Főoldal » Fórumok » Újpest - Drukkerek, beszélgessünk!

Újpest - Drukkerek, beszélgessünk!

Ez a fórum az Újpest focicsapatról szól.

1 2 3 4
2015. aug. 2. 13:45

Értékeljük a Július 25.én lejátszott Vasas-Újpest derbit!

Az elején mezőnyjáték alakult ki,minkét csapat az ellenfél támadás építésének a rombolásával volt elfoglalva.

Majd helyzet és egy hatalmas Balajcza védés mentette meg a csapatot a bekapott góltól az első negyed óra a bekapott góltól!

Majd a 27.percben Hazard baloldali beadása után minta szerűen érkezett Nagy.Gábor és közelről a kapuba helyezett.

A sas szemű bíró érvénytelenítette a gólt mondván kezezés történt,de a visszajátszás igazolta hogy Nagy mellkassal vette le a labdát,magyarán egy teljesen szabályos gólt vettek el az Újpest csapatától.

Majd a 27.percben eljött az igazság pillanata amikor is Heris baloldali beadását Molh Dávid a kapuba helyezte!

Majd átvette a játék kezdeményezését a Vasas,és kosza kontrából Remili révén a szemiből egalizáltak egy hatalmas védelmi hibát kihasználva.

A 2.félidőben alaposan bekezdett az Újpest csapata egy hatalmas Suljic helyzet,majd két perccel később szintén Suljic passzából Sallói megszerezte a vezetést az 52.percben ismét az Újpest csapatának.

Majd hat perrel később Heris passzából a Sajnkovic megszerezte a csapat harmadik gólját.

Azt utolsó 15 perc egy hatalmas Balajcza védéssel kezdődött ami döntő volt mert 2-3-nál igencsak meleg lett volna az a bizonyos pite!

De a végjátékot tökéletesen hozta le a védelem,így sima magabiztos győzelemmel aratott az Újpest csapata!

Tegnap pedig következett a Lila-fehér rangadó a Békéscsaba ellen mely csapat ellen csak a győzelem volt elfogadható!

Melyen a mérkőzés elején a hazaiak kerültek mezőnyfölénybe,mely csak a 23.percben Kálnoki-Kis Balolgh szabadrúgása után nagy nehézségek árán bekotorta a labdát ezzel megszerezte a hazai csapat vezetést.

A folytatásban két veszélyes vendég kontra Laczkó az egykóri Faszszopó zöld majmú Ferencvárosi révén,de szerencsére megúsztuk!

Majd alaposan belelendültünk és ha hajrában a Félidő végén Sankovic révén megdupláztuk előnyünket!

Majd a 2.félidőben továbbra is a hazai csapat dominált,kosza vendég kontrákat leszámítva melyek semmi veszélyt nem jelentettek a hazai kapura!

Magyarán a teljes 2.félidőt irányítás alatt tartva egy-két megingástól eltekintve uraltuk teljesen megérdemelt győzelmet arattunk!

De ahogy Vigjesevic nyilatkozott a mérkőzés utáni sajtótájékoztató még nagyon sok munka áll a csapat előtt,és senki sem beszél bajnoki címről,vagy nemzetközi kupaindulásról!

Mindig csak lépésről lépére halad a csapat magyarán mindig csak a következő feladat megoldása lebeg a szeme előtt!

Ami jövő héten a Felcsút elleni hazai meccs,ami a tavalyi szezon végi kin keserves 5-4 vendég sikerből kiindulva kő kemény dió lesz még a Felcsúti csapat legyőzése hazai környezetben is!

Magyarán nem szabad megtéveszteni az Újpest csapatát hogy bajnok esélyes,ahogy Kálnoki Kis fogalmazott,ahogy Vigjesevic nekünk továbbra is szerénynek kell maradnunk és keményen kell!

Ezzel én is egyet értek szerénynek kell maradnunk ugyan akkor keményen kell dolgoznunk,és harcolnunk küzdenünk az edzéseken és a mérkőzéseken akkor pedig meg lesz a siker gyümölcse!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2015. júl. 25. 19:44

Érdekes és egyben fájdalmas olvasmány.

Fájdalom az" újonc Vasas"kifejezés,még akkor is,ha igaz.Voltak jobb idők is,amikor a cigány Farkas Jancsit a mutatott játéka alapján a vállunkon vittük le meccs után.

2015. júl. 25. 14:39

Majd egy nappal később a St-Trudein elleni edzőmeccs Vasárnap a ST-Trudein elleni edzőmeccs Július 11.-én,melyen fantasztikusan kezdett az Újpest csapata hiszen alig húsz perc elteltével már 2-0-ra vezetett,és a helyzetek alapján négy-öt gólos vezetéssel is szünetre mehettek volna a lilák!

A 2.félidőben teljes sorcsere következett minkét oldalon,nálunk bejöttek a fiatalok míg a belgáknál a legerősebb kezdő és ez bizony kihozta a két csapat közötti valós erőfölényt!

Húsz perc alatt egalizáltak a Belgák és a játékrész 2.felében átvették az irányítást!

És csak a stabil masszív védekezésnek,és a kapus bravúroknak hála kerülte el a csapat a vereséget.

Három nappal később volt még egy Oberdense elleni vereség,de ahogy Vigjesevic fogalmazott elégedett a csapat teljesítményével a kilenc új ember csapattá formálására időre van szükség!

Majd múlt hét szombaton elkezdődött a magyar Paks ellen hazai pályán mellyel szemben öt éve nyeretlen volt!

Pedig igéretesen indult a meccs hiszen az új szerzemény Kyilan Hazard szabadrúgásáról centikkel maradt le Nagy.G.

Majd szintén ő a 23.percen egy szabadrúgás utáni felszabadításból Bologh B tűzelt a bal alsó sarok mellé!

Majd a félidő közepén egy hatalmas Pakisi helyzet de Balajcza megmentette a csapatot a góltól!

A 2.félidő szintén egy hatalmas hazai helyzettel indult,Suljic kiváló labdája után Nagy.G. abal kapufát trafálta telibe!

Majd ajó öreg Balajcza egy hatalmas bravúrral ismét megmentette a csapatot a bekapott góltól már másod ízben a 70.percben!

Majd ezután az utolsó 15 perc egyértelműen a hazaiaké volt,ennek alátámasztása egy hatalmas Suljic helyet amit az érintett hatalmas helyzetben a kapusba lőtt!

Majd 3 perccel később szintén ő beverekedte magát a 16-oson belülre ,és ahelyett hogy a tisztán egyedül lévő a támadást kisérő Filkorhoz passzoljon aki tejesen üresen volt,tuti góltól fosztotta meg az Újpest csapatát

Majd a ráadásban egy zseniális Suljic szóló a jobb oldalon majd átadás a bal szélre ahol érkezett Nagy.G.,de ezúttal is a kapu mellé helyezett!

Magyarán a játék képe alapján még ha a vendég csapatnak volt a meccs két legnagyobb gólhelyzete,a szórványos hazai kontrákból ha csak a 2.félidőt veszem egyértelműen az Újpest csapata állt közelebb a győzelemhez a hajrát tekintve!

De a futballban nem a helyzeteket hanem a gólokat veszik alapul,és mivel ebből egyet sem szereztünk így nem is nyertünk!

De nincsen idő a sebek nyalogatására itt az újabb nehéz,de kötelező feladat a újonc Vasas elleni derbi ami sohasem könnyű,de egy Újpest kaliberű csapatnak bárhol is lép pályára nem lehet más célja mint a győzelem!

Úgyhogy ki kell javítani a múlt heti kínos botlást pontvesztést minden áron!

Nem beszélve a rivális angyalföldi cigányok elleni derbin melyen szurkolóink számára csak a győzelem elfogadható!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2015. júl. 4. 11:48

Lejátszotta szerdán első teszt meccsét a Belgiumi edzőtáborban az Újpest csapata a Gent csapata ellen.

Ahol szerepet kaptak az új szerzemények Kylain Hazard a Chelsea Eden Hazard öccse,valamint Filkor Attila.

Nebojsa Vigjesevic értékelése szerint jól mozgott a csapat az 1.félidőben teljesen egyenrangú partnere volt a belgáknak amelyek a BL selejtezőre készül.

Sőt a 2.játékrészben helyenként egyértelműen a belga csapat fölé nőttek és a helyzetek alapján egyértelműen közelebb álltak a vezetés megszerzéséhez!

Amit végül a 89.percben az új szerzemény Kylian Hazard emelése a kapufán csattant,de érkezett Nego aki közelről a kapuba pofozta a labdát!

A mérkőzés összegzése Suljic,Hazard,Kyilian az új szerzemény kifejezetten jó teljesítményt nyújtott de a labdaszerzésekből is hatékonyan kivette a részét.

Az új szerzemény Filkor Attila hétfőn csatlakozik a csapathoz!

A mérkőzés egyes részeiben különösen a 2.félidő közepétől teljesen mezőnyfölénybe került a csapat,és a helyzetek alapján ha szerencsés körülmények között,de teljesen megérdemelt győzelmet aratott az Újpest csapata.

2015. jan. 24. 10:02

Két új szerzemény érkezett próbajátékra egy Baoas és egy Petrovic nevezetű szerb posztját tekintve középpályás!

Mindketten utánpótlás játékosok U-17 illetve U-19,klubjaik a Rudar és a Budusnost Podgorica.

Egyébként minkét játékos Vigjesevic kifejezett kérésére érkezett,de én már előre félek mer az elmúlt években rendre megjártuk,mert többségüket szezon elején közben vagy végén gyenge forma vagy a klubszabályzat megsértése miatt idő előtt lettek kirúgva!

A másik számomra felháborító eset hogy bár vissza csábítottuk Diósgyőrből a klub egykori sztárját Kovács Zoltánt Sport igazgatónak,de a tulajdonos Roderick Duschatre nem enged beleszólást az igazolásokba.

Ő dönt egy személyben ezekben a kérdésekben!

Akkor kérdem én minek hoztuk létre ezt a posztot?

Azért hogy Kovács Zolit szénné alázza?

Már nagyon kezd elegem lenni a Duchatere család-ból mert amióta megvették a klubbot csak fejetlenség és káosz uralkodik a csapaton belül.

Egyébként Roland Duchatere az apa több belga klubban van érdekeltsége,illetve az angol Ipswic csapatában is van részesedése és egy olyan edzőt vitt óda aki ellen szurkolói tüntetés volt!

Mondhatnám némi humorral apuci jól dolgozik,de az a baj hogy a fiacskája sem sokkal jobb!

És ha ez még nem lenne elég felmerült a csapat legjobb játékosának esetleges távozása Angliába,de aztán valami miatt mégsem lett semmi belőle.

Hála az égnek mert ha Simon Krisztián a csapat legjobbja elmenne az egyetlen kreatív embere végünk is lenne!

Mondhatnám ez a Év is jól kezdődik az elmúlt évekhez hasonlóan!

Káosz és Fejetlenség a Köbön!

De csak azért is!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. jún. 12. 18:00

Hol vagytok kedves Újpesti lila fehér vérű barátaim?Miért nem kommentáljátok azt a örömteli hírt hogy vége a bizonytalanságnak és hogy meg hosszabbította újabb két évvel szerződését a csapat két rutinos játékosa Balajcza Szabolcs és Kabát Péter!

Illetve hogy egy új hús érkezhet a csapathoz a Belga Standard Lige-től a Kongói Lemba Luezema személyében kölcsönbe.Bár az eddigi igazolásokkal az elmúlt években igencsak befürdött a csapat.Inkább az NB2-es Kisvárda csatárát kellene megszerezni aki állítólag egy Fiatal huszonéves brazil zseni aki 8 gólt szerzett az elmúlt szezonban.Ami önmagában nem nagy kunszt,de egyes források szerint nagyon tehetséges a csávó,és már több NB1-es nagy csapat is megakarja szerezni,jól volna ha az Újpest csapata észnél lenne és gyorsan lecsapna rá még nem késő.

De ennél sokkal fontosabb az a gesztus amit a UTE Baráti Kör tett aki állja a márciusban agyvérzést kapott Újpesti legenda Tőröcsik András kezelését akit egyes források szerint dél kelet Magyarországi városban kezelnek.

Ez a eset is bizonyítja hogy az Újpest szurkolói egy nagy összetartó családként működik,mert ha régi nagy játékosok közül valakit gond,vagy baj ér,legyen az kicsi vagy nagy azonnal segítő kezet nyújtanak!

Amely a mai anyagi viszonyokat illetően nem csekély,mert az összeg 137 700 forint.

Ezért mondom azt hogy nem véletlenül az Újpest Magyarország legnagyobb legpatinásabb klubja,és hogy ultráik a legjobb hangulatot képesek teremteni bárhol játszik vidék,vagy főváros,otthon vagy idegenben!

Magyarán ők a legnagyobb és legjobb csapat az egyetlen Magyarországon.

Ez utóbbi eset az gondolom nem szorul magyarázatra,és ezzel a Újpest csapata bizonyította hűségét odaadását,mely klub nem csak szavakban hanem tettekben is megbecsüli egykóri legendáit.

Ehhez gondolom a sajnálaton Tőröcsik András esetnél nem kell nagyobb bizonyíték!

Gyógyulj meg TÖRŐ!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. jún. 6. 17:40

Egyébként a legörömtelibb hír múlt vasárnap ért amikor a sport televízió harmadik félidő című műsorában ami az nb1 gólösszefoglalója friss hírként érkezett hogy az egykori nagyközönség kedvenc Kovács Zoli visszatér Újpestre Diósgyőrből és újra ő lesz a csapat szakmai igazgatója.Amely posztot 3-4 évvel is betöltött már de akkor az akkori tulajdonossal megromlott a viszonya mert nem értett egyet azzal a iránnyal amely felé haladt a klub abban az időben.Mivel ő ellenezte ezt a folyamatot emiatt folyamatos viták voltak kettőjük között,és egy idő ez annyira elmérgesedett hogy ennek csak a csapat látta volna a kárát.És mivel neki a szíve mindig az Újpestért dobogott,és ő mindig a klub érdekeit tartotta szem előtt.Ezért úgy volt vele ha nem tud a csapat hasznára lenni ártani semmi képen nem akart neki,ezért inkább távozott úri ember módjára.Az én véleményem ezzel együtt az hogy egy ilyen csupa szív hatalmas egyéniség akinek rengeteget köszönhet a klub elvégre vele volt utoljára bajnok,arról meg nem beszélve hogy nálánál nagyobb küzdő nem kellett,aki az utolsó percig hajtott küzdött,és ha kellett megszakadt a csapat sikeréért.Magyarán a csapat igazi legendája volt egy igazi vezér akihez hasonló csak talán Véber György volt,legalább is az én véleményem szerint abból a csapatból!Éppen ezért az akkori menesztése megalázó és szégyenteljes volt vele szemen az akkori tulaj részéről.Remélem hogy visszatérése hosszú távú lesz,bár a jelenlegi helyzet igencsak embert próbáló feladat lesz számára,és bele fog őszülni abba az örökségbe amit örökölt.Bár mivel kopasz a 2.dolog nem fenyegeti,de az biztos hogy egy nagy szemétdombhoz hasonló amit átvesz,és ebből kártyavárat építeni baromi nehéz dolog lesz,és hosszú mire sikerül neki a klubbot rendbe tennie ami kemény évekbe is telhet.

A legjobban talán Várhídi Péter fogalmazta meg a legjobban az Újpesti csapat jelenlegi helyzetét:Katasztrófa!

Ahogy ő fogalmazott a nulláról kezdve kell újjá építeni az egész csapatot úgy ahogy van,kezdve az anyagiaktól a csapatot is beleértve.A csapat minden részében gyenge volt,de leginkább a védelem mely 56 gól kapott a szezonban annyit mit a sereghajtó Kaposvár:Katasztrófa!A középpályáról sem lehet túl jókat mondani hiszen ez a szekció is átjáróház volt.Magyarán ahogy Várhídi mondta 5 játékos kivételével akik bármely magyar csapatba beférnének a Következők:Balajcza,Simon K,Balogh B,Suljic,Vasiljevic,Kabát trió kivételével a többiek mehetnek a levesbe.Ahogy Várhídi megfogalmazta az imént említett játékosokon kívül a többiek a tudásuk és a minőségük alapján teljesen kilógtak a csapatból.Magyarán a selejt kategóriába tartoztak!

A 2.és persze a legfontosabb kérdés hogy a mostani tulaj vajon jövőre mennyi pénzt szán majd erősítésre,mert hogy ezt a csapatot kő keményen meg kell erősíteni az nem kérdés,mert ha nem akkor könnyen lehet hogy nem a kiesés ellen fog a csapat harcolni,hanem harc nélkül simán kiesik.

Ezeket a gondolatokat Várhídi fogalmazta meg a sportmagazinban,de a véleményével teljes mértékben egyetértek.

Hát ez a nagy helyzet a Újpest jelenét és jövőjét illetően,hát mit mondjak nem túl rózsás!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. jún. 1. 12:04

Sajnos nem sikerült győzelemmel zárni pedig nagyon jól kezdett a csapat egyből támadólag lépett fel benyomta a Pápát és már a 7.percben Suljic nagy helyzetet puskázott el vezethetett volna az Újpest.De ez elmondható az egész első félidőről mert végig a vendégek volt ők irányítottak a hazaiak erejéből csak a védekezésre futotta.Magyarán teljesen megérdemelten szerzett vezetést az Újpest Suljic góljával aki a második nagy helyzetét végre bevágta.De sajnos ennek ellenére Simon,Vasiljevic és Suljic is kihagyott egy-egy nagy helyzetet,magyarán 3-4 góllal kellett volna vezetni egy teljesen padlón lévő ellenféllel szemen akinek kaput eltaláló lövése sem volt.Ehelyett csak sovány egy 1-0-ás és már a félidőben az volt az érzésem a kihagyott helyzetek miatt nagy árat fizethetnek a vendégek.De a helyzet nem változott a 2.félidőre sem Újpesti mezőnyfőlény helyzetek kidolgozása majd kihagyása hasonló arányban mind a 1.félidőben 3-4 tiszta gólhelyzet formájában.Az volt az érzésem hogy ha talál egy gólt valahogy a hazai csapat akkor vége mindenek mert vérszemet kapnak és simán fordítanak.Sajnos bejött a Pápa egy fejessel egalizált ami a szokásos módon teljesen megfogta az Újpestet és képtelen váltani,mindez tíz perccel a vége előtt.Az Újpest csapata teljesen megzavarodott a Pápa benyomta a saját kapuja elé,ekkor azt mondttam idő kérdése mikor kapják a másodikat.Ez az idő a 87.percben egy Kenesei szabadrúgás gól formájában bekövetkezett.Összegezve mondhatom azt egy sima Újpesti győzelem helyzet mert a csapat a legnagyobb helyzeteit is elpuskázta gyakorlatilag sikerült saját magát megvernie.Egy olyan mérkőzést mely végig kézben tartott a három ponttal együtt Ez a mérkőzés hűen tükrözte a csapat egész éves teljesítményét amit ebben a szezonban nyújtott.Amit én egy szóban tudok megfogalmazni:Vergődés!

Ezek után kérdezem én kellett volna ennek a csapatnak az EL szereplés?

Minek hogy olyan szégyenteljes kudarcot mind anno akkor még UEFA kupa selejtezős Vaduz csapata elleni kettős meccs 0:4,illetve 0:2-je.

Előbb próbálja meg felvenni a játékosok a kesztyűt tegyék oda magukat csússzanak másszanak 90 percig és tegyenek meg mindent hogy a klub hagyományaihoz méltóan szerepeljen.Ha nem is bajnok aspiráns de élbolyhoz tartózó csapat legyen az NB1-ben. Ha ez majd megvalósul akkor lehet a nemzetközi piacról álmodozni addig ez teljesen felesleges.

A tegnapi meccs után volta olyan dühős hogy nem sok kellett ahhoz hogy a távkapcsolót a tévébe vágjam!

Ha pedig azt kérdezitek mely játékosokkal voltam hellyel közzel elégedett akkor azt kell mondanom hogy Újpest mércével mérve Kabát Péter illetve Balajcza Szabolcs az egész szezonba jól teljesített.Na jó nekik is voltak gyenge meccseik mind az egész társaságnak.Továbbá szerintem Simon Kriszián,illetve Balogh már amikor szerepet kapott.A légiósok közül egyértelműen Vasiljevic volt a legjobb hiszen házi gól király lett,de szerintem a szezon második felére feljavult Sztanisevijevic és Antón teljesítménye is.De nekem személy szerint még egy játékos akad aki nagyot javult ez pedig nem más mint Suljic akik gólokat és asszisztokat adott és döntő érdeme volt abban hogy MK döntőt játszott az Újpest.

Magyarán az ide szezon a MK győzelmet leszámítva számomra mint már mondtam egy nagy vergődés volt!

Kíváncsian várom véleményeteket ti hogyan értékelitek az Újpest idei szezonját?

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. máj. 31. 14:25

Tudsz Te normális is lenni és még meg sem erőltetted magad.

Én fontosnak tartom azt amit Te nem,főleg annak tükrében,hogy a szerb edző külön edzet 6szerb,6belga,6magyar játékost.

Hogyan,lesz így csapatgység?

Olyan dolgokról nyilatkozi aminek az öltözőbe kellene maradni,ráadásul valótlant állít.

Nyilatkozik negativan olyan meghatározó játékos teljesítményéről akinek 5perc játéklehetőséget adott.

Nem tudom mire megy ki ez az egész,de a jövőt illetően borulátó vagyok.

2014. máj. 31. 12:45

Kedves Újpesti barátaim ennél sokkal fontosabb a tegnapi MLSZ ami helyben hagyta a klub licenc-ügy átruházása miatt kiszabott ítéletét a három éves kitiltást a nemzetközi porondról.Hiába kérte a klub hogy az esetet a legmagasabb szervezet a UEFA is megvizsgálhassa.Ezzel gyakorlatilag végérvényesen eldőlt hogy bár a pályán az Újpest nyert,de a zöld asztal mellett mégis a Diósgyőr az EL szereplő!Ez a döntés engem rettenetesen felháborít mert amellett hogy megfosszák a játékosokat attól a lehetőségtől akik kivívták a nemzetközi szereplés lehetőségét teljesen a pályán minimum erkölcstelen.Másrészt egy ma holnap 130 esztendős klubot Magyarország legpatinásabb csapatát meghurcolják megalázzák és méltatlan helyzetbe hozzák.Ezt a békét mint Újpest drukker igencsak nehezen viselem el.Azt a kérdést pedig hogy ki kezdő és hogy mennyit játszik azt a vezetőedző Vigjesevic feladata eldönteni!

A legfontosabb az hogy ma az Újpest csapata győzelemmel zárja a szezont Pápán kárpotolva a szurkolókat az igencsak gyenge bajnoki szezonért vagy szezonokért ami az elmúlt 4 évet illeti .Nekem mint Újpest drukker ez a legfontosabb ha a csapatot ha a csapatot az MLSZ ily csúnyán elgáncsolta.Akkor legalább győzelemmel kéne zárni a szezont ami persze a csapat helyzetét nézve ez csak szépség tapasz ebben az évben!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. máj. 30. 20:53

Igen.Az óvszer durván tud viselkedni ha elszekad,abból lesz a kotonszökevény.

Az PSG-től a tiszteletre méltó UTE-ig is eljut,de sehol sem talál befogadásra.

Ennél sokkal lényegesebb,hogy egyik reménységünket Simon Krisztiánt(Móci)miért nem látjuk a pályán gyakrabban?

2014. máj. 30. 18:24

Az óvszeres hasonlat gusztustalan volt ami rátok illik akik lenézik olyan embereket akiknek nem a vidéki topp csapatoktól élveznek el mind a tirpák Dvsc,Vidi,Győr,Diósgyőr csapatai,vagy a másik két fővárosi gigász amely ebben a Fradi,Honvéd trió jelenti.Akik most kivételezett csapatként vannak politikai célból elkönyvelve ezért milliárdos állami támogatásból részesültek az 4 éven nagyon is látványosan,és akkor még a szintén milliárdokból épülő stadionjaikról nem is beszéltem.Mert ez mind itt felsorolt csapatok mindegyikére érvényes!Úgyhogy ezek után ha lehet kérnék egy kis csendet és bocsánatkérést magamnak és követelem a nekem kijáró tiszteletet és persze az Újpest csapatának egyaránt.Persze most jön a szokásos duma hogy vidéken illetve a fővárosban minden 2.ember a már említett relatíve az én szememben kis semmirekellő csapatoknak szurkol.Ezzel is bizonyítva értelmi képességeiket amely szintje a nulla mínusz ötön van.Magyarország legrégebbi múltú klubja 1885-ös alapítással az Újpest,míg hozzá képest a többiek még csak készülő vagy alakuló fázisban vagy még ott sem voltak.Magyarán ha kérhetném több tiszteletet nekem és az Újpest csapatának az után a hatalmas fegyvertény követően amit múlt vasárnap mutatottak a Lila-Fehérek amikor is heroikus küzdelemeben 11-es párbajban legyőzték a MK döntőben a Diósgyőri tirpákokat.Tették mindezt úgy hogy a klub körüli licenc-ügy húzódik és erre a drága magyar média még rétet pár lapáttal.Mert a szezon egészét nézve csak ezzel került a címlapokra ebben az évben.Most persze jöhettek azzal hogy a MK döntőn végig a Dvtk volt főlényben és az Újpest csak egy öngóllal vezetett,na és persze hogy a játéka 90 percből a védekezésből állt!És ha nincs egy két Balajcza bravúr a rendes játékidőben simán továbbjut a Dvtk.!ÉS akkor mi ha a 60 és a 62.percen Vasziljevics nem csúszik el,illetve Simon K.nem rúg hatalmas lukat,majd egy vasiljevic,Sztaniszavijevic Simon Krisztián összjáték után nem rúgja ki a Stadionból a labdát hatalmas helyzetből az Újpesti Védő Heris!

Na jó tudom hogy ha a ráadás 106.percében berúgja hatalmas helyzetet a Diósgyőr akkor lefől a kávé az Újpestnek,és azt is elismerem hogy a kíállitás ami a Dvtk kapott jogtalan volt.Magyarán ezek a szerencsés tényezők mind az Újpest csapatát segítették és a büntető párbaj utolsó Dvtk játékosa a kapufára rúgta a labdát,és ez is kellett a végső diadalhoz.De azt gondolom 12 év böjt sikertelen év után rászolgáltak a Lila-Fehérek erre a diadalra amin a klub az elmúlt években hónapokban keresztül ment illetve megy.Nagyon édessé és mámorító tesz engem mint Újpesti polgár ez a siker,csak az szomorít el hogy a licenc-ügy miatt még mindig kérdéses az EL indulásunk.Pedig ez a fiatal társaság már ha egyszer kiharcolta a lehetőséget akkor engedjék őket elindulni,mert Visontai Csongor szerint a klub minden feltételnek megfelel.A gond hogy a klub átruházta az indulási jogot az anyaegyesületre a felhalmozott tartozások miatt,mert más külömben nem indulhatott volna el a tavaszi szezonban.Miközben a topp klubok a Vidéki tirpákok:Vidi,GYőr,Diósgyőr,Dvsc,beleértve a Fővárosi Két majmom csapat a FTC,Honvéd trió indulhat a nemzetközi piacon.Magyarán ez szerintem nem szól másról mind a példa statúállás az Újpesttel szemben!

Erről ennyit!

Evezzünk békésebb vízekre jó lenne ha győzelemmel tudná az Újpest Pápán a szezont már az önbizalom is,remélem sikerül!

Szeretnék ha befejeznétek a velem való jogtalan támadást,mert én igenis büszke vagyok arra hogy amióta az egyemet tudom Újpest drukker vagyok!Mert ennek a klubnak hatalmas rang még a mai napig is drukkolni független a csapat jelenlegi formáját és helyzetét is beleértve.Sajnos az Újpest jó egy évtizede már nem tartozik a kiemelt magyar klubok sorába,pedig semmivel sem kisebb csapat mind a fent említettek,sőt az Újpest mind közül a legpatinásabb.Ha ők is benne lennének abban a bizonyos körben és milliárdokat kapnának mind a már fent említett klubok nem kellene az életbe maradásért küzdenie.De egy cél már most van jövőre címvédés a MK-ban!

Ez a csapat a maga mércéjével hogy MK nyert a szezon legnagyobb teljesítményét nyújtotta!

Hülyék a túl oldalon laknak a már említett vidéki és fővárosi csapatokat illetően akik ezeknek drukkolnak mind idióták vagy bolondok nekik mind a zárt osztályon a helyük.

Tiszteletet nekem,és minden Újpesti polgárnak és az ultráknak akik a szurkolás magas iskoláját mutatták be a Diósgyőr elleni Kupa!Fantasztikus volt liba bőrös volt az egész testem,de hát nem hiába ők Magyarország legjobb szurkoló tábora,és a nyomukba sem érhet senki!

Tiszteletet és Megbecsülést az Újpest Csapatának!

ÉS legalább ilyen fontos hogy a siker kovács edző Nebojsa Vigjevic aki ne kieső helyen vette át a csapatot,és bár öt körrel a zárás előtt a kiesés fenyegette a csapatot végül bravúrosan benntartotta az NB1-ben a csapatot!Olyan pletykák kaptak szárnyra hogy amennyiben nincs nemzetközi szereplés távozik,bár ez később cáfolták.

Én szeretném ha maradna mert bár a klub nehéz anyagi helyzetét ideértve is jó és eredményes szakmai munkát végzett a csapattal!

Tehát tiszteletet megbecsülést nekem és minden Újpesti polgárnak és drukkernek,de leginkább a csapatnak!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2014. máj. 26. 16:11

Amúgy P$$$$$G még van?!

Vagy má' Real Madrid van? Vagy Bayern? Ne addj Isten Barcelona?!

2014. máj. 11. 15:16

84-előtt is volt óvszer.(ennyit rólad)

Most legjobb Simon(Móci)

Te tudod,hogy születésedkor rendőr csapat volt az UTE ?

2014. máj. 11. 13:43

Semmi közöm a zte,vagy a Viharsarki lila majmokhoz utálom a vidéket mind a szart! Amióta az eszemet tudom 1984-es születésem óta Budapesten élek,és 1998 óta Újpest szurkoló vagyok.Csak éppen az elmúlt évek sikertelensége nagyon megviselt hiszen tíz éve nem nyert semmi jelentős trófeát a lila-fehérek a hazai porondon.Ha ezt mind számításba vesszük azt gondolom jogos az elkeseredettségem és akkor még a klub körüli bizonytalanságról ami évek óta tart még nem is szóltam.A szélhámos tulajdonosokról akik évekre szóló ígéretek helyet csak sarat adósságot hagytak maguk mögött.Nem is beszélve az előzőről aki miatt ha a klub nem ruházza át az indulási jogot az anyaegyesületre az ute-ra a csapatot kizárták volna és nem folytathatta volna tavasszal a bajnokságot.De ezzel felmerült egy újabb súlyos gond mivel az átruházás miatt kizárhatják az Újpestet a nemzetközi kupából mert fúzió között 3 évnek el kell telnie és ez így szabálytalan az UEFA szerint,de a klub természetesen felebezz a döntés ellen.Magyarán nem elég a pályán kívüli csapások,a pályán is elszenvedett tegnap egyet a csapat Debrecenben hiszen 3-1-es vereséget szenvedett úgy hogy az első félidőben partiban voltak végig.Sőt ha van egy kis szerencséjük 15 perc után kettővel is mehettek volna,ha Kabát,és Suljic berúgja a két hatalmas helyzetet.Aztán jött két hatalmas Mitrovic védés amit bravúrral hárított,majd egy hatalmas Bajon helyzet,de sajnos ez is kimaradt.Aztán ahogy ilyenkor lenni szokott a semmiből találtak egy gólt a hazaiak,de tegyük hozzá gyorsan a vendég védelem alaposan benne volt kapus várt a védőre és fordítva.Magyarán a már szokásos Újpesti rövidzárlat újabb fejezete.Aztán jött egy gyönyörű vendég kontra Kabát,Simon,Vasiljevic összjáték után a szerb egyenlített.Aztán jött egy peches óngól egy hazai beadás Mitrovic Antón fejére ütőtte a labdát és ezzel megpecsételődött a vedégek helyzete.A hazaiak taktikusan tartották a labdát,a vendégek pedig nem tudták megismételni azt az agrasszív letámadásokat amivel megzavarták a hazaiakat a vendégek és gyors kontrákat tudtak vezetni amivel jól megkavarták az ellenfél védelmét többször is az első részben.Magyarán a hazaiak tudatosan tartották a labdát a vendégeket teljesen megbénította a bekapott óngól és a csapat elveszítette a hitét és az önbizalmát és sima vereséget szenvedett.Magyarán a labdarúgás örök törvénye ismét bizonyságot nyert ha egy csapat számolatlanul pazarolja a helyzeteit az ellenfél megbünteti.Most már csak két fontos meccse van a csapatnak a hazai pápai szezonzáró,illetve a május 25-ei MK döntő a DVTK ellen.Jó volna mindkettőt behúzni,de a legfontosabb természetesen a kupa győzelem hiszen a szurkolóink ki vannak éhezve egy trófeára hiszen tízenkét év nagyon hosszú idő siker,sikerek nélkül.Úgyhogy szeretnélek megkérni benneteket az ídegtépő hülyeségeiteket tartsátok meg magatoknak.Én ezen csapatoknak sosem szurkoltam bár az elmúlt évek lelki és fizikai kihozta belőlem nem kevés feszültséget és fájdalmat,de ilyen senkiházi csapatok nevét a számra sosem venném.Úgyhogy ezek a hülyék mint a zte,vagy a viharsarki lila majmok csak a ti beteges agyszüleményetek semmi más.Ne adjatok olyan dolgot a számba amit sosem mondtam.Három hete infulenzás tünetektől szenvedek,de azt ennek ellenére tudom mely csapat a szerelmem az életem és a mindenem.Javaslom forduljatok gyorsan orvoshoz mert a Vírus a ti esetetekben sokkal súlyosabb mert nektek már az agyatokra ment és teljesen meghülyültetek!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK,MINDÖRÖKKÉ!

2014. máj. 9. 20:06

Ezeken a sorokon jót röhögtem! :) Legsikeresebb csapat... HMMM...

Mi van a ZTE-vel? És a Békéscsaba?

Amúgy az Újpest holnap jön Debrecenbe...

2014. máj. 9. 10:19

Nagyon fontos a keddi győzelem a magyar kupa visszavágón mert ezzel tízen két év után ismét döntőt játszanak és hosszú idő után végre van egy trófea megnyerésére esély.Hiszen mindenki tudja akkor nyerte utolsó Magyar Kupa trófeáját az Újpest amikor bajnok lett 1997-1998-as idényben Várhidi Péter vezetésével rá egy évre ha jól emlékszem.De lehet hogy tévedek akkor bocsánat mer 1984 születésű egyénként még csak 14 éves voltam ezért lehet hogy rosszul emlékszem.De annyit azért halkan megjegyzem az volt az utolsó olyan játékos állománnyal rendelkező társaság amely a klub hagyományaihoz méltóan szerepelt.Magyarán 17 évvel ezelőtt 14 éves fejjel az volt az a igazi utolsó nagy csapat melynek játékosai méltóak voltak arra ennek a klubnak a mezét viseljék. Abban a csapatban olyan klasszis játékosok fociztak:Mind PL:Szlezák,Kovács,LŐW,Kozma,Véber,hogy csak az igazi nagyokat említsem.De azt a csapatot felesleges egyenként felsorolni mert azok vér profi játékosok voltak akik tudták milyen nívó ennek a klubnak a mezét viselni.De ezt a mostani társaságot még a 2003-as utolsó dobógos csapat is simán felülmúlja.Mondjuk úgy hogy 2005 óta folyamatos visszaesés tapasztalható.Akkor még 3 éven keresztül az élbolyhoz tartozott 4-5-6 helyekkel,de az elmúlt 5-6 évben középcsapattá silányult az Újpest sajnos,és akkor a mögöttünk hagyott négy évről még nem is beszéltem.Magyarán a klub hanyatlása erre az időszakra tehető és ekkor kezdődött a klub mélyrepülése.Magyarán a klub anyagi helyzete a 90-es évek végén sem volt éppen rózsás de akkor még olyan vezetői voltak a csapatnak akik probálták megtalálni a megfelelő megoldást,mind a régi elnök Szabó Bence.De sajnos az elmúlt 6-8 évben csak olyan magyar majd külföldi tulajdonosok voltak akik rózsa szín álmokat ígértek,de csak adósságokat hagytak maguk után.Ugyan úgy ahogy az előző tulaj akinek a felhalmozott sarát a jelenlegi tulajdonosnak kellene kifizetni ami 4 év alatt gyűlt össze.Azóta persze történet egyeztetések mert a dologra azonnal megoldást kellett találni ami részben sikerült,mert ha ez nem sikerült volna akkor a jövő évi bajnokságból kizárják,plusz még nem is igazolhat játékost.A politika ugyan ezt tette az Újpesttel 1998-2002-között a mostani kormány és annak vezetője nemzeti kincsnek nevezte,és ennek a klubnak a múltjához méltóan kell szerepelnie.Jöttek a látszat döntések a csapat mellé szponzornak egy bank került és beígértek egy új stadiont.Aztán kiderült átverés az egész csak azért lett kedvenc az újpest mert nem sikerült Demján Sándor és haverjainak megvenni a Fradit.Magyarán az újpest csapatát politikai célra bosszú hadjáratra használták fel semmi több.És az elmúlt és az azt követő hat évben sem sokat segítettek az úpesten a baloldali kormányok.De a mostani sem tett sokat az elmúlt négy évben mert most már a Fővárosi zöld majmok az 1.illetve valamint a Fehérvér,Felcsút,Diósgyőr,Dvsc trió élvez elsőbbséget Szombathelyt is ideértve kapnak Miliárdokért szép új stadiont ahol 3000 nézőnél nincsenek többen ez vérlázító.Miközben az Újpestet tönkretették !

Pedig az Újpest Magyarország legnagyobb múltú lesikeresebb klubja ahol a legfanatikusabb legjobb hangulatot termentő szurkolói csoportja aki lepipálja az összes vidéki csapat drukkereit,beleértve a fővárosi majmokat a Fradi,Honvéd,Vasas triót!

Egyszóval Csak az Újpest,Hajrá Lilák!

Ők Magyarország és a magyar futball legnagyobb drágakövei aranyai!

2012. máj. 18. 11:43
H. UTE. Simon nagyon jó.Kár,hogy az"öregek"nem adnak neki elég "teret".
2012. máj. 17. 15:41
Hajrá,Lilák! Mindenki kecskemétre!
2011. júl. 26. 15:22
Hajrá Újpest
2010. júl. 19. 22:34
Jah, csak mindkettőt elvesztették, 7 gólt kaptak. Tudom, hogy edzőmeccs, és nem számít, na de akkor is...
2010. júl. 17. 10:47
Jól csinálja az Újpest, 2 edzőmeccs egy nap, nem semmi. (Videoton, Maccabi Netanya)
2010. júl. 6. 22:28
Ma megszűnt az Újpest 13 meccs óta tartó veretlensége a Hapoel Tel Aviv elleni felkészülési mérkőzésen, ez Mészöly Géza edzővel az első vereség.
2010. máj. 24. 18:58
Úgy látszik a Videoton nem akart bajnok lenni.
8. Ata
2010. máj. 20. 18:08

Az ÚJPEST ugyanannyit segített a LOKI- nak

min őneki a loki most már csak rajtuk múlik

7. Ata
2010. máj. 16. 17:37
Igaz nem vagyok Újpest drukker de a végjáték amit amit mutatnak a lilák nem mindennapi. A Videoton meccs lesz a bajnokságot eldöntő mérkőzés
2010. máj. 15. 21:39

Tulajdonképpen azon szálltak el a bajnoki remények.

Azért remélhetőleg még a Vidi kap egy sallert a köv. meccsen.

2010. máj. 15. 21:39
Igen, mintha egy álom vált volna valóra... csak ne lett volna előtte az a 0:1 sorozatos rémálom!
2010. máj. 15. 20:38
hajrá lilák! sajnálom hogy nem most kezdődik a bajnokság! Mészöly Gézával jók vagyunk!
2010. máj. 15. 20:15
Jót tett az edzőcsere! A Loki is legyőzve.
1 2 3 4