Főoldal » Fórumok » Olympique Marseille

Olympique Marseille

Ez a fórum az Olympique Marseille focicsapatról szól.

2019. aug. 29. 08:44
Ha nehezen is, de sikerült! Payet újra a fedélzeten.
2019. aug. 28. 09:47

A Nice ellen beindul a szekér?

x2 a tippem, a hazai sikert kizárom. Ha a Nice a harmadik találkozóját is megnyeri....Marseille pontot, pontokat várok.

9. Sió
2019. febr. 5. 17:19
Référ!
2019. febr. 5. 08:00
A Bordeaux ellen ma kötelező a győzelem. Ha szerencséje lesz az Olymique-nek, akkor három ponttal zárja a fordulót!
2015. nov. 14. 14:20

Ez a csapat nem más mind Bernard Tape maffia klubja mely csalással lopással maffia módszereket alkalmazva megnyerte 1993-ban a BL-t,és szégyent hozott egész Európára,valamit az egész francia bajnokságra beleértve a francia futballra is!

Az OM egész egész Európa,de leginkább a Francia klub futball szégyene,beleértve azt a Mocskos szemét Bernard Tape-t akit szemétsége miatt börtönbe került,és egy életre eltiltottak!

De vele együtt el kellett volna meszelni ezt a OM nevű mocskot egy életre kizárni és visszasorolni a Francia Bajnokság legalsóbb osztályába!

Ehelyett itt vannak az első osztályban,és még nemzetközi porondon is engedik őket elindulni!

FELHÁBORÍTÓ!

A francia klub futball akkor fogja visszanyeri identitását ha ezt a szemét egykóri maffia egy klubot egy életre eltüntetik nem csak a Francia bajnokság,hanem Európa futballtérképéről is!

2015. jan. 11. 18:23
Van az úgy....,ha nagy a feszkó időlegesen oldja a szeszkó.

2015. jan. 10. 15:42

Róka Koma !


Ne légy rossz májú !


Feltételezhetően csak elírta Tankard barátunk a duót trióra. :-)

2015. jan. 10. 15:08
Ó szent Macskajajjj...,nagy a baj,ha a PSG&OM trió&nem duó.
2015. jan. 10. 13:02

Sajnos az elmúlt 6 nap baromi nagy fájdalommal telt hiszen előbb a Francia kupában kiesés a 32 között a harmadik ligás Grenoble ellen,majd következett a bajnokságban egy váratlanul kínos a Mompellier elleni 2-1-es zakó amivel kénytelen vagyunk átadni az első helyet a utált ősi rivális PSG csapatának aminél nagyobb fájdalom egy OM szurkolónak nincs a világon! Szégyen gyalázat ez a teljesítmény!Remélem a kemény kezű Bolond becenévre keresztelt Marcello Bielsa rendet tesz a fejekben,mer ez fanatikus szurkolónak elfogathatatlan,vérlázító eredmény!

Egy Marseille kaliberű csapatnak akinek bárki legyen az ellenfele számára csak egyetlen elfogadható eredmény számít csak a siker a győzelem.

Nagyon megviselt az elmúlt két kínos kudarc,és alaposan a pohár fenekére néztem Hétfői nap,na és persze tegnap is!

Számomra bárkinek könnyű szívvel átadnám az 1. helyzet a táblázaton csak ne a két ősi rivális utált PSG,Lyon triónak ne kelljen!

Magyarán a lelkemben meglévő testi lelki fájdalmat továbbra is csak rövid és tömény égetett szeszek magamba tolásával tudom mérsékeli,de meg szüntetni nem lehet!

KÖCSÖG,PSG!

KÖCSÖG LYON!

CSAK A MARSEILLE,FEHÉR-KÉKEK MINDÖRÖKKÉ!

2015. jan. 3. 17:02

Nekem is hasonló véleményem van a csapatról!Számomra a legnagyobb élmény amikor 1993-ban BL győztes lett a társaság,persze akkor még csak 8,5 éves voltam amit nem tudtam felfogni,de 10 évvel később értettem csak meg igazán mekkora világra szóló eredmény volt az akkori siker.Persze aztán jött a Bernard Tape botrány amikor az akkori elnököt elmeszelték csalás sikkasztás miatt,azt hiszem börtönbe is került.A csapatot pedig 1994-ben elvéve ezüstérmét a másodligába száműzték.amit aztán visszaadtak,de hogy egy év után nem juthatott vissza a csapat és még egy szezont ott kellett töltenie a bunda ügy kirobbanása után az a együttes legnagyobb büntetése volt.Ezt akkor számomra egy hatalmas trauma dráma volt.De ennek ellenére én 2002-óta OM drukker vagyok megfogott a csapatot körül vevő fantasztikus hangulat ami a Velodrome Stadionból árad és azóta Fanatikus Marseille Drukker Vagyok!

Ahol olyan klasszisok öltötték magukra a mágikus Fehér-Kék mezt mint Cantona,Zidane,Bartez,Dessayi,Blanc,Desampes akik világ és Európa bajnokok lettek,illetve Európa legnagyobb klubjai vitték el.Vagy a 2000-évek legnagyobb sztárjait RIBERY,NASRY,vagy az utolsó nagy sztár Valbuena,magyarán ez is bizonyítja hogy Franciaország legjobb tehetségeket kinevelő Klubja:A Marseille !

Magyarán a Marseille legsikeresebb a Lyon mellett 9 aranyérem 8 ezüst és ugyan ennyi hazai kupagyőzelem mellett!Sajnos a Lyon kézezres évekbeli egyeduralma miatt hét bajnoki cím egymás után ,de a következő évtized kezdete roppant sikeres volt hiszen a csapat egykori ikonja Desampes 2010-ben bajnoki címig vezette a csapatot olyan nagy ágyuk ellen mid a Bordeaux vagy a Lille páros.Majd jött négy félig sikeres Albert Emmon,illetve Elli BOPP korszak két dobogóval de egy olyan karakterű csapat mind a Marseille csak a bajnoki cím az elfogadható,ezért aztán mind két stroman repült.

Aztán hála elérkezett 2014-2015-ös szezon ami fél távnál a csoda kategória sorolnak hiszen a Marseille lett az őszi első ami magában még semmit sem jelent,de ha hozzá vesszük hogy sikerült a két kő gazdag csapatot megelőzni a gyűlölt ősi rivális PSG,arab tökével valamint színt orosz hatalommal Monaco,és a Lyont akkor már igencsak felértékelődik ez a fél év.

Magyarán Marcello Bielsa egy zseni aki már Mexikó és az Argentin bajnokságban bizonyított kis csapatokból csinált nagyot majd óriást.

Akinek a beceneve bolond egy örült de fél év alatt sikerült egy hihetetlen egységes fegyelmezett csapatott összeraknia,melyben nagy a fegyelem a alázat a küzdeni tudás a harci szellem egymás segítése a holtpontokon is melyből volt bőven,de a szív mindig kisegítette a csapatot a legnagyobb gödörből is!

Ez egy csodálatos álom mely remélem nem ér csak egy bajnoki címmel,de ha csak a dobogó jón össze a végén akkor sem leszek csalódott mert ha létezik olyan hogy erkölcsi bajnok akkor abban a Marseille a legjobb!

Akinek van két igazi hadvezére Gignac,Illetve Tovehin,de nem akarok senkit sem kiemelni a csapat úgy fantasztikus ahogy van!

Ez is alátámasztja hogy Franciaország legfantasztikusabb klubja és szurkoló tábora a Marselle-i ,mely 60 ezres nézőszámával,ami egyébként megdőlt 62140 csúcsot döntött.Mely elismerésre méltó lenne bármely topp bajnokságot vesszük is alapul,és ez mindenképpen tisztelet parancsoló eredmény!

Ez pedig nem más mind az igazi hadvezér Marcello Bielsa edző és a csapat érdeme!

Ahogy pedig a mondás tartja:Marseille-nek lenni Büszkeség!

Azt gondolom ez most ezerszázalékosan igaz!

FORZA MARSEILLE!

FORZA BIELSA!

2011. ápr. 4. 20:19
szevasztok szerintem a francia bajnokságba ez a legjobb csapat a világon hajráááá '''''''''