Főoldal » Fórumok » Ferencváros - Doll, az új edző

Ferencváros - Doll, az új edző

Ez a fórum a Ferencváros focicsapatról szól.

2014. márc. 5. 15:19
Jenner egész jól játszott :) :)
2014. márc. 2. 16:27
Remelem ma arat a Fradi legalabb 1:0 bar viheti feljebb is!!
2014. jan. 26. 12:40
Igazából nekem mindegy hogy a Fradi hogyan teljesít mert én szórítok a Zalaegerszegért de valamelyik NB I-es csapatnak szurkolnom kell meg a Fradinak már amúgyis drukkoltam már egy ideje.
2014. jan. 26. 11:36

Én azt gondolom a fradi esetében nem edzőkérdésről kellene beszélni hanem megszabadulni attól a sok öntelt beképzelt nagyszájú játékostól aki a csapatnál van.Mert számomra az eddigi legjobb edző aki a közelmúltban náluk volt az Pintér Atilla volt aki meg követelte a fegyelmet az edzéseken és nem tűrte a lazítást sem ott sem pedig a tét meccseken de ez egy két játékosnak nem tetszett ezért szépen meg fúrták a játékosok.Ahogy ezt tették a régi nagyok anno Novák Dezső,Nyilasi Tibor,Csank János,vagy László Csaba esetében.Magyarán az olyan edzők akik meg követelik a fegyelmet a kemény munkát az edzéseken és nem tűrik a tőtyögést azt az edzőt szépen meg fúrják ahogy Monizzal is tették.Úgyhogy előbb ennek a sok nagyképű öntelt príma donnának száj karate helyett inkább a pályán kellene teljesítenie. Magyarán én ennek a Doll gyereknek sem jósolok hosszú időt a kispadon ugyan úgy meg fog bukni mint elődei. Ennyit rólatok.!

Nálunk itt Egerszegen sokkal drámaibb a Helyzet hiszen nem elég hogy anyagi gondokkal küzd a klub ás az életbe maradásért harcolnak. A volt edző Simon Antall irányába lévő tartózás miatt a csapatot kizárták az igazolásokból plusz az Mlsz 300 ezer forintra büntette a klubot.És ha ez még nem lenne elég a tavaszi szezon előtt a csapat fele távozhat ezért az egykóri fradista játékosnak Lendvai Miklósnak igen nehéz feladata lesz hogy ilyen korán sem zavartalan időszak után készítse fel a csapatot a tavaszi szezonra.

De én ennek ellenére szentül hiszek abban hogy a csapat jövőre ismét a legjobbak között szerepelhet.Bár a mostani helyzetet látva annak is lehet örülni ha a csapatnak lesz annyi játékosa hogy ki tud majd állni tavasszal a meccsekre.Illetve hogy a klub be tudja fejezni a bajnokságot.

Magyarán a Zalai helyzethez képest irigyellek benneteket hogy nektek az a legnagyobb gondotok hogy ki legyen a csapat edzője!

HAJRÁ ZTE!

2014. jan. 25. 10:14

Most a bajnokságig van ideje csapatot faragni a csapatból de azért ha most sem lesz meg a dobogó akkor már valami baj van de remélem azért meglesz.


HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!

6. Top
2014. jan. 25. 07:00

Én sokkal többet várok tőle, mint Moniztól. Ő sokkal tehetségesebb, mint az elmúlt egy-két évben volt edzőink.

Szerintem Doll nagon jó edző lesz, már vetélytársat is szerzett Levinek (Dibusz Dénes a Pécsből). Remélem, idén a FRADI már dobogós lesz!


2014. jan. 11. 17:22

Dollár,sok Dollár az jó!

Baby Doll is jó szokott lenni!

Az is jó lenne,ha a Vasas újra bajnok lenne.

2014. jan. 11. 08:43
Remelem ujra a FRADI lesz a legjobb.
2014. jan. 10. 22:00

Bajnok már nem lesz a Fradi idén(valószînű megint a Loki lesz), de azután se hiszem, hogy megváltja a világot.

(Hajrā Loki!)

2014. jan. 10. 19:34

Szia Büdösmadár !


Bocs nem érdekel a téma, de a neved a legkeményebb, amit a fórumon eddig olvastam !


GRATULÁLOK HOZZÁ !!


Vazze !


Hogy én miért nem bűzös kutya néven regisztráltam ! :-)

2014. jan. 10. 18:04
Írjátok le, ti mit vártok tőle!