Főoldal » Fórumok » Real Madrid - FC Barcelona (2012. jan. 18.)

Real Madrid - FC Barcelona (2012. jan. 18.)

Ez a fórum a 2012. január 18.-i Real Madrid - FC Barcelona mérkőzésről szól.

11. Bojan
2012. jan. 24. 15:12
én 2-1-et tippelek a visszavágón is a Barcának
2012. jan. 21. 16:56
Nekem tetszett a meccs, összefoglaló alapján. ez az 1-2 szerintem kiválló eredmény a bacra részéről, és szerintem a hazait is behúzzuk. Ronaldonak grat a góljáért, megérdemelte, de Puyol feje, és Abidal bal lába döntötte el a meccset. Én a visszavágóra 3-1-et tippelek, de nem biztos, lehet hogy döntetlen lesz ( 1-1 , 0-0 , 2-2...stb)
2012. jan. 21. 16:22
Sajnos nemláttam a métkőzést énis csak összefoglalot tudtam megnézni, de nagyon-nagyon elegem van a Digi-sportból. AZér nemtudok megnézni lasan 1 bajnokságot se, mert az én környékemen a Diginek nincsen szerződése és a UPC-n pedig nemlehet digisprotot nézni. A mcserről Ronadlo szépet lőtt bár utálom, mint szart el kel ismerni, de igencsak ritkaság, hogy védő dönti el a mérközést nem pedig csatár vagy középpályás. Tavaly is volt ien amikor a Barca Pique egyetlen góljávalk nyerte a meccset. én 3-1-et tipeltem a viszavágon.
2012. jan. 21. 08:14
Valóban egy fos a középpálya.CR7 teszi a dolgát,de a többiek...Özil még fiatal ehhez az én szememben még nem robbant nagyot,nem látszik a pályán,nem is tudom mikor láttam utoljára focizni.A középpálya fos.A Barcelona-nak ellenben ezzel semmi gondja sincsen a világbajnok középpályája erősíti a katalán klub-ot.
2012. jan. 20. 21:03
nah ha igy fog folytatódni akkor meg lehet jósolni hogy (ha reál fosik szembe szálni,nem rogy össze egy bekapott góltol,mou nem tud kitalál egy jó taktikát,és nem lesz ez a fos középpálya) barcát reálon kivűl talán a bayern és a city lehetne ellenfele (tám még a milán) igy meg fogják védeni a címűket.következő évben lesz egy kurva erős city,bayern,milan és a reál ha jól igazolnak a középpályára
2012. jan. 19. 16:57
Hátt ez tényleg gyökérség volt Pepe-től.A Real egy cseppet sem van elmaradva,a Barcának van lélektani előnye.Egy pszichológus válaszolt,hogy mi lehet az oka,hogy a Real nem képes felülkerekedni a Barcelona-n.Nos,a válasza összefoglalva:A Real Madrid kisebbnek,hogy is mondjam.........gyengébbnek,vagy nem tudom minek érezheti magát.Na mind1 Ronaldo gólja és Messi passza pazar volt,nem hiába ők a világ legjobbjai.Rá lehetett volna húzni egy-két gólt.Sajnos én sem láthattam a meccset,de az összefoglalót láttam a youtube-on.Az előző El Clásico-n(a LA laga-ban)a Barcelona megérdemelte a győzelmet,mert sorra puskáztuk el a győzelmet,most mi érdemeltük volna meg,mert pont a Barcelona puskázta el sorra a helyzeteit,ezt az is bizonyítja,hogy Abidal-nak már felkellett jönnie,mert csapattársai tehetetlenek voltak és annyi embert meg már nem bírtunk fogni.A két katalán gól:A mi hibánk volt,figyelmetlenek voltuk,Puyol góljánál Pepe áll ott,mint egy fa.Ott nézte a lasztit,hogy milyen jól ragyog xD és Puyol besprintelt középre,és ott a gól.a második katalán gólnál: Abidal ott volt üresen,mi nem vettük észre,Messi igen.A többi meg már magától íródik.

2012. jan. 19. 15:22

nincs el maradva a reál,csak ha golt szerez a barca elkezdenek félni,össze zuhanni...ezt kéne kiküszöbölni.több van abban a reálban de ez a biznytalanság

pepe egy barom,sosem védtem de ezek után nem is tudnám védeni

2012. jan. 19. 15:09

Megnéztem az oldalon az összefoglalót. Szép gólokat szerzett a barca, Messi passza pedig pazar volt, remélem a visszavágón is kap a reál.


U.i Ez a Pepe mekkora egy gyökér, bár mondjuk látszik is a fején.

2012. jan. 19. 14:40
a pepe egy kis rohadék állat. és még nagyon-nagyon finoman fogalmaztam. ezt mindenki tudja, illetve azt is hogy a barcától még messze van a real. ebben a szezonban már négyszer találkoztak, és 3 Barca-győzelem egy döntetlem az eredmény, ráadásul 2x a bernabéuban győzött a Barca. HAJRÁ BARCA!!!
2012. jan. 19. 12:50
Örvendek a Barcelona győzelmének, bár nagyon sajnálomde közvetitést nem láthattam, ha közvetitették magyarok ?
2012. jan. 19. 11:39
Bizonyitott ujra hogy o a legjobb!!! Pepe remelem elnyeri melto bunteteset! A Realnak meg sokat kell fejlodnie, hogy felvehesse a BARCAVAL a versenyt.HAJARA BARCA!!!