Főoldal » Fórumok » 1860 München

1860 München

Ez a fórum az 1860 München focicsapatról szól.

2019. aug. 26. 13:34

Valami nem stimmel az 1860 München csapatánál...Bár a Magdeburg elleni 5-1-es kudarc után, ez a kijelentés nem is olyan meglepő...

Meddig tart a hullámvölgy?

2019. jún. 18. 08:58
Egy Lorant-típusú szakvezető kellene a gárda élére. A kilencvenes évek közepén szinte "meghaltak" a pályán az 1860-osok az edzőjükért, a szurkolókért. Azóta más szelek fújnak Bajorországban.
14. Collymester (válaszként erre: 13. - Damian72)
2019. jún. 15. 13:35
Mindenképpen!
2019. máj. 23. 11:24
A következő bajnokságban már több kell a nagy múlttal rendelkező klubtól, remélem megkezdik a felemelkedést!?
2019. máj. 18. 19:31
Meg most is...
2019. máj. 10. 20:42
Legutóbb kutyaütők voltunk. :(

2019. ápr. 9. 08:43
Nem sok hiányzott a pontszerzéshez a hétvégén, három perccel a vége előtt kapitulált az 1860 München védelme...
2019. márc. 14. 10:58
És persze a hazai siker a szomszédok ellen!
2019. márc. 14. 10:55
Jól jött az idegenbeli 3 pont a Wehen ellen. Csak így tovább!
2019. jan. 24. 11:48
A Lotte elleni idegenbeli összecsapáson fontos lenne a három pont begyűjtése, de az x-el sem lennék elégedetlen. Jelenleg a müncheni gárda ennyire képes, a bajnoki tabella középmezőnyében. Feljutni nem fogunk, s talán már kiesni sem, de egy remek tavaszi szerepléssel megtudná alapozni az 1860 München a következő pontvadászat megnyerését. Szerintetek, lesz rá esély?!
2017. jún. 21. 07:33
A regionális ligában folytatja a müncheni csapat....

2017. jún. 17. 16:54

Köszönöm Darmin 72 a biztató szavakat,de tartozom egy őszinte valómással hülye haverjaim avval etettetek meg hogy csak az igazi aki a FC Bayarn csapatának kell szurkolni mert ők a legnagyobbak,de most 10 év távlatából rájöttem hogy egy mocskos senkiházik!

Őszinte bocsánatot kérek a három éves súlyos identitás meghasonulásért,de tíz éve visszaszerezvén a gerincemet amit elvesztve már sohasem lehet visszaszerezni teljes mértékben az 1860 München csapatáé mindenem!

De őszintén én elég kilátástalannak látom a csapat jelenlegi helyzetét a klub szerkezetét biztos anyagi háttér,valamint elnök,illetve ügyvezető hiányában mert minkét személy elhagyta a léket kapott hajót!

Kedves Darmin barátom bárcsak az isten beszélne belőled és 3 éven belül ismét Bundesilga 1.lenne kedvenc német klubcsapat melynek szurkolok az 1860 München!

De a mostani számomra elég borús jelen,és jövőképben hol vélsz pozitív elemeket felfedezni mert én a mostani helyzetben semmi biztatót sem látok!

De lehet hogy én vagyok hülye,ezért ha lehet akkor magyarázd el egy kicsit bővebben!

Mert én a focit szerető szurkolóként nézem,de igazán szakmailag nem értek hozzá?

Bocs hogy ilyen hülye vagyok!

Hajrá 1860 München,Hajrá Kékek!

2017. jún. 15. 08:53
Jól látod a helyzetet. Sajnos már évek óta vegetál a müncheni csapat, de talán egy megtisztulási folyamat után elindulhat felfelé! Lesz még Bundesliga 1-es az 1860 München! Ebben biztos vagyok.
2017. jún. 11. 15:44

Bocs hogy tévedtem az osztályozós ellenfél kapcsán valóban a Regensbur volt,de a tényeken ez sajnos mit sem változtat a müncheni csapat ettől még kiesett a Bundesliga 2.ből!

Szerinted mi vezetett idáig hogy egy mindenképp patinás 147 esztendős klub aki persze java részét mindig is az ősi ellenség Bayern München árnyékában élte ilyen méltatlan sorsra jutott?

Mert már másokat is megkérdeztem erről ők pedig azt mondták hogy a Bayern sokkal nagy hagyományokkal bíró nagyobb szurkolókkal nem csak hazájában hanem egész Európában,mint az 1860 München akinek még szurkoló tábora sincsen ami szerintem ócska hazugság!

Hiszen két éve és most is több mint 62000 szurkoló kék-fehér oroszlános állt a csapat mellé a bajban,ami valóban sokkal kevesebb mint az ősi riválisé,de akkor is jelen vannak és nagyon is léteznek!

Mégis ez a patinás csapat csak egy szélhámos Thai befektetőig jutott aki néhány éve fényes ígéretek helyett 700 millió eurós tartozást halmozott fel és majdnem csődbe vitte a csapatot.

Pedig gondtalan első ligás szereplés mellé még BL-t is ígért a szélhámos!

Mond meg nekem de őszintén mért nem volt képes egy ilyen patinás csapat aki mégiscsak 3-szoros NDK bajnok,illetve kupagyőztes volt képes találni egy tisztességes tulajdonost,befeftetőt,szponzort?

Hidd el ha a Hoffenheim tulajdonosa lenne a tulajdonos az 1860 München csapatánál békés,boldog,nyugodt,gondtalan évek elé nézne a müncheni csapat a Bundesliga 1. megspékelve még nemzetközi kupaszerepléssel is!

Mint ahogy a mellékel ábra mutatja,hiszen Hopp úr csapata jövőre EL-selejtezőben indul!

Hiszen abban gondolom egyetértünk hogy ehelyett a falusi kis csapat helyett sokkal inkább az 1860 lenne helye a Bundesliga 1.be.

Magyarán ha most ő lenne a tulajdonos egészen más viszonyok lennének,biztonság,nyugalom,kiszámíthatóság a mostani káosz helyett!

Kíváncsi vagyok a te véleményedre ezen eszmefuttatásról?

Ha hülyeségnek tartod,vagy csak simán engem tartasz egy hülyének,vagy egy baromnak,idiótának és simán elküldenél melegebb éghajlatra azt is megteheted!

Csak egy merő eszmefuttatás volt az egész ami lehet hogy tényleg úgy hülyeség az egész ahogy van!

Egyébként az hogy nem indulnak a harmadosztályban az csak számomra egyet jelent hogy szétszéled az egész csapat,a piacképes játékosokért kapnak valamennyi lét,és aztán ha van még ificsapat egyáltalán a legalacsonyabb osztályban folytatják talán!

Ha van valami infód a csapatról akkor oszd meg velem,köszi!

HAJRÁ 1860 München,Hajrá Kékek!

2017. jún. 10. 19:35
Az osztályozón a Regensburg ellen kapott ki az 1860 München.... én is meglepődtem. Állítólag a müncheniek nem vállalják a harmadosztályú szereplést!
2017. jún. 10. 16:35

Nagyon sajnálom az 1860 München csapatának kiesését a 24 év után ismét a harmadosztályban kénytelen szerepelni,de ennek véleményem szerint megvan a súlyos erkölcsi és morális válságának az oka !

Szerintem egyetlen klubcsapatnál nem szonyeztekványos hogy két éven belül több ügyvezető,elnöki,illetve edzői posztot cserélnek fel 5 alkalommal!

Ez a csapat teljes szétesését eredményezte aminek következtében egy Würzburger nevezetű 3.ligás csapat ellen egy idegenbeli biztató döntetlen után hazai pályán a visszavágón 62500 néző előtt megalázó szégyenteljes megalázó vereséget szenvedve a csapat alá szálljon a Bundesliga 3.osztályába!

Engem nem érdekel a politika vasztagon teszek rá,de hogy a kedvenc Bundesilga csapatom 24 év után ismét a Bundesliga 3. osztályában szerepel jövőre !

A cél természetesen nem lehet más mint az azonnali visszajutás alapjából,de a klub körüli enyhén zavaros körülmények bizonytalanná teszik ezt!

Egy biztos nem szeretném hogy a kedvenc német csapat az 1860 Mümchen melynek 14 éve vagyok szurkolója vagyok eltűnne a német futballtérképről!

Magyarán nem lehet más cél mint az azonnali visszajutás,de hogy mit hordoz magában a sötét,borús 2017-18 szezon csak ezután derül ki!

De egy biztos én 14 éve tartó 1860 München szurkoló-i szimpatizálásomat soha sem adom fel bármely mélyre szálljon a csapat,nem önszántából teszem gyorsan hozzá!

Egyébként Avy ügyvezető aki a visszavágó előtt lemondott,illetve Coverdele elnök aki ez után tette meg a lemondását,hogy ez a két egyén lemondott a klub jövőjéről ,de hiszem hogy ez a csapat képes,sőt kötelessége bármilyen összetételben jövőre azonnal visszajutni a Bundesliga 2-be ,más nem is .lehet a cél!

HAJRÁ 1860 MÜNCHEN,HAJRÁ KÉKEK!