Főoldal » Fórumok » Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs

Ez a fórum Dzsudzsák Balázs focistáról szól.

1 2
2011. márc. 2. 20:00
a juv-ba semmiképp ne menjen sőt olaszországba sem!!!spanyol bajnokság sztem feküdne neki,tudna érvényesűlni,és nem is űlne talán padon annyit..angliába is helyt állna,de spanyolba menjen ha megy de most még talán letölti az egy éves hosszabitását:!!!azt kivánhatjuk mindenki nevében,hogy találja meg a jövőbeli,számára legmegfelelőbb,opciót,és nagyonbüszkék vagyunk rááá!!!!
2011. febr. 27. 19:36

Az én véleményem az, hogy az év végén vagy jövő év végén el kell mennie a PSV-ből. Nem azért, mert gyenge a holland bajnokság, hanem azért, hogy még jobban közismert legyen a foci világában. Az én véleményem az, hogy vagy Spanyolországba ( Atletico Madrid ) vagy Németországa ( Hannover, mert ők most nagyon jók és ha ott lenne még jobbak lennének ) vagy Olaszországba ( Ne a Juvéba! )

Vélemények?

2011. febr. 27. 14:47
Dzsudzsák a kedvenc magyar focistám és amúgy is az elsők között van. Véleményem szerint a PSV egy nélkülözhetetlen tagja ahogy nézem a meccseit nagyon sok támadást vezet. Balról megy befelé a pálya közepére hasonlóan, mint Messi csak ő a jobb oldalról. A spanyoloknál szívesen látnám a Barca-nál de akkor elég keveset lenne játékba. Amúgy nem fogja elhagyni a PSV-t mert most hoszabitottak vele sem ő sem a PSV nem akarja hogy, el mennyen.
2011. febr. 12. 10:47
csak Angliába ne menjen mert azt nem neki valo ot szétszedik.Inkább spanyol vagy olasz bajnoksagba
2011. jan. 22. 11:33
Szerintem nagyon jó játékos a Spanyol bajnokságban is megállná a helyét
2011. jan. 22. 11:33
Szerintem nagyon jó játékos a Spanyol bajnokságban is megállná a helyét
2010. dec. 25. 13:09
a Dzsudzsák-ot ne piszkáljátok mert bárkinél jobb a holland bajnokságban és nagyon tehetséges max a toiovennél meg az affelaynal nem jobb de ő sokra fogja vinni az afellay is hülye hogy elmegy mert ugy is alig fog kapni lehetőséget a barcánál ugyhogy nem kel a dzsudzsák jó helyen van nem kell piszkálni hogy jobb játékoksok vannak az ajax ban kivátel egy a suarez
2010. dec. 25. 12:04
de a psv-nél többre viszi az ajaxnál sok az olyan játékos aki sokkaljobb balázsnál és nem fog bekerülni csak nagyon ritkán a kezdőbe ...
2010. máj. 8. 21:05

Napjaink legjobb magyar focistája a véleményem szerint, sőt jelenleg a holland bajnokság egyik legjobbja is. Lehet, hogy a jövő szezonban az Ajaxba kerül.

Vicces, hogy már magyar Beckhamként emlegetik, Bódi Sylvit pedig, mert állítólag járnak, Victori Beckhamként.

1 2