Főoldal » Fórumok » Manchester United

Manchester United

Ez a fórum a Manchester United focicsapatról szól.

2014. febr. 9. 17:28

Van még valamilyen negatív rekord amit még nem döntöttünk meg??? :(

Hogy még egy Fulham-tól is kikapunk? Na még van 70 perc..

De durva hogy úgy kell leülni meccset nézni, hogy attól rettegünk megint ki ver meg minket...

Az öreggel együtt a MU játéka is nyugdíjba ment..


Na de a mélyből is van visszaút!

2014. jan. 12. 15:55

Tegnapi meccset látta valaki?

Én igazoltan piáláson voltam, de ahogy hallom küszködtünk megint rendesen...

Na azért GGMU!

2014. jan. 9. 18:39

CSÁ!

Én szintén MU-fan vagyok. Úgy vélem, hogy a csapat rossz szereplése nem a menedzser vagy a szurkolók hibája, és nem is időleges hullámvölgy. Egyszerűen hiába a 2. leggazdagabb klub nem tudnak jó játékost igazolni. Ahogy idejön egy ígéretes játékos, aki még nem beforrott sztár, összeroppan teljesítési elvárások terhe alatt (pl.: Fellaini). A másik lehetőség, hogy a csapat utóbbi időben "összehozott" rendkívül alacsony presztízs miatt- pl. a napokban De Rossi azt nyilatkozta, ha nyáron ide szerződött volna, már öngyilkos lenne. A rossz játékról pedig annyit, hogy a csapatban eleve vannak nem MU-szintű játékosok: pl.: Chicharito; Fabio. Utóbbi legutóbbi teljesítményére ismét NO COMMENT. Vannak olyan játékosok, akik a meccsek 80%-ában borzalmasan játszanak , egyébként lehetnének jók: Kagawa, Valencia, Nani, Fletcher. Utóbbit azonban mentesíti, hogy nem rég épült fel, de akkor is, Moyes EGY SWANSEA ELLENI MECCSEN KELL PRÓBÁLGATNI AZ 1 ÉVET KIHAGYÓ JÁTÉKOSOKAT!!!!!!!!!! És egy-ké4 nagyképűe játszik, hogy szörnyű, pl.: Valencia. És ők így együtt kiszorítják a kezdőből a tehetséges fiatalokat: Welbeck, Januzaj, Büttner, Zaha. Egyedül 4 embert tudok dicsérni küzdeni akarása, mentalitása és teljesítménye alapján: ROONEY, PHIL JONES, SMALLING, TOM CLEVERLEY. HÁT KEDVES MU-FANATIKUSOK, EZ ITT A PROBLÉMA!!!!!!!!!!!!!

2014. jan. 9. 17:18

Jaja


De az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Öreg piszokul el is kényeztette a szurkolókat az utóbbi években, és most amikor a csapatot segíteni kell a nehéz időkben, csak csapkodnak, meg szitkozódnak a szurkolók. Meg elszotyizgatnak a leláton szurkolás helyett..

13. Tila
2014. jan. 9. 12:59
Üdvözlet Mindenkinek!Én is MU szimpatizáns vagyok. Annyit a mostani szerepléshez,hogy annak idején a Sir Alexszel se lett egyből világverő a csapat.Valószinű ott nem fogy el olyan hamar a türelem az edzővel szembe mint a mi szuper magyar footbalnak nevezett nevezett akármiben!
2014. jan. 8. 19:47

Hala Madrid


Bár így lenne, de sajnos ez már kb a harmadik ullámvölgy, és ez így már sok, rangadókat nem nyerünk, a hátrányunk nő, szóval ha akarunk még valamit, akkor most már tenni kell érte..

A legrosszabb a pályán vergődés, helyzeteink sincsenek! Sem kreativitás, a védelem pedig nem stabil, gólt kapunk, és nem lövünk = zakó


De legyen igazad, feladni nem szabad!


11. Cr777
2014. jan. 8. 19:11

Most sz.ba van a MU.

CR talán lendületet vinne oda,de Ő már madridista!:

2014. jan. 8. 16:01
ez csak egykis hullám völgy egykét hét és összekapják magukat szerintem
2014. jan. 8. 14:58

Keserves volt végignézni a tegnapi meccset, de ha már keresni kell valami pozitívumot, akkor talán a visszavágó reménye..

Sokak szelvényét vittük el tegnap is..

Ideje igazolni és kiharcolni a 4-ik helyet különben jövőre sehol sem leszünk..

8. Tila
2014. jan. 8. 10:45
Segítettek a Sunderland önbizalmának növeléséhez,ami nagyon kellene a bentmaradáshoz.
2014. jan. 7. 13:52
Nem semmi a MU mélyrepülése....de Ferguson távozása után várható volt. Kiváncsi leszek, ma a Sunderland ellen mit alkot a United?!

2013. máj. 21. 13:46
Vízilabda-meccs volt? Mikor kapott utoljára 5 gólt a MU.? És vajon mikor szerzett 5 találatot a West BA a Premier Ligában? Ez a Lukaku hatalmas figura, kár hogy a nyáron elmegy...Szép volt WBA!!!
2013. márc. 31. 14:24
A United-nek már megvan a bajnoki cím, sőt, még a Sunderland trénerét is "kirúgatták"....
2013. márc. 15. 21:30
Szep golok mindenhonnan kivalo mecs bar Sergiotol nem vartam az ongolt.
2013. márc. 8. 17:30
Nem a Real hibája, a kiállitás birói döntés volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 6. 20:59

JOgtalan volt kiállítás..10emberrel is rohamozott a man u nem is lett volna kétséges h ha 11 emberrel vannak ki nyer : )Wayne Rooney: "A Barca futballal vert meg minket, a Madrid egy rablással."

1. B3
2013. márc. 6. 20:38
Nagy meccs volt a tegnapi, Ronaldo sportszerűsége még pompásabbá teszi. Szerintem Luka Modric bombagólja volt a legszebb. Annyit mondhatok,hogy pikáns lesz a bajnokok ligája negyeddöntője még a Manchester United nélkül is.