Főoldal » Fórumok » Kérdés adminokhoz

Kérdés adminokhoz

jún. 1. 06:29

Tisztelt Adminok!Május 29-én és május 30-án néhány tippen nem került kiértékelésre. Kérem a pótlásukat.

Üdvözlettel: Koist

6. Ptomy (válaszként erre: 5. - Sas zoltan)
máj. 13. 22:26
Szia! Igen, úgy tűnik nem igazán érdekel másokat. Válaszd ki valamelyik bajnokságot, csapatot, azt is értékelik külön, ha nem akarsz mindenre tippelni.
5. Sas zoltan (válaszként erre: 4. - Ptomy)
máj. 13. 20:12
Szia!Én sokszor jeleztem már az Admin felé ,hogy a tippelhető mérkőzéseket,ne 1 órával a kezdés előtt rakják már fel ,mert az nem sportszerű.Természetesen egyik játékostársam sem állt mellém.Adminról ne is beszéljünk.....Néha tippelek 1-2 meccsre.de komolytalan az egész.
4. Ptomy (válaszként erre: 3. - Focifan)
máj. 10. 08:55

Azt észrevettem, hogy a korábban elmaradó meccsek nem mindig tippelhetők újra és pár nap múlva kerülnek be. Ha akkor nem tippeltem, - vagyunk egy páran - az hátrány. Szerintem szerencsésebb lenne, ha elmaradó meccsek tippjei törlődnének és újra kellene tippelni őket, ha időben bekerülnek a listába. Ez azért is lenne szerencsés, mert aki anno letippelte, lehet mást tippelnek rá, mert sokszor addigra megváltoznak az erőviszonyok, forma, stb..

Ez mindenkivel szemben korrekt lenne és nem lenne utólagos módosítás akár egy héttel később. Az a legrosszabb, ha bizonytalanság van. Ezzel ezt ki lehetne szűrni.

3. Focifan (válaszként erre: 1. - Ptomy)
máj. 10. 08:42

Előfordulhat, hogy egy-egy mérkőzést utólag törölnek, érvénytelenítenek. Az is előfordulhat, hogy mi hibázunk és egy eredményt elsőre hibásan jelentetünk meg, de ezt utólag korrigáljuk.

Ilyenkor láthatod azt, hogy az adott mérkőzésért kapott pontjaid megváltozhatnak.

2. Ptomy (válaszként erre: 1. - Ptomy)
máj. 9. 06:53
Látom sikerült átalakítani a tabellát, hogy kijöjjön a matek. Meg még azóta újabb pontot elvenni. Áprilisban csak 6-ot. De legalább már tudom, hogyan működik a dolog és mivel lehet manipulálni.
máj. 5. 08:18

Több dolgot nem értek, de ezt nagyon nem. Április 30-án 3. helyen végeztem, meg is kaptam az 1 pontot, így akkor 930 lett (azóta szereztem még és változott). Majd pár nap múlva látom 929 van. Megnézem hol sikerült megint visszavenni. Látom, hogy 30-án már nem én vagyok a harmadik. Megnyitom és 3. vagyok, de listában az 5. helyezett szerepel a dobogón.

Érthetetlen számomra az egész. A rerndszer magától átírja, vagy valaki belenyúl? Tényleg érdekelne.