Főoldal » Fórumok » FC Barcelona - Tito Vilanova stílusa

FC Barcelona - Tito Vilanova stílusa

Ez a fórum a FC Barcelona focicsapatról szól.

2012. okt. 4. 22:13

Hát azért annyira nem voltak jók.. A barátságos meccsen, azthiszem a Samdoriatol kikaptak 1-0ra(nembiztos hogy jól emlékszem, bocsi ha nem) ès azt a meccset is végigszenvedték. Édeskevés ahhoz képest ahogyan ők tudnak játszank. A világ legjobb csapatàtól nagyok az elvárások. De majd vasárnap remélem.

Hajrá Barca!

Jobbulást Puyolnak! (aki nem tudná, 2 hónap szünet)

2012. okt. 4. 15:59

Nem értem mért szenvedő jól játszanak.Csak a Real ellen voltak rosszak.De ez most ne úgy legyenHAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BARCAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. okt. 1. 20:04
Titoval erösődöt akeret
2012. okt. 1. 19:29
Az lehet, hogy hozzák és örülök is nekik. De jó egy szenvedő, nemjóljátszó Barcát látni? :/
2012. okt. 1. 19:07
Szép még mindig, Nemjó a játéka, de eredményes és ez számít. Amíg hozzák a meccsket adig 1 szót se szólok.
21. R2-d2
2012. szept. 30. 15:20

2012. szept. 30. 13:59

Én mondtam. A problémák:

A védekezés felépítése, egyáltalán nem hatékonyak, aztán se Puyol es Piqué. Nem tudnak rendesen összedolgozni. Alex Song viszont jó formában van, és úgy tűnik, hogy már nagyjából beilleszkedett.

A középpálya. Hol van Iniesta (oké, most sérült vagy beteg), Xavi, Fabregas vagy Busquets? A jó, megszilárdult, ,,áttörhetetlen" középpálya? Remélem Fabregas mar megtalálja magát, és fog olyan jól játszani, mint a Sevilla ellen.

A csatársor. Mivan Alexissel?! Amilyen volt a jó formája, most olyan rossz. És ezt sajnálom és remélem összeszedi magát. Tello viszont fejlődik. Ja és Pedro. Nem értem mit keres a pályán?! Szaladgál mint az idiota, nem csinál semmit.

A kapu. Valdez nincs formában. Kapusváltásban én még nem gondolkodnék, de ha így folytatja akkor nem lesz jó vége.

Tito pedig nem tud beállítani egy jól működő csapatot. Kísérletezni kell, és szabad, ez természetes, de azért már a 6 fordulóra valami sejtése lehetne, és egy jól működő Barcát kéne látni. Főleg, hogy kezdődik a BL.

Eredmény van, de jó jàték nincs.

2012. szept. 30. 11:28
Nincs mit szépíteni a Barca nemjátszik olyan jól mint a tavaji bajnokságban, de mégis 100%-os ezért én nemszólük 1 szótse hiszen ha eredményesek akkor azok. Védelmen van mit javítani nemtudom mi történt a Puyol Pique Mascherano 3-assal de tavaji szezonban sem voltak már igazán átütöek. Idénről beszáélni se kell. Real-os bejegyzésekre nemvagyok kiváncsi h csak 1 szerencsés szar. Nézétek meg elötte a táblázatot aztán jöjetek rá h tiis ugyanolyan szarok vagytok legalább. Énis kibirtam a tavaji évet pampogás nélkül.
2012. szept. 30. 10:51

A kapus és a védelem tekintetében egyetétünk.

Tito aposztofálása túl erősre sikeredett.

2012. szept. 30. 09:54
Ja igen és a védekezést is megkéne változtatni valahogy
2012. szept. 30. 09:51
Az én véleményem az hogy Vilanova egyenlőre sokat hibázik Pl: Játszatnia kéne a fiatalokat is és Villát is és Alexist is többet kéne igaz hogy nincs formában de akkor is és Fabregast küldje el valahova igaz hogy a Sevilla ellen 2-t rúgott de én úgy látom nem illik ebbe a csapatba és sürgősen szereznie kell egy új kapust!!!!! Ez a sok hiba miatt elneveztem Gyenge Elmének de ezen felül szerintem egy remek Szakértő mert a taktika nem változott most is úgy játszanak mint a mennyország és szerintem jól választott Guardiola
15. Bojan
2012. szept. 3. 11:24
Guardiolának is voltak botlásai az elején, mégis mindent megnyert.
2012. szept. 2. 11:12

Türelem, én bízok bennük, csak nem akarom, hogy hibákba csússzanak.

És igen, akikről beszélsz, azok többnyire a divatdrukkerek. Húzhatnak a realhoz, mert a barcanak ilyenekre NINCS szüksége. És akárhogy is nézzük, a barca ért el többet, valamint a barca a legjobb. De a real is nagyon jó, elismerem őket.

2012. szept. 2. 10:25

Ki kell várni.

Ja igen még amit akartam, ez nem neked szól bestbarca hanem azoknak akik elhagyták a Barca-t a Real-ért, mert a elóző bajnokságban a Real nyert azok szíveskedjenek is ottmaradni, mert ien szurkólokra nincs szükség. Inkább legyen kevesebb, de csak hűséges szurkolók.

Köszi

2012. szept. 2. 09:01
Ja és igen, amiket elértek pár év alatt, az elismerésre méltó, és szeretném ha Vilanovával is ezt érnék el, csak még többet, és ezért a hibáikra oda kell figyelni, mert másképp nem fog menni.
2012. szept. 2. 08:58
Megérdemlik amit csinálok. Nem tudom jobban mint Vilanova, tényleg ő volt Pep mellett, de amit látok az az első meccsen is kevés. 3/3 a bajnokság, 3/3at láttam. A védekezés minden meccsen hibázott (a szuperkupát is most belevéve), ami 5 meccset jelent. Ezt nem lehet így.. És azért vagyok ilyen kemény velük, mert nagyon szeretem a csapatot, nagyon jók, a legjobbak, és szeretnék szép meccseket látni, ami az eredményekben is mutatkozzon meg(eddig az eredmény megvolt, de a szenvedő meccsre is van példa..). Tehát hajrá Barca!
2012. szept. 1. 23:20
Helyesírási hibákért sry az nem lebaxom* akart lenni.

2012. szept. 1. 23:19
Van 1 ütletem, te biztos jobban tudod mitkéne csinálni, küldj 1 levelet villanovanak h csinálja ugy ahogy mondot vagy egyenesen a Barca igazgatójának, h Villanovat cserélék le rád. Aztirtam, h rjta kívől senki nemismerte jobban Guardiolat, de ez nem azt jelenti, h egyből ugyanógy megszokják a játékosok az ój edzőt. Idővel javulni én kivárom és lebaszom a kedvenc klubbomat, mert amikett tett a pár év alatt azt nemérdemli meg amit te csinálsz ha igazi Barca-s vagy.
2012. szept. 1. 21:15
Ezüstróka, de már nem az első meccsen vannak problémák a védekezéssel, az alapokhoz viszont szerintem se nyúljon hozzá. Nagyobb változást már nem nagyon fog beállítani, csak korrigálni kell a hibákon.
2012. szept. 1. 18:38

Úgy gondolom,hogy az 5-10 forduló lejátszása után láthatunk reálisabban.

Szerintem az alapokhoz nem kellen hozzányúlni,a védelmet viszont mindenképpen stabilizáli kell,különben nagy bajba kerülünk.

2012. aug. 31. 20:21
És megosztanád velünk, hogy miért látod így?
2012. aug. 31. 15:45
szerintem a stílusa jó.
2012. aug. 27. 10:16
Ebben teljesen igazat adok, hogy idő kell nekik, és ha valaki akkor Tito tudja mit, hogyan kell. De amit produkálnak, ez a nyomasztó játék, a szenvedés, ez nem elég, ez nem jó. Az a taktika, hogy a védök elől, a csatárok hátul hiba, mert eddig ezekből kaptunk 4/3 gólt, 1et pedig Valdéz hibájából. Nem fog ez így menni, bár eddig mindig nyertek. Szerintem változtatni kell a védelmen, és visszahozni a behatárolt helyeket, valamint a verhetetlen középpályát.
2012. aug. 27. 09:42
Hát Messi egyenlöre hősnek mondhato hiszen mind2 meccsen 2-2 gólt szerzett. Nyilván kellmég idő a csapatnak, az uj ezdóvel, de amig megnyerik a meccsket adig én nemszolom le. Azonkívől hidd el, ha 1 Alex Ferguson jött volna vezetőedzúnek akkor még rosszabb lenne. Villanova az egyetlen olyan ember aki tudja, h Guardioal mit, hogy csinált éshogy mit kell tennie azért, hogy még jobban menyen. Nemvéletlenül bizott meg a Barcalona is Villanovában.
2012. aug. 27. 08:56
Nem vagyok vele megelégedve. Nem tetszik, hogy össze vissza vannak a pályán, a csatárok hátul, a védők elől. Felkavarta a verhetetlen középpályánkat, Iniestára irányul sok támadás tudatosan. Fabregas a jobb szélén játszik, vagy Iniesta vagy Xavi csere.. Alexis van hátul védekezésnél. Valdéz nem találja magát.. Hát amit eddig művelt azt inkább nem is kommentálom, csak példának, a Real ellen kapott góljai.. És a védelem nem összeszedett!! Dani Alves meg Jordi Alba elől kb, és sprintelni kell vissza, ebből születtek eddig a gólok.. Van mint változtatni. Ja és Pedroval meg vagyok elégedve!
2012. aug. 27. 08:48
A véleményetek érdekel az új edzőről, és az új stílusról. Kritikákra és mellette szólóakra lennék kíváncsi.