Főoldal » Fórumok » FC Barcelona - Real Madrid (2012. jan. 25.)

FC Barcelona - Real Madrid (2012. jan. 25.)

Ez a fórum a 2012. január 25.-i FC Barcelona - Real Madrid mérkőzésről szól.

1 2
2012. jan. 30. 10:07
A Barca egyszerre tud letámadni, és védekezni is, ezért nyer mindig a Madrid ellen, vagy játszik x-et.
2012. jan. 29. 14:24
Hát ha kb. 1 óráig nyomás alatt van a kapu,akkor nem.
2012. jan. 29. 14:16
Igen, de a real szerezte meg a vezetést, ilyenkor már egyenes út a győzelemig.(Ezt csak a barca tudja...)
2012. jan. 28. 21:11
Rosszul játszott,igen ezt elismerem.És szerinted puszta elkönnyelműsködés miatt volt ez?Hát szerintem nem.Azért,mert a Real a Barcelona-ra erőszakolta a taktikáját,láthattad,hogy az első félidő elején ki sem tudtak jönni.Aztán kitudtak,és ott volt a gól,a félidő végére már mi voltunk beszorítva.Ez volt az első félidő.A két gól az észen múlott,na meg azon,hogy Mourinho úgy cserélt,hogy a támadást megerősítse.Ugye a Bernábeu-ban az első gólnál megvoltak egy kicsit zavarodva Pepe-ék,mert a fejeléseknél ott cserélgették a helyüket Pique és Puyol,legalább is ezt nyilatkozta Ramos.Itt a Camp Nou-ban a cserék után Ronaldo,és Benzema cserélgették a helyüket,hát két gól lett belőlük,Benzema-é pedig kurva nagy volt.Nem puszta könnyelműség miatt dominált a Real Madrid,itt ész és taktika is szerepet játszott.
2012. jan. 28. 20:43

És azt nem mondtam, hogy a Real hagyta a barcát győzni, miről beszélsz ember, teljessen el vagy vakulva. Annyira szereted a csapatod, hogy valótlan dologkat álitassz, és megvádolsz olyasmikkel, amiket nem is mondta.

Lezárom a témát.

2012. jan. 28. 20:42

Miről beszélsz? te nem vagy komplett. Miért kell ilyen indulatossan irni, semmi olyat nem irtam, amiért igy felkellett kapnod a vizet. :)

Csak azt mondom, hogy a Barca nagyon szarul játszott, hazai pályán nem kellett volna ilyesmit csinálni. Ezt a haloványságot a Real kihasználta, és jobban is játszott. Ha a Barca jobban játszott volna, akkor ezt mind fel sem emlitettem volna. A Real egy hős volt azon az estén, hidd el.


2012. jan. 28. 15:05

Na ekkora hülyeséget!!!!!!!!!!!MEGENGEDTÉK?????????????????TE ASZT MONDOD,HOGY HAGYTÁK,HOGY GYŐZZÖN A REAL MADRID?(ami nem következett be ,mert a bíró köcsög volt)HÁT HA TE AZT MONDOD,HOGY HAGYTA A BARCA,HOGY A REAL DOMINÁLJON,AKKOR TE TÉNYLEG CSAK EGY OLCSÓ DIVATDRUKKER VAGY,AKI SZART SEM ÉRT A FOCIHOZ.ELŐSZÖR IS:EGY CSAPAT,LEGYEN AZ PROFI VAGY AMATŐR NEM HAGYJA,HOGY KIKAPJON,FŐLEG NEM A BARCELONA

MÁSODSZOR:ENNYI ERŐVEL KÖSZÖNHETIK A REAL MADRID-NAK A KATALÁNOK,HOGY TOVÁBBJUTOTTAK,MERT ENNYI ERŐVEL DIREKT HAGYTÁK HAZAI KÖRNYEZETBEN,HOGY NYERJEN A BARCA,ÉS ENNYI ERŐVEL MEG DIREKT HAGYTÁK KI A KIRÁLYIAK A MECCS ELEJÉN AZ ÖSSZES HELYZETÜKET.


HARMADSZOR:NEM HAGYTÁK,HOGY A REAL DOMINÁLJON,HANEM NEM TUDTAK MÁST CSINÁLNI.A REAL MADRID TALÁLT EGY TAKTIKÁT,HOGY TUDJANAK MUTATNI TÁMADÓ FOCIT IS.A BARCÁT A SAJÁT TÉRFELÜKÖN LETÁMADJÁK,ÉS ELVESZIK A LABDÁT.DEM TUDNAK KIJÖNNI.EZ OLYAN,MINT AMIKOR A KATALÁNOK ÁTLÉPIK A FELEZŐ VONALAT,AKKOR MÁR NEM TUD AZ ELLENFÉL SEMMIT SEM CSINÁLNI,MERT ONNAN MÁR HA LETÁMADJÁK ŐKET,AKKOR KIPASSZOLJÁK ŐKET,ÉS OTT A LEHETŐSÉG.HA EL AKAROD KERÜLNI A SÉRTŐ MEGJEGYZÉSEKET,AKKOR SZERINTEM MOST HAGY FEL A HOZZÁSZÓLÁSAIDDAL,MERT AMIT AZ ELŐBB MONDTÁL NEM LEHET EMBERI SZAVAKKAL KIFEJEZNI,HOGY MEKKORA HÜLYESÉG!!!!

2012. jan. 28. 09:57

Gondolkodjunk "Reálisan". Attól, hogy én utálom pepe-t, attól még nem vagyok divatdrukker! problem?

A simogatásról, meg a hajdörzsölésről csak annyit, hogy ez a Madrid játékosaira is átragadt, és az állandó rugdosódásokat nem lehet másképpen kivédekezni.

Na most, a barca, a következőképpen csiált hőst a Madridból:

Az odavágón, a barca 2-1-re megverte a Realt. Azon a meccsen, 73-27% labdabirtoklás volt a Barcának,függetlenül attól, hogyan érték el(Hátúl való passzolgatás, passziv játék) A Real-t lesöpörték olyan értelemben, hogy volt összessen 3 valamire való támadása a Realnak. Sikerült a Madridot egy vadállatként beállitania(pepe kéz taposása) a közvéleménynek, semleges, illetve Barca drukkereknek, úgy, hogy még szinészkedniük sem kellett a barcásoknak. Ez olyannyira hatott mindenkire, hogy még a Korona mögött blog szerkesztői is elég puhányan irtak.

Messi szlalamozott, a védőink nyerték meg a meccset(már ez megalázó).

És mivolt 25.-én? a barca, sokat játszotta az eszét, a Real sokkal több helyzetet alakitott ki, a labdabirtoklásban majdnem beérte a barcát, sikerült visszahozniuk egy elveszett mérkőzést, nem durvultak annyit. A Birók számtalanszor hoztak rossz döntést a Real madridnak.

Tehát, a madrid most egy hős, sehol sem beszélnek pepe taposásáról, senki sem beszél a Real beszari játékáról, senki!!!! És ezt a barcának köszönhetik abból a szempontból, hogy HAZAI pályán nem tudtak dominálni, és hogy ezt MIND megengedték. Most lezártam a témát.

2012. jan. 28. 08:40
Ház ez aztán egy nagy hülyeség,a legnagyobb talán,amit életemben halottam.Hős csinált a Barcelona a Madrid-ból.És kérlek szépen,elhiszem,hogy ilyenek megtörténnek,idegesítő a Barca.Idegesítő az,hogy Busquets Jászai Mari díjas színész és társai állandó jelleggel színészkednek.Idegesít,hogy ha valamelyiknek megdörzsölik a haját,akkor feldobja magát,csak ha valakinek megpöckölik a vállát eljáccák a hattyú halálát,három felvonásban.Meg idegesítő,hogy a bírók,és a spanyol szövetség is a Barcával van.Amúgy másodszorra mondom.Pont egy ilyen meccs után nem kéne szidni Pepét,példás meccset játszott 25-én.Javítsatok ki,hogy tévedek,de úgy tudom,hogy a Bernábeuban történt Pepe hogy is mondjam,botránya,nem pedig jan 25-én a Camp Nou-ban.Mégpedig a fórum címe:Berceloa-Real Madrid(jan 25.)-Beszámoló a mérkőzésről,de ti divatdrukkerek,már megint témát váltottatok,hogy cikizzétek Pepe-t,nem pedig elismernétek,hogy mi voltunk a jobbak,és csak a bírónak köszönhetitek,hogy a Barca jutott tovább,és hol volt már,hogy Mourinho megpöccintette annak az irritáló külsejű pasas-nak a fülét?Aztán ,még ti sírtok,hogy ha jövünk a retro-val.
2012. jan. 27. 23:36
Nem, majd ha lesz kedvem, megmagyarázom a "Hőst csinált a Madridból" történetet, holnap vagy azután megirom :D
2012. jan. 27. 22:46

nem a szemébe nyult hanem a fül és a szem közötti bőrt meg csípte(nem tudom jobban el magyarázni)

akkor lett volna hős ha fordít a reál (meg is lett volna)

2012. jan. 27. 20:56
Ne lázadjatok!!! A spanyol szövetség SZÁMTALANSZOR bizonyitotta, hogy gyalázatos amit művel. Mondjuk az is, amikor Murinho belenyúlt Vilanova szemébe, tán csak pár eurós büntetést, meg 1 meccses eltiltás a SZUPER KUPÁBAN x( röhej én mondom. Én csak azt mondtam, amit olvastam, és a Birót azzal védték, hogy abban a pillanatban kellett döntenie, amikor megtörtént az eset, és ilyenkor nehéz jó döntést hozni. A Barca 90 perc alatt hőst csinált a realból, csak ti ezt nem tudjátok.
2012. jan. 27. 19:09
Meg láttam képes sport ban,hogy Rooney megosztotta twitter-én,hogy Pepe mekkora idióta,azt utána egy Real drukker:Valóban Pepe egy idióta,de neki nem is kell kihagynia a nyári EB első két csoportmeccsét
2012. jan. 27. 19:04
És szerintem pont most nem kéne Pepe-t fikázni,példamutató meccset hagyott maga mögött(Kivéve Fabregas elleni megmozdulását,de az kétségkívül nem volt szándékos)Meg nem az volt a legnagyobb hiba,hogy Lass-t nem állították ki,csak nyalnak a Barcelona-nak.
2012. jan. 27. 19:01
Nem tudom,hogyan jött ide Balotelli.És Pepe kéztaposása nem szándékos volt,bocsánatot is kért Messitől videóban.
2012. jan. 27. 16:25

mindegy az hogy kezen taposnak vagy inkább fejen...fej sokal jobban fáj,és a stoplis gombjaival a szemébe is nyulhat


most divat let fikázni pepét?sok barom halja a sok marhaságot és osztja az észt.tudom mit művelt pepe de már jobban unom a fikázását pláne azt sem tudom mért hozta fel már valamelyik barom

nem tünt fel hogy ha a barcát el lehettet volna verni akkor jött egy senkiházi biró és a barcának fujt,és ugylett meg a győzelem?

a meccsen a legsulyosabb tévedés ramos meg nem adott golja

2012. jan. 27. 15:58
A szánalmasnak nevezhető Spanyol szövetség elemezte a hibákat/meccset és a legnagyobb hibát annak tartotta/tartja, hogy lass nem lett kiállitva a klasszikus bodycheck után. Nos, talán igaz, de volt ettől nagyobb hiba is szerintem. Valamint, arra a puyol-os lerántásra azt mondták, hogy benzema elveszettte az egyensúlyát, tehát nem ért 11-est...
17. Romeo
2012. jan. 27. 14:50
Magyarazhat akarmien barca druker ere a mecsre nincs magyarazat! aki latta a mecset es ert a focihoz az tudja h mien amikor a biro roszul dont ojankor megvaltozik a mecs lenyege! Es Ramos jogtalanul volt kiallitva valamint puyol mikor lerantota benzemat a 16-os belul azert is be lehetett volna fujni egy 11-est! Mond barki barmit ez a mostani Real ezel a taktikaval meg tudja fogni a Barcat! Hajra Real!!!
2012. jan. 27. 14:16

Na ez a Spanyol szövetség, szánalmas. Ezek után mit vártok a biróktól?


barcanoticias.blog.hu/2012/01/25/elkepeszto_nyilatkozat_az_rfef_versenybizottsag...


feháboritó...

2012. jan. 27. 14:05
A Biró nem segitette hozzá a Barcát a győzelemhez. Higuain 3 zicert hagyott ki, ha csak azt a 3-at berúgja, már nyer a Madrid. Özil kapufáslövését a védőink imátkozták ki a a kapuból :D Lass-t kikellett volna állitani, Ramos kiállitásával kapcsoltaban nem tudok mit mondani, szerintem nem ért piros lapot, de hát ezek a spanyol birók...És még egy ok, amiért az UEFA, a FIFA és a spanyol szövetség nem nyomja a barcát, az az, hogy Balotelli fejtaposása, ami nem volt szándékos, 8 meccses eltiltást kapott, Pepe, szándékos kéztaposásért pedig nem kapott büntetést!(Ránézett Messire, valamint a térdével kiszimatolta, hol van kb Messi felkarja, majd lenézett, és egy alaposabb taposással elintézte a dolgot.) Szánalmas ez a spanyol szövetség.
2012. jan. 27. 06:42

Hhh,te szart sem értesz a focihoz.Nem azért kapott sárgát,mert lerántotta,hanem azért,mert reklamált.És a második sárgáját jogtalanul adták nem csinált semmit sem Ramos Busquets-el.Te szerintem csak egy nyomoronc divatdrukker vagy,aki nem tudja elismerni,hogy van mecs,amikor nem a Barca a jobb.Most a Real volt a jobb,mindenki elfogadta,hogy a bírónak köszönheti a Barca a továbbjutást.Ha láttad volna a meccset,akkor láttad volna,hogy a Real Madrid fölényben játszott.A második félidő végén tudott passzolgatni a Barca,hát úgy szerezte Pedro a gólját.Dani Alves meg....Amit lőtt,azt emberi lény nem tudja meglőni.

A második félidőben kiegyenlített volt,és ahogy cserélt kettőt Mourinho,attól kezdve be lettek szorítva a katalánok,és felszínre hoztuk a meccset.És ahogy emlékszem a Barca kétszer is kezelt a saját tizenhatosán belül.Kétségkívül a bírónak és a szerencséjüknek köszönhetik a katalánok.


2012. jan. 26. 21:05

nézd meg azt a le rántást mégegyszer...

a taktika bejön eddig azért kapott ki a madrid enyire simán mert a taktika volt a szar,az huzhat nagyot aki rá erőlteti a saját taktikáját a másikra ennyi

most pofázhat mindenki a kiállításokról de elég meg nézni a kommenteket a meccs uccsó 15 percéről és a meccs előtti napokról,barcások keménykedtek hogy sima meccs lesz,az utolsó percekben meg sirtak hogy döntetlen legyen az állás

12. Hhh
2012. jan. 26. 19:34

Az előző meccsen a Barca játszott jobban most meg a Reál.

Ramos gólját azért nem adta meg a bíró mert lerántotta Dani Alvest.

Egyébként meg Ramos megtanulhatna már egy kicsit viselkedni.

Nem állították volna ki ha előzőleg nem reklamál amiért az első sárgát kapta.

Nem azon ment el a meccs ,hogy kiállították.

Erre könnyű ráfogni.

Van olyan csapat amely tíz emberrel is tud támadni ha akar.

Én örülök a Barca sikerének.

Hajrá Barca!

2012. jan. 26. 19:17
Van egy olyan átok,hogy BL-ben még senki sem védte meg a címét.Ha Real '98 után '99-ben nem tudta csak 2000-ben,és utána nem tudta csak 2002-ben megnyerni a BL-t,akkor szerintem nem ez a Barcelona fog kibújni a sorból.Valami készül Madrid-ban.Van olyan taktika,amivel meglehet állítani a Barcelona-t,és ezt meg is mutatta tegnap este a Real Madrid,csak sajnos a Barcelona-nak kedvezett a szerencse.ÉS A BÍRÓ IS
10. Shutka
2012. jan. 26. 16:54
Tehát, elméletileg a kupa már a Barcáé, mostmáe lehet menni a BL serlegért, mert a bajnokság szerintem már elúszott a Barca számára.
2012. jan. 26. 16:52
Jól játszott a Barcelona, 5 percen belül két gólt szereztek, egyiket Messi gólpasszából. A Real is jól játszott, de ezek szerint nem elég jól. Itt nincs szó arról, hogy a Birók a Barca javára fújnak, egyzserűen el kell ismernünk, hogy a Spanyol birók rendkivül rosszul végzik a dolgukat.
2012. jan. 26. 16:50

Első félidő:Ugyan,az mint a 3:1.Kihagytuk a helyzeteinket,a Barca meg büntetett,2-0

.A félidő eredményéhez hozzájárult az is,a jókora nagy MÁK.Hát ennyire szerencsések nem lehetnek,és mi sem ennyire szerencsétlenek.Özil is majdnem

bepörkölte.És amit Dani Alves lőtt olyat nem lehet lőni!Messi-nek is marha nagy mázlija volt,hogy olyan kis résen továbbtudta adni.


Második félidő:A Real Madrid óriási fölényben játszott,csak a bírónak köszönheti,hogy a Barca jutott tovább.Egyszerűen röhejesnek tartom a bíró tól: Ronaldo sárgáját,Casillas sárgáját,és Ramos pirosát.ÉS azt,hogy elvette Ramos gólját.

7. Vxx
2012. jan. 26. 16:14
romeo: Lass-t már az első félidő végén az öltözőbe küldhette volna a bíró (Messi felrúgás -> Alves gól). Szóval ebbe inkább ne menjünk bele. Viszont barca drukkerként is elismerem, hogy jobban játszott a real, viszont a barca meg nagyon rosszul. Köv. meccsen kiderül, hogy tényleg talált-e valamit a real.
2012. jan. 26. 09:56

ezt a mecset a barsza a bironak koszonheti. Ramost nem kelett volna kiallitsa, es alvesnek mar az elso felidoben sargat kellett volna adjon! Ha nem allitja ki Ramost nagyon megkeserithette volna a barsa utolso ott percet! S tobb helyzet ben is fujt a real ellen mikor nem kellett volna!

Ha nincs a biro a Real jutt tovabb! Most sokal jobbak voltak mint a Barsa! De hat ijen a footbal sajnos! Nagyon izgalmas mecs volt, aki nem latta csak banhatja!

2012. jan. 25. 23:02

nah a mecsről csak anyit (van még 1 fél idő) hogy hogy a picsába lehet ekkora mázlija a barcának?és mindig a reál ellen...

nem baj ez a taktika be jön,ez a későbbi el clasicóra kitűnő lesz

1 2