Főoldal » Fórumok » Újpest - Drukkerek, beszélgessünk!

Újpest - Drukkerek, beszélgessünk!

Ez a fórum az Újpest focicsapatról szól.

1 2 3 4
63. Sió (válaszként erre: 62. - Futballdoktor)
febr. 11. 14:10
Szépen félrenent!
62. Futballdoktor (válaszként erre: 61. - Sió)
febr. 11. 09:11

Felcsútot akartam írni.

Őket sosem nevezném Puskásnak, mert az Aranycsapat játékosának semmi köze ehhez a községhez.

61. Sió (válaszként erre: 60. - Futballdoktor)
febr. 11. 07:35
Puskást akartál írni?😁😆
febr. 10. 22:53
11-essel rúgás döntött a Magyar Kupában Paks ellen.Hazi pályán 9o perc plusz 2x15 perc alatt sem tudott nyerni a Paks. A 11-es rúgásoknál az Újpest két büntetőt kihagyott. Bosszantó igy kiesni
febr. 5. 19:54

Erre számítottam.

Egy milliárdossal nem tud egy koldus konkurrálni

febr. 5. 09:56

Az FTC- Újpest meccset rangadóként harangozzák be.

Mitől rangadó ?

Egy sokszoros bajnokcsapat játszogat egy gyenge kiesésre álló Újpesttel.

Mire kell ez a meccs az FTC_ nek ?

Egyetlen meccs ami teltházat vonz.

febr. 2. 11:53

Minden bajnokin 3 x játszanak egymással a csapatok.

Az FTC az Újpest ellen évek óta a három meccsből kettőt hazai pályán játszik.

Igazságos ?

Naná, hogy nem.

Ekkora előnyt nem adhat az Újpest az egyébként is sokkal erősebb FTC- nek.

Ezen a hétvégén is villogni fognak a kiesésre álló liák ellen.

febr. 1. 09:43

hétvégén az FTC-vel játszanak.

Sok jót nem várok ettől a mérkőzéstől. A zöld-fehérek ezen az egy meccsen hajtanak a legjobban. Ők kivánják a legjobban az Újpest kiesését.

jan. 29. 23:01

Nehéz szülés volt, de nyert az Újpest. De ezzel még ott van a veszélyes kieső zónában.

Ahogy látom, ez a csapat maximum a kiesés elkerülésére képes.

jan. 29. 10:45

Kiváncsi vagyok az új szerzemények erősítik -e a csapatot.

Semmit nem tudni róluk, a pályán bizonyíthatják, hogy jó vételnek számítamnak

jan. 29. 10:43

A Honvéd ellen kötelező a győzelem hazai pályán.

A kiesőjelöltek ellen nem szabad pontot veszteni.

jan. 28. 11:02

Ha más nem is, én maradok lila- fehér szurkoló

Sok örömöm volt a csapatban, most ki kell birni a kudarcokat is.

jan. 28. 11:01

Ez a fórum ahogy látom, nem igen forog.

Nyilván nincsenek Újpest drukkerek

Vagy kiábrándultak a csapatukból

2022. jan. 11. 10:50

Hogy hívják a leendő izraeli trénert? Guy Luzon, vagy Guy Lúzer?

Ennyi erővel kinevezhetnék Shane Tusup-ot is a szakvezetői posztra...Mentálisam, fizikailag helyrerázná a fővárosi lila-fehéreket....

2021. szept. 30. 13:49
Ha a Gyirmót együttesét sem győzik le, akkor megérdemlik a sorsukat. De van egy olyan megérzésem, hogy most otthon tartják a bajnoki pontokat. Tippek?
2021. márc. 2. 11:19

Visszatérve a játékosra: szerepelt a Gent, a West Bromwich Albion, a Heerenveen, a Stabaek, az Oestende, és a Nantes gárdáiban. Játszott az arab emírátusbeli al Ain, és a szaúdi al Raed együtteseiben, valamint szerepet kapott a börtön-válogatottban is, miután a belga bíróság hat hónapos börtönbüntetésre ítélte gyorshajtás miatt.

Szóval a játékos nagyon gyors, bár egyelőre nem a focipályán, hanem az autópályán. A belga-marokkói szélső nagy nyeresége lehet majd a "nemzetközi" Újpestnek.....

Vélemények?!

2021. márc. 2. 11:08
Újabb sztárigazolás....Az Újpest leigazolta a kétszeres belga válogatott Yassine El Ghanassy-t. A labdarúgó szabadon igazolható volt, mivel 2019. októbere óta nem volt csapata (talán nem véletlenül..) A fővárosi lila-fehérek legújabb szerzeményét még Georges Leekens "fedezte fel", ő adott neki lehetőséget, amikor a belga nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya volt. A remek szakember magyarországi szerepvállalásáról most ne ejtsünk szót...
2020. febr. 5. 11:18
Nem vagyok ugyan Újpest szurkoló, de meglepett a téli átigazolási "taktika". Svéd harmadosztályból Traore, Szlovákiából Sedlacek? A végén még követi őt Spejbl és Hurvinyek is?!.....
2016. aug. 21. 13:31

Az OTP BANK LIGA 5 fordulójában:

Augusztus 13 szombat

Újpest-Gyirmot 3-1

G:Bardhi 66,73,Balázs B.69,illetve Máthé 4.

Jól kezdte a mérkőzést a vendég csapat ugyanis Máté már találatával már a 4.percben vezetéshez jutott.

A szünet után gyökeresen megváltozott a játék képe ,egyértelműen az Újpest irányított,és hét perc alatt elért három találatával végül magabiztosan szerezte meg a három bajnoki pontot.

Nézzük a részleteket!

Az első 15 percben két gólt is szerezhetett volna a vendég csapat ha nincsen egy nagy mázli,valamint egy hatalmas Balajcza Bravúr.

Majd a következő 30 perc Újpesti mezőnyfölényben telt,de ez sem helyzetekben,kaput eltaláló lövésekben nem mutatkozott meg.

A 2.félidő gyökeres változást hozott a lilák játékában,hiszen egymás után jöttek a helyzetek,Dirra lövés,fejes,Lázok fejes,lövés,de az eredmény továbbra sem változott.

A döntő fordulatot N.V.két cseréje Bardhi,és Balázs.B hozta meg,hiszen Diarra varázsolt egy hibátlan középre lőtt labdát amit Enis nagyon simán a kapu bal alsó sarkába helyezett.

Majd 3 perccel később egy hasonló akció után egy Mohl,Diarra,Bardhi összjáték után ezúttal Balázs helyezett a jobb alsó sarokba.

Majd négy perccel később ugyan ilyen mintaszerű akció révén Bardhi megszerezte 2.gólját,ezzel pedig végleg eldöntötte és lezárta a mérkőzést megnyerve ezzel a mérkőzést az Újpest csapatának.

A végén még volt egy kis izgalom hiszen Balajcza majdnem összehozott egy gólt a vendégeknek,de ezt leszámítva a 2.félidőben nyújtott teljesítmény alapján teljesen megérdemelt Újpest győzelem született.

Egyébként a meccs utáni nyilatkozatában Vignjevic erősen bírálta a csapatát az 1.részben mutatott játék miatt,mely a szokásos 16 elé felrúgott labdákra épült a sok passzos kombinatív játék helyzet.

Amint a mellékelt ábra mutatott kudarcra volt ítélve,de amint a csapat megszokott játékát játszotta amit tud és ami nem utolsó sorban eredményre vezet egyből jöttek a gólok is!

Magyarán számomra egy a legfontosabb hogy hozta a kötelező győzelmet,és jól agyon baszva az ellenfelet meglett a kötelező győzelem,és a vele járó 3 pont!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK MINDÖRÖKKÉ!

2016. aug. 13. 15:35

OTP Bank liga 4.fordulójában:

Újpest-Vasas 1-0

Gólszerző: Bardi (85.

Az első félidő első 15 perce egyértelműen az újpesti csapatról szól keményen kapujához szögezte ellenfelét,akik jobb koncentrációval,és helyzetkihasználással simán két vezethettek volna a lilák.

A félidő 2.fele dög unalomba fulladt a két csapat a középpályán gyűrte egymást valamire való gólhelyzet kapura lövés nélkül!

A 2.félidő első 15 perce egyertélműen a Vasas csapatáé volt,amit mi sem bizonyít jobban mind egy saját térfélen eladott labda miből Remili 5 méterről a kapu fölé helyezett.

Majd pár perccel később egy középpályán eladott labdából hasonló helyzetből a jó isten mentette meg az Újpest csapatát a 2.góltól.

A folytatás kiegyenlített játékot hozott két Diarra lövéssel mely elkerülte a kaput,majd hosszú ideig semmi!

Majd elérkezett a 85.perc a csereként beállt Enis Bardi gólja melyet egy 16 elé beívelt labda melynek,és a vasas védő Kocsmár rossz helyezkedése kellett,valamint egy vasas játékos sérülése kellett melynek következtében emberhátrányba kerültek az angyalföldi cigányok!

De baromira Nem érdekelt az volt számomra a legfontosabb hogy vezettek a lilák!

A ráadásban voltak meleg pillanatok a vendég sorozatos 16 elé érkező labdák miatt,de a szerencse a csapat mellett volt így sikerült kihúzni,és egy nagyon fontos mérkőzést megnyerni!

A meccs után az edző Vignejevic is elismerte egy nagyon nehéz küzdelmes mérkőzést sikerült megnyerni a csapatnak!

Melyben a meccs első fele egyértelműen az Újpesté volt a meccs többi periódusa kiegyenlített játékot hozott,és némi szerencse is kellett a győzelemhez!

A csapat játékát jó irányba történő fejlődésnek titulálta,de ugyan akkor nehezményezte hogy támadásban roppant körülményes a csapat.

Ahelyett hogy sokk pontos passzal igyekezne megbontani az ellenfél védelmét középpályán,de leginkább a két szélen folyamatos a 16 elé belőtt labdákat az ellenfelek simán hatástalanítják mert már rég olvassák a csapat gondolkodását!

Ebben egyet értek én is,de számomra a legfontosabb hogy két kudarcos meccs után sikerült agyonbaszni a Paks,és a Vasas csapatát amivel a csapat ott van a tabella 4.helyén!

Számomra pedig csak ez számít semmi más!

Ugyan is van egy örök érvényű mondás mely így hangzik:A GYŐZELMET SOSEM KELL MEGMAGYARÁZNI!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!


2016. aug. 6. 14:21

Az OTP BANK LIGA 3. FORDULÓJÁBAN:

ÚJPEST-PAKS FC 1-0

Gólszerző Lázok 12.

Újpesti akciókkal kezdődött a mérkőzés,és a fővárosiak már a 12.percben gólra váltották előnyüket,ugyanis Mohl Dávid beadása után Lázok a kapuba fejelte a labdát.

A 2.félvonás kigyenlített játékot hozott!

A végjátékban a vendégek támadtak az egalizálásra,ám a befejezések ekkor is kimaradtak ,ígí az Újpest csapata megszerezte 1.győzelmét a bajnokságban!

Nézzük a részleteket!

Már a 3.percben vezethetett volna az Újpest,hiszen Diarra bal oldalról középre tekerte a labdát a Mohl lefejelte az érkező Kecskés elé akinek nagy helyzetben történő 8 méteres lövését a Paksi kapus simán hárította!

Majd négy perccel később megszerezte a vezetést az Újpest,Diarra érkezett a bal szélen középre ívelt labdáját továbbította Lázok fejese a felső léc közepét érintve a kapuba került.

Majd 10 perccel később az Újpest illetve Lázok megduplázhatta volna az előnyt egy gyönyörű szemfüles góllal aki aki észrevette hogy a PSE kapusa kint áll a kapuból és átemelte őt jó 16 méterről.

Az egyetlen szépséghiba hogy a bíró les miatt elvett egy teljesen szabályos gólt,ami többszöri visszajátszás után sem volt az!

Magyarán elvett egy teljesen szabályos érvényes gólt az Újpest csapatától!

Ezt leszámítva a félidő további részében az Újpest akarata érvényesült,stabil volt a csapat védelme és középpályája !

Balajczának nem volt védeni valója amihez kellett hogy a PSE csapatának egyetlen kapura lövése,vagy gólhelyzete legyen.

A 2.félidő kigyenlített játékot hozott.

Mégis az Újpest növelhette volna az előnyét,hiszen az 50.percben egy nagyszerű Diarra-Molh összjátékát után Kecskés nagy helyzetben egyedül vihette a kapura a labdát,kivárhatott volna az utolsó pillanatig,helyette egy gyenge lövést megeresztve a kapus kezébe gurított!

Majd a 66.percben jött egy Diarra lövés mely elkerülte 16-ről mely elkerülte a bal alsó sarkot.

Két perccel később egy Mohl fejes a kapuba,az egyetlen szépséghiba hogy az esetet lökés előzte meg így a gól érvénytelen.

Az utolsó 10 perc a vendégeké volt,amit egy Bartha lövés bizonyít igazol amit Balajcza simán hárított!

Majd jött a 90.perc amikor is egy az egyben vitték Balajczára a labdát,aki teljesen egyértelmű módon buktatta a 16-oson belül!

Egyértelmű büntető!

De ha említem Lázok teljesen szabályos gólját amit jogtalanul elvett a játékvezető,akkor azt mondom amit akkor elvett a büntető meg nem adásával visszaadta.

Ezt egyébként a meccs utáni nyilatkozatában Vigjevic is elismerte most játszott a leggyengébben a csapata,de az előző két meccsen jól játszva veszítettek,most pedig rossz játékkal nyertek,és utóbbi a legfontosabb!

Egyébként látott pozitív fejlődést a csapat játékában,mely több fegyelemmel ,koncentrációval,valamint jobb helyzetkihasználással orvosolható!

Bízzunk benne hiszen a következő fordulóban a 4.körben jön a Vasas elleni Derbi!

Akik új szemlélettel német edzővel a soraiban veretlenül 2.helyen állnak a tabellán!

A két csapat erősségét tekintve,és formáját tekintve simán vereség néz ki az ideglenes hazai pályán a vasas stadionban ami egyébként a vendégek otthona!

Magyarán minden az Újpest csapata ellen szól a csapatnak 110 százalékos fegyelmezett koncentrált játékkal egymást segítve lehetnek sikeresek!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2016. júl. 31. 12:58

OTP BANK LIGA 2.FORDULÓJÁBAN:

DVTK-ÚJPEST 2-1

JÚLIUS 23 SZOMBAT

Gólszerzők: Oláh 52,illetve Bodnár 54,illetve Andric,26,11-esből.


Küzdelmes mérkőzésen a hazaiak kezdtek nagyobb elánnal,de egy szerencsétlen mozdulat jóvoltából a vendégek szereztek vezetést.

Ez azonban nem szegte kedvét a helyenként durván játszó hazaiaknak,és 2.félidőben megfordították az eredményt!

Most nézzük lényeget!

Már az 1.percben hátrányba kerülhetett volna az Újpest,hiszen Balajczra vezették rá a labdát egy az egyben,de ő hatalmas bravúrral hárított.

Majd következett a meccs 17.perce egy lövés 16 méterről,de ez nem okozott neki gondot simán hárított.

Majd következett az 1. Újpesti lehetőség egy jobb oldali beadés után egy Kecskés fejes,de a labda elkerülte a kaput.

Majd 26.percben egy Újpest szögletet követően Antall kapus labda lehúzást után kézzel arcon ütötte Pavlovicot.

A teljesen büntetőt Andric higgadt módon a bal alsó sarokba helyezte,a félidő hajrájában keményen nyomott a DVTK,de egy nagy Balajcza védéssel és egy kis szerencsével sikerült kihúzni az 1.félidőt.

A 2.félidőben keményen bekezdett a hazai csapat,csak idő kérdése volt mikor egalizálnak!

Nos ez végül az 54.percben történt,de ehhez kellett súlyos védelmi hiba labdaeladás a saját 16-oson belül.

Majd 2 perccel később ugyan az csak ezúttal a középpályán adta el a labdát az Újpest,egy villám gyors DVTK kontra,és egy hatalmas bomba gól 16 méterről a bal felső sarokba!

Innentől momentuma sem volt az Újpest csapatának,a hazaiak végig simán kézben tartották a meccset!

Majd némileg a semmiből egy Diarra lövés aki szépen egyéni akcióból becselezte magát lövőhelyzetbe,de gyenge kísérletét gurítását simán fogta mely a jobb alsó sarok felé tartott a 83.percben!

Majd a semmiből a 90.percben simán egalizálhatott volna az Újpest,ugyan is egy előre vágott labdát Diarra beívelt a kapu előterébe,érkezett Andric és belekotort a labdába ami bal alsó sarokba tartott,de Antall hihetetlen nagy védést bemutatva hárított!

A meccs után Vignjevic ismét elmondta hogy jól küzdött,hajtott a csapat,de sajnos ismételten két súlyos védelmi megingás a csapat vereségét eredményezte.

Kiemelte a legnagyobb gond a gyenge támadójáték,nincsenek felépített támadások,nincsenek gyors szélső akciók kontrák amivel az ellenfél védelmét fel lehetne törni.

Magyarán a csapat minden tagjától nagyobb alázatot,hajtást,küzdést,és játékosok egymás segítését várja el,mert csak így kerülhet ki a csapat abból a morális válságból amiben jelenleg van.

Ezek mind szép szavak,de a tények makacs dolgok!

A csapat jelenleg sereghajtó nulla ponttal,és ami még ennél is szégyenteljesebb hogy majdnem két teljes meccset kellett várni egy Újpesti gólhelyzetre,illetve kapura lövésre!

Ezek a száraz tények a szomorú,a többi csak üres duma szájkarate semmi több!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

41. Sió
2016. júl. 24. 10:40

Kár ragozni!

Ebből NBII lesz!

2016. júl. 23. 13:54

Az OTP Bank Liga első 1.fordulójában:

Újpest-Budapest Honvéd 0-2

Gólszerzők: Hídi 4,illetve Eppeel 44.perc.

Az egész napos esőzés a pocsolyákkal tarkított mély talaj gyakran megtréfálta a játékosokat,különösen az Újpesti védőket,mert egy tócsa közepén megálló labdából korán megszerezte a vezetést a Honvéd.

Majd a szünet előtt megszerezték a vendégek.

A 2.félidőben nem lőttek gólt a vízi-foci meccsen,így a vendégek megérdemelten vitték el a három pontot.

Ez volt a meccs rövid elemzése ,de ebből is kiderül hogy teljesen játékra alkalmatlan pályán gyűrték egymást a felek a Vasas pályán,a legrosszabb talajon melyet a csapat a Szusza stadion felújítása miatt ideglenes hazai pályaként a legközelebbi helyszínként óda kényszerült!

Hiszen állt a víz a pályán ép eszű bíró leejti a meccs kezdetén a labdát a felpattan lehet,ha nem elmarad a meccs ilyen egyszerű az egész!

Ezt egyébként a Viggjevic is nehezményezte a meccs utáni értékelésében a körülményeket,de természetesen nem ebben látta a csapat vereségét,hiszen az ellenfélnek is ugyan azok a körülmények voltak!

Az okok 3 súlyos csapásra vezethetők vissza!

1.A CAS két évre kizárta az Újpest csapatát az átigazolási szezonból,egy két évvel ezelőtti szabálytalanság miatt,melyet a klub mellett a Duchataret család fiatalabbik tagját Roderick-et terheli aki amióta csak megvette a csapatot káosz,zűrzavar,és fejetlenség a klubbot.

2.Visszavonult a csapat 1.számú csatára K.Péter!

3.Valamint távozott a csapat oszlopa a belső védő Liatauszky Róbert aki lengyel Krakkó csapatába távozott!

Ilyen előzmények után tehát egyáltalán nem volt meglepő,főleg úgy hogy a kezdő 11 több mind a felét az NB-3-as csapat 20 éves játékosai tetté ki!

Ami szerkezetileg a két legfontosabb pillérét érintette a csapatnak a védelmet,valamint a középpályát,annak a két dolognak melynek a legszilárdabb lábon kell állnia.

Ennek ellenére Viggjrvic dicsérte a csapatot hogy az ismert nehézségek ellenére küzdöttek,hatottak a játékosok,és lett volna a lehetőség a gólszerzésre,de a kulcs helyzetekben annyi pontatlanság,technikai hiba jellemezte a csapat játékát,hogy esély sem volt a szépítésre!

Ennek ellenére nem szabad elfelejteni hogy ezeknek a 20 éves fiatal srácoknak ez volt a debütálása a felnőtt csapatban-mondta Vignjevic!

Majd hozzátette harcolni,küzdeni kell a csapatnak,és mindent megtenni a javításért a következő fordulóban Diósgyőrben ami nem lesz egyszerű feladat.

Szerinte ennek a csapatnak 4-5 fordulóra szüksége van az össze szokásra,de tisztában van vele hogy Újpesten nem lehet alibizni,ott a legkényesebb szurkolók vannak aki azonnal eredményeket várnak a csapattól-mondta Vignjevic!

Mégis nekem az a érzésem hogy a DVTK otthonában aki az 1 körben tudatos játékkal nyert Fehérváron,otthon simán legyőzi ezt a fiatal önmagát még csak kereső Újpestet!

CSAK AZ ÚJPEST,HAJRÁ LILÁK!

2016. júl. 17. 13:35

Sajnos az előző szezont a gyengécske 6.helyen zára az Újpest csapata!

Pedig milyen fényesen indult a 2015-2016 szezon ősze Suljic távozása után érkezett Diane!

A csapat fantasztikus fél szezont produkált elvégre a csapat a bajnoki táblázat 4.helyén telelt ,illetve Diane révén 11 gólt szerezve 2.helyen állt a góllóvőlistán.

Majd következett a Duchatere tulajdonos úr nem hosszabította a Standard Líege kölcsönvett játékos szerődését,ezzel pedig elveszítette legértékesebb emberét.

Aki egyébként legnagyobb,és legemlékezetesebb alakítása 2015.12.04.i gólja az ősi rivális FTC elleni győztes góljával megtörve a hazai csapat több mint két éves hazai veretlenségi sorozatát,ezzel pedig a csapat legszebb karácsonyi ajándéka volt számomra!

Majd következett a lecsúszás ,pedig sikerült volna a 6 ikszből csak két meccsel többet nyerni simán meg lett volna a 3.hely ősszel!

De csak ezután következett az igazi fekete leves,8 meccses nyeretlenségi meccs,amivel sajnos nem a győzelmek hanem csak az ikszek sokasodtak!

Sajnos nem sikerült megtalálni Diane utódját így sajnos a csapat vesszőfutása tovább tartott!

Majd a szezon közepére a csapat magára talált érkezett lencse lászló Felcsútról,valamint Andric,Balogh.Balázs,illetve a védő Litauszky,Heris trió is fontos gólokat szerzett!

Sajnos Lencse Laci nagyon ügyesen került gólhelyzetbe,jól cselezett,ruganyos volt,de a meglévő helyzeteit nagy arányban elhibázta!

De ami ennél is súlyosabb volt hogy a csapat vezérére a két éve sérüléssel küzdő Kabát Péterre továbbra sem számíthatott a csapat!

Majd ezután megint magára talált a csapat,Andric,Hazard,és Balogh,és Lencse vezetésével elkezdték a felzárkózást a dobógo irányába az Újpest csapata!

De ehhez sem a fantasztikus győzelmek,mind inkább az ellenfelek bénázása is kellett!

Sokáig élt a remény,de az utolsó 4-5 meccs gyenge teljesítménye után véglegessé vált elúszott a dobógo-ért való reális elérése.

Ami viszont valamelyest enyhítette a szurkolók keserűségét az a Magyar Kupa menetelés volt,de ez is hihetetlen nagy szerencse kellett a döntőig,hiszen mind 3,illetve 2 osztályú csapatok testén vezetett az út,illetve a sereghajtó Békéscsabán.

Melyet nagy küzdelemben két meccs alapján sikerült kiverni egy gólos összesítéssel!

FÓLYT.KÖV!

2015. dec. 12. 14:39

Majd következett 8.i Vasas elleni hazai meccs amelyen 70 percig szenvedett a sereghajtó ellen,majd jött Kabát Péter csereként beállva,és két villanással gólpassz formájában Diagne valamint Hazardnak megnyert a csapatnak egy nagyon fontos rangadót 2-0 arányban!

Amit egy Honvéd elleni derbi követett melyet hátrányból fordítva Dianye,és Hazard góljaival sikerül megfordítani a 2.játékrészben,melyen ha Balogh,Dianye,Hazard trió jobban sáfárkodik a helyzeteivel már a félidőben 3-0-is vezethetett volna az Újpest csapata!

De a legfontosabb pillanatokban a 2.rész elején két hatalmas Balajcza védés mely erőt,hitet a csapatnak,melyhez kellett a Honvéd kapus bénázása hogy középre üsse ki a labdát,valamint ismételt két hatalmas Balajza védés!

De ahogy a mondás tarja a szerencse azon csapat mellé áll aki tesz is érte!

A következő november 28-i meccsen nincsen szó szerencséről,bár kellett ott is két nagy hazai gólhelyzetet megúszni az első 5 percben amit sikerült,de ezt leszámítva Balogh gólpasszával Dianye,valamint Balogh szögletéből egy nagyszerű Litauiszki fejesből teljesen megérdemelten vezetett 2-0 Újpest vezetést eredményezett!

Majd a egy gyönyörű Andric,Balogh,Dianye összjáték után HGazard beverte a 3.Újpesti gólt,ezzel pedig a lilák megnyerték az egyik Vidék-Budapest parasztháborút 3-0 Szombathelyen egy nagyon fontos erkölcsi és morális győzelem!

CSAK AZ ÚJPEST HAJRÁ LILÁK!

2015. nov. 21. 14:42

Először is szeretném kifejezni mély fájdalmamat a November 12.i nappal kapcsolatban amikor is elhunyt Várhídi Pál az Újpesti Dózsa egykóri emblematikus figurája aki tagja volt az 1954--gyes ezüstérmes Mexicói csapatnak aki ezüstérmet szerzett,valamint az 1960-as Római olimpiai válogatottnak mely bronzérmes lett,és nem utolsó sorban még gólt is szerzett!

És persze nem utolsó sorban beszélve az Újpesti Dózsa csapatáról mellyel 1973-1980 között edzőként lett Magyar Bajnok.

Aki nem utolsó sorban annak a Várhídi Péternek a fia aki a csapat utolsó bajnoki címét szerezte 1998-ban!

Ezért is szeretném a Várhídi családnak mély megrendüléssel kísért őszinte fájdalmamat és részvétemet kifejezni.

Ami a csapatot illeti Október 28-i a Magyar Kupa nyolc közé jutásért vívott 1 meccsén 5-0 kiütötte a ZTE ami egy kötelező győzelem volt,az csak hizlalta a májamat hogy egy ex köcsög Fradista ült a kispadon Lendvai Miklós személyében akinek sikerült helyrerakni azt a nagy arcát a csapatával együtt!

De ami sokkal szomorúbb volt az a 3 nappal később esedékes bajnoki,melyen a 70 perctől 20 perc futballt bemutatva sikerült egy gólos hátrányból Digane,Perovic,és Balogh.B góljaival fordítani!

Majd következett egy November 6-i teszt meccs a Paks ellen amelyen az 1 félidőben ha csak a nagy helyzeteket számolom minimum 3-0 gólos vezetéssel kellett volna ehelyett döntetlennel mentünk szünetre.

A 2.részben az elején Balogh B révén vezetést szerezni,majd a szokásos rossz helyzetkihasználás valamint hogy Vigjevic lecserélte az 1 csapatot,és helyette jöttek a tapasztalan fiatalok akiket az edző bedobott a mély vízbe próba céljából.

Akiknek ez túl sokk volt innentől kezdve csak az volt a kérdés a vendégek mikor fordítanak,amit végül is két védelmi megingás árán sikerült is nekik.

De ahogy Vigjevic fogalmazott ez egy teszt meccs volt ahol kiderült mennyire lehet számítani a fiatalokra.

Nos ez a meccs fényesen bizonyította a fiataloknak még jó sokk időre van szükségük hogy a megfelelő rutint,és tapasztalatot megszerezzék.

Ami fényesen igazolt az egy héttel későbbi November 14-i teszt meccs ahol a NB2-s Dunaújváros otthonában csak egy vérszegény 2-2-re volt képes a csapat.

Majd következett a kupa visszavágó melyen az első meccsen szerzett tetemes előny után elég volt egy soványka 1-1 döntetlen mellyel simán 6-1-gyes aránnyal a csapat simán tovább ment!

De most itt a következő nagy feladat a Honvéd elleni idegenbeli rangadó,ami független a csapat két meccses győzelmi mutatójától amit a két újonc ellen ért el egymás után nem mérvadó!

Független attól hogy a hazaiak az utóbbi négy meccsükön csak 2 pontoz szereztek.

Az Újpest csapatának arra kell a legjobban koncentrálni hogy az adódó gól helyzeteit a legjobban kihasználja.

Nem úgy mit legutolsó alkalommal amikor is négy helyzetéből az egy gólján kívül egyet sem használt ki!

Egy szóval nincs más lehetőség menekülés a győzelembe,és kapaszkodás a tabellán az élbolyhoz mely egy sikerrel az 5.helyet jelentené a bajnokságban!

CSAK AZ ÚJPEST!

HAJRÁ LILÁK!

2015. okt. 31. 16:24

senMajd folyassuk az Agusztus 19.i MTK elleni hazai rangadóval mely szintén a korábbi meccsekhez hasonlóan nyögve nyelősen indult,de Diagne,és Bardhi góljával a félidő közepén 2-0 vezetésre tett szert az Újpest csapata.

De ahogy a csapat már sokszor bizonyította a két gólos vezetés sem garantált a sikerhez,és a 2.félidő hajrája ismét tanújelét adta,hiszen a hazai helyzetek megint kimaradtak Bardhi,Balogh,,Hazard réván!

Míg a vendégek két a helyzeteik számát kapura tartó lövéssel mellyel egalizáltak a hajrában újból kiénekeltek két fontos pontot az Újpest csapatától,mely ismételten sikeresen megverte saját magát!

Így a vége ismét egy sovány döntetlen lett egy sima Újpest győzelem helyett!

Majd következett két hetes bajnoki szünet után Október 3.i rangadó a Debrecen otthonában melyen nagyszerűen kezdett a csapat,hiszen az első helyzetből Balogh passzából Diagne megszerezte a vezetést.

Majd a folytatásban két hatalmas Balancza védés jelezte hogy a hazai csapat is a pályán,és hogy kemény erő próba vár a vendég védelemre.

Amit végül is nem sikerült kibekkelni mert a hazaiak a hajrában egalizáltak.

Majd a 2.félidő elején meg volt a lehetőség az Újpest előtt a helyzetek alapján Diagne,Hazard,Bardhi,Balogh révén a csapat lezárja,és megnyerje a mérkőzést,de nem tette és ezért ismét már nem egyszer súlyos árat fizetett!

A hajrában a hazaiak teljesen kapuja elé szegezték a vendégeket amely helyzetekben is megmutatkozott!

Elég ha csak a legnagyobb helyzeteket említem két hatalmas Balajcza védés,valamit egy üres kapus helyzetnél egy bravúros Litauszki mentés a gólvonalról,valamint egy bal felső sarkos hazai kapufa,amit csak a szerencse,és a ima mentette a csapatot a vereségtől!

Majd következett VB selejtezők utáni szünetet követően Október 17.i 2.kör a 33 fordulós bajnokságban ezúttal Pakson!

Enyhe vendég mezőnyfölénnyel,de kapura lövés nélkül minkét oldalon,majd két Diagne kapura gurítás 10 méterről a 2.részben amit simán védett a hazai kapus.

Majd sokáig semmi majd a 80 percben egy távoli hazai lövés a bal alsó sarokban kötött ki,ezzel ismételten vesztesen hagyta el a pályát az Újpest csapata!

Ami négy nappal ezelőtt Október 14.i Velence elleni magyar kupa meccsen is vér ciki eredményt hozott volna,de hála az égnek a hosszú sérülés után beállt Kabát Peti két villanással megmentette a csapatot a leégéstől!

Majd következett a Vasas elleni Október 24.i derbi melyen szintén bealudt a csapat,és ha nincsen két hatalmas Balajcza védés 10 perc után simán 2-0 vezethetett volna a vendég csapat.

Majd kezdet éledezni a hazai csapat amit egy Bardhi lövés jelzett a 11.percben,valamit szintén az ő középre lőtt labdájára érkezett Balogh Benjamin,de 10 méterről a bal alsó sarok mellé helyezett két perccel később.

Majd a 17.percben egy távoli Bardhi kísérlet mely kapu fölé szállt,majd szintén ő a 24.percben egy középre lőtt labdájába Diagne beletette a lábát,csak az egyetlen szépséghibája a történetnek hogy lesen állt így a gól érvénytelen!

Ez a meccs rövid krónikája 45 perc alatt ami a hazai helyzeteket illeti az egyik újonc ellen!

Hát nem valami sokk szégyen gyalázat ez a produkció,teljesen jogos volt az azt megelőző héten Pakson amikor a szurkolók számon kérték a csapat eddigi szereplését!

Majd visszatérve a Vasas elleni hazai a 2.félidőben semmi sem történt,egészen az utolsó 12 percben amikor is a csereként beállt Kabát Péter össze nem hozott egy 11-est amit Diagne értékesített,valamint a 85.percben egy távoli lövése megpattanva egy Vasas védőn a bal alsó sarokban kötött ki!

Ezzel megszakítva a csapat 9 meccses nyeretlenségi szériáját!

Majd következett Október 28.i ZTE ellen kupa meccs első felvonása melyen a csapat nem követte el az előző kör hibáját,és Molh 1,Perovic 2,és Sallai 1 góljaival simán kiütötte a köcsög,gyökér,buzi egykóri zöld majmú állat fémjelezte Lendvai Miklós féle csapatot!

Mely a szezon előtt kifejtette szerinte a ZTE csapat megérett az első osztályra!

Szerintem erre az Újpest csapata egyértelmű és tényszerű választ adott azzal az öt töltelékkel mely még gombócból is sokk!

Ezzel pedig a csapat megtörte hosszú nyeretlenségi szériáját,és három hónap után nyert végre két bajnokit rgymás után!

Persze ez csak akkor ér valamit ha ma a Viharsarokban Békéscsabán hozza a csapat a kötelező 3 pontot a sereghajtó otthonában.

Amely baromi nehéz lesz hiszen két ellenséget is le kell győzni egy játékra alkalmatlan pályát ismételten,valamint egy kapuja elé 10 emberrel kínai nagy falat húzó védelmet feltörni!

De ezzel együtt ma nem számít semmi más csak a győzelem bármi áron!

CSAK AZ ÚJPEST!

HAJRÁ LILÁK!2015. okt. 23. 14:32

Bár csak az lenne az Újpest csapatával a legnagyobb probléma hogy egy játékos nevét eltévesztem,de sajnos ennél sokkal nagyobb gondnak ítélem meg hogy a csapat 12 forduló után két győzelemmel áll a tabellán a 9.helyen mindössze 9 ponttal mindössze két ponttal megelőzve a sereghajtó Békéscsabát.

A csapat pont Agusztus 1.én aratta utolsó bajnoki sikerét pont a sereghajtó ellen!

Azóta el van átkozva a csapat!

Kezdődött a Puskás elleni meccsel Agusztus 8.-i meccsel melyen az 1.félidőben a helyzetek Suljic,Bardhi,Balogh révén minimum 3 gólos előnnyel kellet volna vezetni,helyette a falusi csapat egyetlen helyzetét gólra váltva vezetést szerzett!

A folytatásban egyenrangú erők küzdelmét láthatta a közönség,de az utolsó 20 percben az Újpest sorra dolgozta ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket,Suljic,Bardhi,Balogh,Heris réven!

Sajnos csak egy Balogh Balázs lövés talált a kapuba,pedig a meccs egyértelműen a hazaiaknak állt!

Majd következett a Honvéd elleni meccs hasonló koreográfiával Augusztus 15.i derbi gólokkal vezethetett volna az Újpest,helyette a vendégek egyetlen kapura lövéssel vezettek a félidőben.

Majd a 2.félidőben hasonló mederben a sors ismételve a már felsorolt személyek mindent kihagytak,így ismét csak győzelem helyett keserű egy ponttal kellett beérni.

Majd következett Agusztus 22.i Haladás elleni hazai meccs ,de ezúttal bűn rossz játékkal.

Mindössze két Balogh B kapura lövésre futotta a csapat erejéből,az egyikből zúgó kapufa lett,a másik helyzetet simán védte a kapus,ennyi az 1.félidő Újpesti helyzeteinek sora!

A 2.részben kiegyenlített játékrész,majd a hajrában Balajcza bravúrok,és kapu előtti meleg helyzetek,magyarán a játék képe alapján örülhet az iksznek az Újpest csapata a vereség helyett.

Majd következett a Diósgyőri kirándulás Agusztus 29.i derbi melyen az első perctől beszorítva a hazaiakat kapujuk elé egy szép Balogh góllal a félidő hajrájában megérdemelten szerezte meg a vezetést!

Majd a hajrában megvoltak a helyzetek az előny növelésére,de a helyzetek,Bardhi,Balogh,Nagy.G,Vagy Hazard ismét kimaradtak!

Majd ahogy lenni szokott a futball örök törvénye ismét büntetett,80 percig nagyszerűen vedekezett a csapat,két hatalmas megingás egy pontrúgásnál nem ugrottak fel a védők,valamint egy összehozott 11-gyes ismét megpecsételte a csapat sorsát!

Magyarán sikerült elvesztenie egy olyan meccset mely már meg volt nyerve!

Majd jött a két hetes válogatott szünet az Edző Vigjesevic kifakadása a játékosokra akiket önzőséggel vádolt hogy egyesek ahelyett saját maguk akarnának gólt szerezni passzolhatnának az üresen helyezkedő társukhoz!

Majd egy héttel Szeptember 8.i hírrel robbant a bomba a csapat legjobb játékosán Suljic-ot eladta az Újpest a Videoton csapatának 500 millió Euróért!

Majd érkezett egy Dingade nevezetű játékos aki a Juventus-nál nevelkedett ,de egy világ vándor akit mindig csak kölcsön adogattak összesen hat csapatban szerepelt más-más országokban!

Mindenesetre kiválóan debütált hiszen a Szeptember 12.i Fardi elleni derbin első helyzetéből ami egy szöglet volt a fejére pottyant a labda és azzal vezetett az Újpest csapata.

Igaz csak 80 percig csak úgy mind a DVTK ellen tíz perc alatt egy szögletből,és egy kapu előtti kavarodásból képtelen volt felszabadítani az Újpesti védelem,és két talált Böde góllal ismét vesztesen hagyta el a pályát.

Pedig a meccs alapján az iksz sokkal inkább megfelelt volna a játék képének

Tehát továbbra is átok ül az Újpest csapatán!

Folyt Kőv!

34. Sió
2015. aug. 9. 14:26
Lécci a SALLAI ROLI-t Ne! Sallói-z le!
1 2 3 4