Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Focikatalogus.hu fejléc
       Facebook

Fontosabb mérkőzések:


Ferencváros - Doll, az új edző

Fórum infó
Az alábbi fórum a Ferencváros focicsapatához nyílt.
» Ugrás a Ferencváros focicsapat oldalára

Új hozzászólás

11. hozzászólás, 2014-03-05 15:19, kovacs.fanna93 tollából
Jenner egész jól játszott :) :)
10. hozzászólás, 2014-03-02 16:27, kovacs.fanna93 tollából
Remelem ma arat a Fradi legalabb 1:0 bar viheti feljebb is!!
9. hozzászólás, 2014-01-26 12:40, Kerettyebarcafan tollából
Igazából nekem mindegy hogy a Fradi hogyan teljesít mert én szórítok a Zalaegerszegért de valamelyik NB I-es csapatnak szurkolnom kell meg a Fradinak már amúgyis drukkoltam már egy ideje.
8. hozzászólás, 2014-01-26 11:36, Tankard tollából
Én azt gondolom a fradi esetében nem edzőkérdésről kellene beszélni hanem megszabadulni attól a sok öntelt beképzelt nagyszájú játékostól aki a csapatnál van.Mert számomra az eddigi legjobb edző aki a közelmúltban náluk volt az Pintér Atilla volt aki meg követelte a fegyelmet az edzéseken és nem tűrte a lazítást sem ott sem pedig a tét meccseken de ez egy két játékosnak nem tetszett ezért szépen meg fúrták a játékosok.Ahogy ezt tették a régi nagyok anno Novák Dezső,Nyilasi Tibor,Csank János,vagy László Csaba esetében.Magyarán az olyan edzők akik meg követelik a fegyelmet a kemény munkát az edzéseken és nem tűrik a tőtyögést azt az edzőt szépen meg fúrják ahogy Monizzal is tették.Úgyhogy előbb ennek a sok nagyképű öntelt príma donnának száj karate helyett inkább a pályán kellene teljesítenie. Magyarán én ennek a Doll gyereknek sem jósolok hosszú időt a kispadon ugyan úgy meg fog bukni mint elődei. Ennyit rólatok.!
Nálunk itt Egerszegen sokkal drámaibb a Helyzet hiszen nem elég hogy anyagi gondokkal küzd a klub ás az életbe maradásért harcolnak. A volt edző Simon Antall irányába lévő tartózás miatt a csapatot kizárták az igazolásokból plusz az Mlsz 300 ezer forintra büntette a klubot.És ha ez még nem lenne elég a tavaszi szezon előtt a csapat fele távozhat ezért az egykóri fradista játékosnak Lendvai Miklósnak igen nehéz feladata lesz hogy ilyen korán sem zavartalan időszak után készítse fel a csapatot a tavaszi szezonra.
De én ennek ellenére szentül hiszek abban hogy a csapat jövőre ismét a legjobbak között szerepelhet.Bár a mostani helyzetet látva annak is lehet örülni ha a csapatnak lesz annyi játékosa hogy ki tud majd állni tavasszal a meccsekre.Illetve hogy a klub be tudja fejezni a bajnokságot.
Magyarán a Zalai helyzethez képest irigyellek benneteket hogy nektek az a legnagyobb gondotok hogy ki legyen a csapat edzője!
HAJRÁ ZTE!
7. hozzászólás, 2014-01-25 10:14, Kerettyebarcafan tollából
Most a bajnokságig van ideje csapatot faragni a csapatból de azért ha most sem lesz meg a dobogó akkor már valami baj van de remélem azért meglesz.

HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!
6. hozzászólás, 2014-01-25 07:00, top tollából
Én sokkal többet várok tőle, mint Moniztól. Ő sokkal tehetségesebb, mint az elmúlt egy-két évben volt edzőink.
Szerintem Doll nagon jó edző lesz, már vetélytársat is szerzett Levinek (Dibusz Dénes a Pécsből). Remélem, idén a FRADI már dobogós lesz!
5. hozzászólás, 2014-01-11 17:22, EzüstRóka tollából
Dollár,sok Dollár az jó!
Baby Doll is jó szokott lenni!
Az is jó lenne,ha a Vasas újra bajnok lenne.
4. hozzászólás, 2014-01-11 08:43, elsopotyi tollából
Remelem ujra a FRADI lesz a legjobb.
3. hozzászólás, 2014-01-10 22:00, Barca' rajongó tollából
Bajnok már nem lesz a Fradi idén(valószînű megint a Loki lesz), de azután se hiszem, hogy megváltja a világot.
(Hajrā Loki!)
2. hozzászólás, 2014-01-10 19:34, kutyuuuuska tollából
Szia Büdösmadár !

Bocs nem érdekel a téma, de a neved a legkeményebb, amit a fórumon eddig olvastam !

GRATULÁLOK HOZZÁ !!

Vazze !

Hogy én miért nem bűzös kutya néven regisztráltam ! :-)
1. hozzászólás, 2014-01-10 18:04, Büdösmadár tollából
Írjátok le, ti mit vártok tőle!


Amennyiben a honlapunkon közzétett adatokban, eredményekben hibát vagy hiányosságot fedezel fel, kérlek jelezd azt felénk e-mailben.

Minden jog fenntartva © 2018, www.focikatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Bannereink | Kapcsolat: info(kukac)focikatalogus.hu | WebMinute Kft.