam! :D
2014. júl. 30. 17:31

Köszönjük! Van mit csiszolni a játékon, de a 2. félidőben egész szépen játszottunk!

A Cliftonville meccs után nem írtam, ezt most nem pótolom be.

Kint voltam a Bate elleni meccsen... Leírhatatlan hangulat volt! Ezért jó meccsre járni!

A csapat:

Novakovic továbbra is kiváló. Máté, Mészáros OK. Korhut most annyira nem játszott jól (jó volt csak az előző meccseken magasra tette a mércét). Jovanovic FANTASZTIKUS volt! Varga, Zsidai jó volt. Szakály Petin érződött, hogy még nem az igazi. Mihelicért kár... :(

A támadóinkra nincsenek szavak... Ezúttal rossz értelemben! Seydi szokásos, Volas nem túl jó... Sidibe se a régi... Áldás, hogy Tisza nem játszott!

CSATÁR KELL!!! CSATÁR KELL!!! CSATÁR KELL!!! CSATÁR KELL!!! CSATÁR KELL!!!


Ollé, ollé, ollé, ollé;

debreceni, debreceni;

debreceni VSC!

HAJRÁ LOKI!

2014. júl. 30. 05:56

Szép volt Loki,csak kevés.

Játék is kell a focihoz.

139. Pifti84
2014. júl. 29. 18:09

Ma nagyon jó lenne kapott gól nélkül lehozni a meccset és minimum egyet gurítani..

Hajrá LOKI!!

138. Pifti84
2014. júl. 23. 17:13

Jöhet a Bate Boriszov!!


Az, hogy nehéz volt tegnap, annak köszönhető, hogy 6-7 ziccert kihagytunk! Egyébként rendben volt a meccs, mezőnyben egyértelmű volt a fölény, a helyzet az, hogy én viszont igazolnék egy csatárt, mert a tegnapi helyzetkihasználás nagyon gyenge volt. Sidibe csak kóválygott, Volas elfogadható, Tiszát hagyjuk..

Kiemelkedő volt Korhut Misi játéka, és végre Mihelic játszhatott Boudla helyett!


Nem tartom a csapatot jobbnak, mint a Boriszov, de azt gondolom 50-50% és van okunk hinni a továbbjutásban! Hajrá LOKI!!

2014. júl. 20. 10:31

pifti84 mindent leírt, amit én is gondolok!

TANKARD: adj agy értelmes választ, kérlek! Mi köze Bódi Sylvinek a Debreceni VSC-hez?

136. Tankard
2014. júl. 20. 09:24
Szóljatok Debrecen büszkeségének a 2000-es évek legnagyobb Playmate kurvájának Bódi Szilvinek segítsen be egy kicsit szülővárosa csapatának a BL visszavágó előtt jövő kedden!A Cliftonville nevezetű csapat ugye bár egy nappal a meccs előtt megérkezik rendeljétek óda a ti isteni Szilvikéteket aki mesteri szájával leápolja az összes északír futballistát akik ettől nagyon fáradtak lesznek és akkor meglesz a biztos továbbjutás!A következő ellenféllel szemben hasonló felfogás meglesz a csoportkör ilyen egyszerű az egész!
135. Pifti84
2014. júl. 19. 19:03

Egyrészt nem érzem égésnek a Cliftonville elleni 0-0-t, mert a játékunk nem volt rossz, a helyzetkihasználás már más téma! Másrészt, nem szoktuk az Újpestet szapulni, ellentétben azzal amiket írsz néha a Debreceni futballról..

Mi szurkolunk egy Fradinak is nemzetközi porondon, holott nem nagyon kedveljük őket, de olyat hogy magyar csapat ellen szurkolni EL vagy BL selejtezőben? Hát ehhez gratulálok...


Hozzánk visszatérve: Bate vs Skenderbau meccs győztese várhat ránk, amennyiben továbbjutunk! Ez alapvetően kedvező, élni kell a lehetőséggel!

Hajrá LOKI!